işte bitti iyi olmana çok sevindim yazıcı 1975 gülün tam karın aml oldun bu kadar kolay ve güzel geçmesi çok sevindirici dualarrımız işe yaradı desene inşl devamıda böyle kolay geçer .ama yinede bana sorarsan çok hareket etme scanım benim yazmammı da pek zorlamak istemiyorum kendimi inan bana dok çok iyi hiçanlamadım sakinleştirici yaptılar bana ağlıyordum korktum çünkü sonra ne oldu bitti hatırlamıyorum gecede h,ç ağrım olmadı iğne yaptılar zaten hep uyuyorsun ağrı sadece sabah yataktan kalkerken oldu oda hemen geçti inan sedakt bende ödem bile yok hiç şiş değilim ve evegeldim üstümü değiştirdim çantamı yerleştırdim çokta iyiyim kendime yeşil çay yaptım keyifli keyifli onu içiyorum emin ol senin aml benim gibi kolay olacak çünkü sendede fazla kilo yok limonnnn niye gelmedin çok gormeni isterdim aml sonrası ne kadar rahat olduğumu cesaret alırdın benden bitti yaaaaaaaaaa inanamıyorum
slm kı zlar kızkardeşimdeyim azda olsa ağrım var aml inanamayacağınız kadar kolay geçti yine yazarım çok mutluyum bitti
bugün biraz ağrım var kızlar lipo yapılan yerler sızlıyor ağrı kesicide iğne gibi etkili olmuyor herhalde ama genede şuan koltukta oturarak sizlere yazıyorumSEDAKAT AML İZİM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL YANİ KISA GÖRÜNÜYOR ayrıca biz parayı dok nakit olarak kendisine verdik odamız pek gzl degildi bn ameliyattayken eşim gidip oda için gorusmus fakat baska oda yokmus hemsireler ve anas. dok cok ii di
hemsireler devamlı gelip ilgilendi
CANCE Allah senide bir an kurtarsın ayrıca bel arısına kendinizi alıstırın kızlar cnku agrıo
çokk geçmiş olsun cnm.kolay geçmesıne sewındım.bundan sonrrılarım asınıda inş kolay atlatırsın.kendıne ıyı bak bol bol dinlen cnm.öptüm:)
:) yazıcı ınanmıcaksın ama izler uzun değil falan yazdığında bıle geçmişti içimden,senden böle bişry bekliyodum,bak ne dıcem tepkın çok normal,bende bır haftalık bırını gördüm bayılcaktım,ama başka yerde iki ayrı kişi gördüm,ınn bana bırnın yalan konuştuğunu bıle düşündükki daha önce yazdım,eskiden göbeğe topluyorlarmış,biz çok zor gördük ızını,ama diğeride 2000 yılında gördüm kadın 1990 yaptırmışçok beyaz tenli idi,malesef bır parmak kalınlığında şerit gibi koyu mora çalan ızı vardı,üç örnek gördüm,ve benıde tek düşündüren izdi,ama emın ol şu an çok yenı sneınkı,bir mankenle hamamda karşılaştım,özellikle baktım,silikon yaptırmış ters t şeklinde izi vardı,ınan çok sılıktı,ve basın o mankenın yenı estetık olduğunu yazıp duruyodu,bende o yzüden baktım,yanı sezeryanlı dünya kadınlarının yarısı,yanı herkes izli :)
sağol canım moral veriyorsun ben normal doğum yapmıştım vücudumda bir çiziğim bile yoktu ama sarkmış bir göbeğim vardı şimdi emin ol izi saymazsak manken gibi vücudum var alışıcam izime ve eminim zamanla oda düzelecek zaten dönüşüm yokki herşeyin bir bedeli var dedikleri bu olsa gerek ama kızlar çok samimi olarak sylüyorum çok acım olacak işe nasıl dönerim diye düşünmeyın çobuk atlatılıyor maşallah diyelim
sağol canım moral veriyorsun ben normal doğum yapmıştım vücudumda bir çiziğim bile yoktu ama sarkmış bir göbeğim vardı şimdi emin ol izi saymazsak manken gibi vücudum var alışıcam izime ve eminim zamanla oda düzelecek zaten dönüşüm yokki herşeyin bir bedeli var dedikleri bu olsa gerek ama kızlar çok samimi olarak sylüyorum çok acım olacak işe nasıl dönerim diye düşünmeyın çobuk atlatılıyor maşallah diyelim
cnm benımde 4. gün pansumanlarım açıldığında annem ve eşim acaip panik olmuşlardı.bu ne die.. ben bakamamıştım.onların yüz ifadesinden dolayı benımde çok moralım bozuldu.ama şimdi inanki rengi oldukça açıldı.ve sanki kısaldı.evet izlerin olduğu yer henüz sert ama eskisi gibi degil.bu demek oluyorki zamanla o kısımda yumuşayacak.senınkı zaten çok yeni bütün bunlşar normal.sen şu anda yanlızca kendşne iyi bak izlerini umursama bence senin moralin yerınde olursa herşey düzelecek cnm
yazıcı ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim cnm
geçmiş olsun..
darısıda ben gibi bekliyenlere olsun.:97: