kızlar ilginiz için sağolun korseyi doktor temin ediyor limon,sedakt ben int odalara bakmıştım açılır kapanır bir koltuk vardı muhakkak refakatçi için yer vardır canım ayrıca dok bana 1.5 saat dediama izi baya uzun gösterince bende niye bu kadar uzun diye sormıştum oda bana ben en kötüsünü söyleyip en iyisini yapmaya çalışırım demişti yani mini olsa izde kısa olurdu dimi ama belki saat daha uzun sürer ayrıca kızlar sabahtan işlerim oluyor öğlende arkadaşlara gidiyorum ama topiğe hep bakıyorum genelde geceleri daha müsait oluyorum sizde beni yalnız bırakmayın burda sizleri okuyup bir şeyler yazınca rahatlıyorum şimdiden sağolun kızlarrrrrrr
canım arkadaşım cvb ın için teşekkür ederim şimdi uzun zaman uzak kalınca ve güvendiğim inandığım bir arkadaşım daha aml olunca içimdetekrar yeşerdi umut bilgi veren her içten arkadaşıma allah yardımcı olsun korusun tüm kalbimle dileğim bu
CMERE ,sedakt,cance ,çiğdem kızlar nerelerdesiniz beni yalnız bırakmayın huuuuuuuuuuu çok az kaldı şafak 2 gün
slm herkese ve beklenen gün geldi ben de heyecanımı yenmek için evin içinde koşturuyorum int problem olduğundan dün gece giremedim ama içim içimi yedi yarın bu saatlerde iş bitmiş olacak limon bak bekliyorum
merhabalar
ben yaklaşık 120 kg dim ve bu kiloyla 5 yıl yaşadım doktor kontrolünde 1 yıl içerisinde 66 kg verip 54 kg ulaştım haliyle göbeğim, kollarım ve bacaklarımın iç kısmında sarkmalar oldu bende estetik yaptırmaya karar verdim karın esteğinden başladım ameliyatım 7 saat sürdü ve 5 gün hastahanede yattım fazlalık olan deri alımı 1kg di ve iç karın kaslarım da dikildi ameliyat sonrası ne ağrım ne de sızım oldu sadece oturup kalkmalrımda ve geceleri sırt üstü yatmak mecbureti dışında bi sıkıntı yaşamadım şimdi diğerlerinde sıra :1rolleyes:
aaaaaaa ne oldu kızlar yoksunuz aşk olsun bende bizimkiler buralardadır diyordum olsun eminim aklınızdayımdır yarın dualarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
aaaaaaa ne oldu kızlar yoksunuz aşk olsun bende bizimkiler buralardadır diyordum olsun eminim aklınızdayımdır yarın dualarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
slm kı zlar kızkardeşimdeyim azda olsa ağrım var aml inanamayacağınız kadar kolay geçti yine yazarım çok mutluyum bitti
canım benim yazmammı da pek zorlamak istemiyorum kendimi inan bana dok çok iyi hiçanlamadım sakinleştirici yaptılar bana ağlıyordum korktum çünkü sonra ne oldu bitti hatırlamıyorum gecede h,ç ağrım olmadı iğne yaptılar zaten hep uyuyorsun ağrı sadece sabah yataktan kalkerken oldu oda hemen geçti inan sedakt bende ödem bile yok hiç şiş değilim ve evegeldim üstümü değiştirdim çantamı yerleştırdim çokta iyiyim kendime yeşil çay yaptım keyifli keyifli onu içiyorum emin ol senin aml benim gibi kolay olacak çünkü sendede fazla kilo yok limonnnn niye gelmedin çok gormeni isterdim aml sonrası ne kadar rahat olduğumu cesaret alırdın benden bitti yaaaaaaaaaa inanamıyorum