- 19 Nisan 2011
- 50
- 0
merhaba hepinize geçmiş olsun.ben de temmuzda göbek fıtığı ameliyatı sırasında karın gerdirme operasyonu olmak istiyorum.daha doktora gitmedim olabilir mi aynı anda bilmiyorum.yanlız iyileşmek için en az 1 ay mı gerekiyor.yani ben memlekete gideceğim için uçağa bineceğim.en erken seyahat ne zaman oluyor?
merhaba hepinize geçmiş olsun.ben de temmuzda göbek fıtığı ameliyatı sırasında karın gerdirme operasyonu olmak istiyorum.daha doktora gitmedim olabilir mi aynı anda bilmiyorum.yanlız iyileşmek için en az 1 ay mı gerekiyor.yani ben memlekete gideceğim için uçağa bineceğim.en erken seyahat ne zaman oluyor?
merhaba kızlar
dün gece mezuniyetimizi kutladık çok güzeldi herşey darısı hepimizin çocuklarının başına olsun.
ben bi oynadım bi oynadım valla bir bilseler bu kadın 1 ay önce paramparça oldu şaşar kalırlardı
üstelik iyi haber 6 saate yakın korsesiz kaldım çokta rahatsız olmadım bakalım böyle bi kaç gün daha takıcam sonra elvedaa
Merhaba ben ikisini birlikte oldum, fıtığınızın büyüklüğü önemli, bende ayrıca rectus diatas (karın kaslarının ayrıklaşması gibi) vardı. Plastik cerrah ve Genel cerrah ikisi beraber girdi. Ama genel cerrahın birşey yapmasına gerek kalmamış. Plastik cerrah yapmış hepsini. Fıtık tam fıtık sayılmazdı dediler küçükmüş. Ama ameliyattan önce fıtık+karın germe olarak düşünüldü. İyileşme için süreler karın germe ile aynı. 1 ay iyileşme yara iyileşmesi yani karnınızın içinde yapılan herşeyin iyileşmesi anlamına geliyor. 2 hafta ortalama iyileşme toparlanma için gerekli bana göre.
Merhaba ben ikisini birlikte oldum, fıtığınızın büyüklüğü önemli, bende ayrıca rectus diatas (karın kaslarının ayrıklaşması gibi) vardı. Plastik cerrah ve Genel cerrah ikisi beraber girdi. Ama genel cerrahın birşey yapmasına gerek kalmamış. Plastik cerrah yapmış hepsini. Fıtık tam fıtık sayılmazdı dediler küçükmüş. Ama ameliyattan önce fıtık+karın germe olarak düşünüldü. İyileşme için süreler karın germe ile aynı. 1 ay iyileşme yara iyileşmesi yani karnınızın içinde yapılan herşeyin iyileşmesi anlamına geliyor. 2 hafta ortalama iyileşme toparlanma için gerekli bana göre.
senacım göz kapaklarındaki izler gectimi .yüzündeki estetik oturdumu.benim gözlerim altı ve üstündeki kırmızı cızgiler kaybolmadı yüzümdeki şişlikler gecmedi hic gecmicek gibi geliyor.sen memnun musun lütfen yazarmısın.
cevap için sağolun benim fıtık da çok küçük.hatta 1 ay önce tespit edildi ve acil bir durum yok diye istediğiniz zaman gelin ameliyat olun dendi.ama dr larla bi konuşmak lazım.temmuzda memlekete gidip konuşmak lazım.aslında ben fıtık+karın ve bi de meme dikleştirme de istiyorum ama sanırım 3 tane olmaz.
Fıtığınız küçük ise karın germe operayonlarında zaten onu da onarıyorlar. İkisini 1 sayın bence. Büyük olsa yama (mesh) koyuyorlar. O zaman bir genel cerrah şart. İstediklerinizi aynı ameliyatta yapabilecek dr olabilir. Kimisi yapıyor kimi yapmıyor. Burada öyle kombine ameliyat olan çok arkadaş var.
Ben İzmit'te yaşıyorum. Kocaeli Acıbademde yaklaşık 7500 tl ye mal oldu. Ama iki dr girdi ona göre fiyat verildi bana.
Şimdiden geçmiş olsun :)
canım benimde göz kapakları hala geçmedi bir ayı doldurdum.kesik iz kırmızı güneş görmemesi lazım fakat dışarı çıkmak zorundayım iş nedeniyle . gözlük ve şapkayla korumaya çalışıyorum .yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek özellikle iz kremi soracağım. ama gözlerim çok yavaş olsada artık oturdu diyebilirim karşıdan bakan pek anlamıyor yakından belli oluyor.bu yüz işi çoook stres bazen onu yaptırdığıma pişman oluyorum ağır iyileştiğini görünce düzeleceğine inanıyorum 3 ay bekleyeceğiz . dr bana öyle demişti.
karnımdada hala şişlik var. birde ben yağ dolgu yaptırmıştım ilk zaman çok şişti fakat şimdi geçti.aml ilk gününden fotolar çekmiştim yüzümün çok çok iyileşti fakat izler geçmedi.ama canım seninki bana göre daha ağır bir operasyon olduğu için seninkide sanıyorum 3 ayı alacaktır merak etme düzelecektir canım .2 ay daha sabret tam oturması için
merhaba kızlar
dün gece mezuniyetimizi kutladık çok güzeldi herşey darısı hepimizin çocuklarının başına olsun.
ben bi oynadım bi oynadım valla bir bilseler bu kadın 1 ay önce paramparça oldu şaşar kalırlardı
üstelik iyi haber 6 saate yakın korsesiz kaldım çokta rahatsız olmadım bakalım böyle bi kaç gün daha takıcam sonra elvedaa
herkese iyi akşamlar
bugün kontrole gittim.doktor dikişlerimi görünce çok beğendi. bende hemen iz kremini sordum özellikle gözüm için yine öncekinde olduğu gibi hiç gerek yok.bu izler böyle giderse iz kalmayacaktır. hem gözüne kaçırabilirsin dedi. korseme veda edebileceğimi söyledi.hatta orada çıkarıp takmadan geldim. ama eve geldikten yarım saat sonra yemek hazırlarken dik duran ben baktım ki eğilmeye başlıyorum hemen korsemi taktım( oğlumun deyimiyle zırh koruyucu) dr. korsenin şişliğe baskı yaparak daha çabuk inmesini sağladığını söyledi. sütyene daha 1 ay devam. denize girebilirim yalnız stilli sporcu gibi yüzmemeliymişim güneş ve güneşlenmek yasak bikini giymek yasak.şimdiye kadar hedefim 1 aydı. şimdi bir dahaki kontrol 2 ay sonra.yani hedef ağustos 13..şeklini alması için beklemekten başka çaremiz yok.ama halime şükrediyorum .ilk 3 gün çok zor geçmişti.bugünleri gördük ya o günleride görürüz işallah. kızlar 1 aylık kontrolün sonucu böyle herkese iyi geceler
cok sevindim hep böyle mutluluk yaşatsın çocukların sana ( hepimize inşlhh)merhaba kızlar
herkese iyi akşamlar
bugün kontrole gittim.doktor dikişlerimi görünce çok beğendi. bende hemen iz kremini sordum özellikle gözüm için yine öncekinde olduğu gibi hiç gerek yok.bu izler böyle giderse iz kalmayacaktır. hem gözüne kaçırabilirsin dedi. korseme veda edebileceğimi söyledi.hatta orada çıkarıp takmadan geldim. ama eve geldikten yarım saat sonra yemek hazırlarken dik duran ben baktım ki eğilmeye başlıyorum hemen korsemi taktım( oğlumun deyimiyle zırh koruyucu) dr. korsenin şişliğe baskı yaparak daha çabuk inmesini sağladığını söyledi. sütyene daha 1 ay devam. denize girebilirim yalnız stilli sporcu gibi yüzmemeliymişim güneş ve güneşlenmek yasak bikini giymek yasak.şimdiye kadar hedefim 1 aydı. şimdi bir dahaki kontrol 2 ay sonra.yani hedef ağustos 13..şeklini alması için beklemekten başka çaremiz yok.ama halime şükrediyorum .ilk 3 gün çok zor geçmişti.bugünleri gördük ya o günleride görürüz işallah. kızlar 1 aylık kontrolün sonucu böyle herkese iyi geceler
Bugün işe gittim zor oldu, işyerim dağın tepesinde bina çok büyük kaç kat merdiven çıktım hala daha dik duramıyorum, dik duruncada çok geriliyor derim, ne olacak böyle of offf. Yarın doktora gidicem kızacak bana. Korseyi çıkar desede çıkarmıcam daha. Hiç keyfim yok.
cok sevindim hep böyle mutluluk yaşatsın çocukların sana ( hepimize inşlhh)
ohhhhhhhhh sefan olsun canımmm benimde yarın için kınamız var oynasammı oynamasammı arasındaydım demmeki bişşey olmuyo :))))oynarım bende artık vaalla ben geceleri takıyorum korseyi güvenli uyku için
slm akocum
valla cnm 5 haftam bitti hala korsede kurtulamadım yani eskisi gibi 7/24 olmasada günün büyük çoğunluğu bende yani senin imkansız bence çıkarabilmen henüz
keşke işyerinden 1 hafta daha izin alabilseydin inan 1 haftada ne kadar farkediyo insan bedenen ..kendine çok dikkat 1 ay dolmadan nekahat dönemimiz dolmuyo malasef
Merhaba Senacım gözün aydın, bikini neden yasak merak ettim. Benim de yarın kontrölüm var. 3 hafta olacak. Dün dışarı çıktım kendi başıma. Döndükten sonra yemek yaptım biraz evi toparladım. Sonra birden sol tarafımda bir sancı oldu. Korktum daha iyileşmemişim, şimdi karnım şiş
günaydınlar
öncelikle gözün aydın diyelim senacım herşeyin yolunda olması çok güzel
ayrıca korsendende kurtulmana sevindim biz birazda psikolojik yapıyoruz sanırım ama onsuzluğa yavaş yavaş alışmalıyız ben günde bi kaç saat takmamaya başladım .
senin bu sütyen işi neden bu kadar uzadı hayret yaa benm dr. 2 hafta sonra çıkar onu dedi :44: zaten göğüslerim baya baya yumuşadı doğallaşmaya başladı izlerde gün geliyo pempe gün geliyo daha mor ne bilim anlamadım gitti
bu arada güneşlenememek benm için en zor şey olur sanırım umarım benm dr. demez öyle bişi
bende yarın kontrole gidicektim ama sanırım perşembeye ertelicem ..