Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

günaydın arkadaşlar :KK71:
dün itibariyle 4. haftamı doldurdum ilk 1 ay benm için çok önemliydi şükürler olsun atlattım önümüzdeki hafta kontrolüm var artık dr.umda okeylerse okulu kapatır kapatmaz yazlığa geçicem :KK66: bana 1 aydan sonra denize girebilrisin demişti umarım fikri aynıdır :44: bu hafta korsemlede son haftam :KK52:
hepimiz bir an önce sağlığımıza kavuşuruz inş. :KK54:

dün itibariyle 4. haftamı doldurdum ilk 1 ay benm için çok önemliydi şükürler olsun atlattım önümüzdeki hafta kontrolüm var artık dr.umda okeylerse okulu kapatır kapatmaz yazlığa geçicem :KK66: bana 1 aydan sonra denize girebilrisin demişti umarım fikri aynıdır :44: bu hafta korsemlede son haftam :KK52:

önümüzdeki pazartesi benimde bir ayım dolucak dr banada bir ay dolunca denize girebilirsin dedi ama ben anlamadım korseni bir aydan sonra gece cıkarıp gündüz bır ay daha takıcaksın dedi. ozaman gündüz korsemi takıcaksam denize nasıl giricem.siz bir aydan sonra hic takmıcakmısınız.

gecmis olsun kizlar darisi bana eylülde radevu alacam ne zamana verilerde ben kisin amaliyat olmak istiyorum hayirlisi birde ben olsam kurtulsan cok korkuyorum iste böyle iyi olmanizi gün gün okuyunca cesaretim geldi inaninnnn tekrar gecmis olsun

önümüzdeki pazartesi benimde bir ayım dolucak dr banada bir ay dolunca denize girebilirsin dedi ama ben anlamadım korseni bir aydan sonra gece cıkarıp gündüz bır ay daha takıcaksın dedi. ozaman gündüz korsemi takıcaksam denize nasıl giricem.siz bir aydan sonra hic takmıcakmısınız.

bana dr.um 10 gün önce gittiğimde 20 gün sonra tamamen çıkarırsın korseni demiştim yani 5 hafta olucak tam anlamıyla :44:

Merhaba kızlar,

Yarın 2. haftam doluyor, Hergün biraz daha iyi oluyorum. izimdeki kabartılarda epey indi. Hala tam dik duramıyorum. Artık kaslardan değilde derimin aşağıya doğru çekildiğini hissediyorum. Sizde de oluyormu böyle? 1 ay sonra denize girebilirsin hatta spor bile yapabilirsin demişti dr. 1 hafta sonra kontrolüm var. Bakalım korse için ne diyecek dr. Benim kaslarım çok zayıftı korse destekliyor kaslarımı.

Hazirandacım gözün aydın 1 ayı doldurdun, darısı başıma

Merhaba kızlar,

Yarın 2. haftam doluyor, Hergün biraz daha iyi oluyorum. izimdeki kabartılarda epey indi. Hala tam dik duramıyorum. Artık kaslardan değilde derimin aşağıya doğru çekildiğini hissediyorum. Sizde de oluyormu böyle? 1 ay sonra denize girebilirsin hatta spor bile yapabilirsin demişti dr. 1 hafta sonra kontrolüm var. Bakalım korse için ne diyecek dr. Benim kaslarım çok zayıftı korse destekliyor kaslarımı.

akocum tşk ederim :KK71:
emin ol 2. haftan dolduktan sonra bi anda değişicek yürüyüşün endişelenme :KK70:

Son düzenleme:
:KK3:
çok sevindim senin için canım ben artık çıkarta bilirim korseyi ama ne bileyim çok anım var zor günlerimde birtek korsem beni ayakta tutan oldu şimdi birden çıkartamıyorum hayatımdan :)))))ohh sıkıntılar bitmek üzere bu arada hazirancım görüntün nasıl dikişlerin göbek deliğin nasıl görünüyor genel bir yorum yapsan durumun hakkında

Merhaba kızlar,

evet canım bütün yaşadıkarın o zamanlarda bizlerin yaşadıkları ile aynı zamanla hepsi düzeliyor ben karın derim asla birdaha benim düzelmeme izin vermez çünkü yetmiyor kasılıyor diye düşünüyordum şimdi deriye doğru esneye biliyorum bile sevgiler

kızlar oğlum 8 sınıf sbs sınavına girdi geçtiğimiz c.tesi cevapları kontrol ettiğimizde sadece bir yanlış çıktı kendi oturduğumuz semtte şu anda birinci gidiyor :)))):KK52:çok mutluyum 3 sene çok çalıştı yavrum inşlh hepimizin çocukları için diliyorum kendi çocuklarımda içinde herbiri çok başarılı yerlerde olurlar bütün yavrucukların emekleri boşa çıkmasın
sevgiler

kızlar oğlum 8 sınıf sbs sınavına girdi geçtiğimiz c.tesi cevapları kontrol ettiğimizde sadece bir yanlış çıktı kendi oturduğumuz semtte şu anda birinci gidiyor :)))):KK52:çok mutluyum 3 sene çok çalıştı yavrum inşlh hepimizin çocukları için diliyorum kendi çocuklarımda içinde herbiri çok başarılı yerlerde olurlar bütün yavrucukların emekleri boşa çıkmasın
sevgiler

oh oh ne mutlu insanın cocuklarınınüzmeden okuması gibi güzel bişi yok.allah emeklerini boşa cıkarmaz inşallah.benim iki cocugumda elektrik mühendisi onlarla gurur duyuyorum.:KK16::KK16:

:KK3:
çok sevindim senin için canım ben artık çıkarta bilirim korseyi ama ne bileyim çok anım var zor günlerimde birtek korsem beni ayakta tutan oldu şimdi birden çıkartamıyorum hayatımdan :)))))ohh sıkıntılar bitmek üzere bu arada hazirancım görüntün nasıl dikişlerin göbek deliğin nasıl görünüyor genel bir yorum yapsan durumun hakkında

tşk ederim cnm ..
ben korsesiz günlere hazırım şimdiden üzgünüm ama sabırszlıkla bekliyorum ve çöpe atmayı planlıyorum nefret geldi vala :KK37:
ben görüntümden gayet memnunum dümdüz bir karnım var benm allaha şükür şişlik morluk ödem tarzı hiç bi sıkıntım olmadı dikiş izimde inanıyorum ki 3 . aydan itibaren silikleşecek :nazar:
göbek deliğimde tam yerinde içindeki kabuklarda düştü rengi yerine geldi yani genel olarak ben iyiki oldum diyorum başkada bişi demiyorum cnm :KK9:

sevgiler

oğlunu tbrk ederim cnm ne güzel bir gurur benm kzımda girdi sosyal bilimler lisesi tek hedefiydi ve tahmin lerimize göre girebilicek :nazar: Allah hepsinin emeklerini boşa çıkarmasın yolları açık olsun :KK69:

merhaba kizlar gece girdim uykum kacti :) doktora gittim bugun 21 gun oldu benim 3 hafta yani ic dikislerimde bisilerolmus o yuzden dikisim bir bolumde kirmizilanma meydanageldi kortuzonlu krem verdi onu alip surucem bakalim kizariklik gecer icten insallah. cok mu haraket ettim de ole oldu bilmiyorum. ben doktora dedim gevseklik var benim gobegimin bazi yerlerinde anca yapisicak derine dedi sizin doktorunuz ne diyor gobek deriniz yerine yanikaslarniza ne kaarla yapisiyorus sonucta kaburgalara kaldirdilar derimizi. birde odemler var yani odemden kasit icerde hafifsismeler var hisdiyorum ama genel anlamda guzel yani bakalim umarim tam anlamiyla inerde toplanir zaten gobek 6 ayda anca kendine geliyormus bu ameliyat sonrasi bilmiyorum ne kadar doru yanlis:nazar::nazar:

merhaba arkadaslar,bende yarin doktorumla görüsmeye gidiyorum.Meme büyütme ve karin germe,ikisi ayni anda olucak ve herhalde 10 gün kadar hastanede kalicam.Temmuz sonu gibi de arabayla Almanya'dan Türkiye'ye gelicez.Yani 3-4 hafta sonra yola cikmis olucaz.Sizce olurmu,ameliyatli vaziyette okadar yol gelinir mi?bana bi akil verin hanimlar

korsesiz hayyaaaattttt süper vallaa kızlar sizlerede kısmet olsun nasıl özlemişim anlatamam ohhhh 1,5 ay doldu 1,5 ay kaldı benim dr um 3 ay sonraki görtümün son halı olduğunu gerek olacak revizyonların o zaman belli olacağını söylemişti sevgiler

merhaba arkadaslar,bende yarin doktorumla görüsmeye gidiyorum.Meme büyütme ve karin germe,ikisi ayni anda olucak ve herhalde 10 gün kadar hastanede kalicam.Temmuz sonu gibi de arabayla Almanya'dan Türkiye'ye gelicez.Yani 3-4 hafta sonra yola cikmis olucaz.Sizce olurmu,ameliyatli vaziyette okadar yol gelinir mi?bana bi akil verin hanimlar

slm :KK71:
yanlış anlamadıysam aml.olup 3-4 hafta sonra yolamı çıkıcaksınız eğer öyleyse rahatlıkla gelebilirsiniz yani bende 4 .haftamdayım ve herşeye hazırım :KK34:
hakkınızda hayırlısı olsun ..

korsesiz hayyaaaattttt süper vallaa kızlar sizlerede kısmet olsun nasıl özlemişim anlatamam ohhhh 1,5 ay doldu 1,5 ay kaldı benim dr um 3 ay sonraki görtümün son halı olduğunu gerek olacak revizyonların o zaman belli olacağını söylemişti sevgiler

ay ay ay ne güzel bi haber :KK52: gözün aydın limon darısı hepimize :KK76:
umarım revizyonada ihtiyacın kalmaz cnm :KK70:

merhaba kizlar gece girdim uykum kacti :) doktora gittim bugun 21 gun oldu benim 3 hafta yani ic dikislerimde bisilerolmus o yuzden dikisim bir bolumde kirmizilanma meydanageldi kortuzonlu krem verdi onu alip surucem bakalim kizariklik gecer icten insallah. cok mu haraket ettim de ole oldu bilmiyorum. ben doktora dedim gevseklik var benim gobegimin bazi yerlerinde anca yapisicak derine dedi sizin doktorunuz ne diyor gobek deriniz yerine yanikaslarniza ne kaarla yapisiyorus sonucta kaburgalara kaldirdilar derimizi. birde odemler var yani odemden kasit icerde hafifsismeler var hisdiyorum ama genel anlamda guzel yani bakalim umarim tam anlamiyla inerde toplanir zaten gobek 6 ayda anca kendine geliyormus bu ameliyat sonrasi bilmiyorum ne kadar doru yanlis:nazar::nazar:

geçmişolsun cnm umarım hemen geçer banada sen biraz erken hareketlendin gibi gelmişti ama neyse beterinden korusun bunlar ufak şeyler :KK34:

geçmiş olsun canım sen iç karnında sorun olduğunu nasıl anladın yoksa dr mu söyledi.beninde bugün 25.günüm 3 haftadır dr gitmedim önümüzdeki hafta gideceğim sorun bana göre yok ikiye bölünmekten başka:KK34: ama içimi bilmem . ben 13 gündür işte çalışıyorum .akşamları 4 km yürüyüş yapıyorum bakalım nezaman normale döneceğiz.:KK71:

Merhabalar kızlar

çocuklarınızın başarılarını tebrik ederim. Tüm öğrenim hayatları boyunca başarıları daim olsun.

Korsesiz günler hepimizin hayali umarım görüntülerde iyidir. Benim bugün tam 2 haftam doldu, karnım dışarıdan çok gergin değil ama içi sert hala. Bir de yan tarafta dikişin bitiminde dikiş ipi mi desem misina gibi birşey var. Etime batıyor canımı yakıyor bugün, hafif kabuklanma var. Biran önce günler geçsin istiyorum of ya :KK25:

Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir.

X