Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar ilginiz için sağolun korseyi doktor temin ediyor limon,sedakt ben int odalara bakmıştım açılır kapanır bir koltuk vardı muhakkak refakatçi için yer vardır canım ayrıca dok bana 1.5 saat dediama izi baya uzun gösterince bende niye bu kadar uzun diye sormıştum oda bana ben en kötüsünü söyleyip en iyisini yapmaya çalışırım demişti yani mini olsa izde kısa olurdu dimi ama belki saat daha uzun sürer ayrıca kızlar sabahtan işlerim oluyor öğlende arkadaşlara gidiyorum ama topiğe hep bakıyorum genelde geceleri daha müsait oluyorum sizde beni yalnız bırakmayın burda sizleri okuyup bir şeyler yazınca rahatlıyorum şimdiden sağolun kızlarrrrrrr

hayatım banada önceki ameliyatlarıyla ilgili bir iki resim gösterdi banada uzun geldi izler ve bende sorudum banada aynı cevabı verdi bide ek olarak onların fazlalığı çok çok fazla sizde bukadar olmaaz dedi kii bensenden daha kiloluyum benim boyum 1..60 kilomda 65 o nedenle sendeki iz çok daha az olur bence.

canım arkadaşım cvb ın için teşekkür ederim şimdi uzun zaman uzak kalınca ve güvendiğim inandığım bir arkadaşım daha aml olunca içimdetekrar yeşerdi umut bilgi veren her içten arkadaşıma allah yardımcı olsun korusun tüm kalbimle dileğim bu

ne demek canım ben sana sen bana hepimiz arkadaşız burda aynı şeyi konuşuyoruz bende ilk sayfadan beri takib ediyorum ve neler neler okuduk burda ince düşünüp herşeyi tartışmalıyızz ki sağlıklı kararlar alabilelim.

yazıcı cumartesi mi canım aml ben cumartesiye aldım eşimin işine mani olmaasın die.ayy çok az kaldıı hakkımızda hayırlısı

CMERE ,sedakt,cance ,çiğdem kızlar nerelerdesiniz beni yalnız bırakmayın huuuuuuuuuuu çok az kaldı şafak 2 gün

canım merhaba
bu aralar çalışmaktan fırsat bulamıyorum net e girmeye. umarım ameliyatın çok iyi geçer. dualarım seninle ve diger sırasını bekleyen arkadaşlarla :)

slm herkese ve beklenen gün geldi ben de heyecanımı yenmek için evin içinde koşturuyorum int problem olduğundan dün gece giremedim ama içim içimi yedi yarın bu saatlerde iş bitmiş olacak limon bak bekliyorum

slm herkese ve beklenen gün geldi ben de heyecanımı yenmek için evin içinde koşturuyorum int problem olduğundan dün gece giremedim ama içim içimi yedi yarın bu saatlerde iş bitmiş olacak limon bak bekliyorum

vee işte muhteşem gün heee süpersin günün geldimi olay bitti demektir hadi bakalım hayırlısıı yarın bu saatlerde bitmiş olucak hayırlısıyla Allah yardımcın olsun artık yarından sonrda bizi unutma gel ve durumun hakkında bilgi ver bize ne olurr unutma senden sonrad biz varız ve senin bilgilerine çok ihtiyacımız varr heleki benim dr aynı aklım fikrim kalbim hep senle.Allaha emanet oll

yazici cnm dualarimiz sneinle bende iki havta sonra cuma gunu bu saatlerde bitmis olsack allah kismet nasip ederse yaz bize guzelim olur mu hadi opuyoruz seni guzel elbiseleri bikmineleri dusun olur mu:KK70:

dualarınızı eksik etmeyin kızlar neolur insan nekadar kötüyü düşünmek istemesede elinde olmadan herşeyi düşünüyor anlıycağınız korkuyorum çantamıda hazırladım bolbol su içiyorum yemek yemek hiç içimden gelmiyor sıkıntı başladı işallah pazar akşamı evimde oturup size yaşadıklarımı anlatırım sedakt ,cance sizleri ve sizin gibi benim fikirlerime ihtiyacı olan herkese yardımcı olucam sonuna kadar bende bu yollardan geçtim yine yazarım

merhabalar
ben yaklaşık 120 kg dim ve bu kiloyla 5 yıl yaşadım doktor kontrolünde 1 yıl içerisinde 66 kg verip 54 kg ulaştım haliyle göbeğim, kollarım ve bacaklarımın iç kısmında sarkmalar oldu bende estetik yaptırmaya karar verdim karın esteğinden başladım ameliyatım 7 saat sürdü ve 5 gün hastahanede yattım fazlalık olan deri alımı 1kg di ve iç karın kaslarım da dikildi ameliyat sonrası ne ağrım ne de sızım oldu sadece oturup kalkmalrımda ve geceleri sırt üstü yatmak mecbureti dışında bi sıkıntı yaşamadım şimdi diğerlerinde sıra :1rolleyes:

Portakal diyet doktorun kim?

aaaaaaa ne oldu kızlar yoksunuz aşk olsun bende bizimkiler buralardadır diyordum olsun eminim aklınızdayımdır yarın dualarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum :KK52::KK76:

dualarimiz seninle yazici hadi bakalim hayirlisi ile bu gun olacaktin deil mi 5 subar hatirliyorum cok kolay gecsin insalah cnm opuyoruz senii cok cok:KK19:

inşallah ameliyatını ii geçmiştir yazıcı yaa aklım hep sende bugünn iiyisindir inşallah aml olmuş evinde ilk gününü rahat geçiriyosundur inşallah aklım kalbiim dualarım seninleee.

merhaba kızlar fiyatları nasıl acaba bende yaptırmak istiyorum..annem beş doğum yapmış kız gibi ben bir doğumda paramparça valla..bütün özgüven sıfırr..:KK59:

slm kı zlar kızkardeşimdeyim azda olsa ağrım var aml inanamayacağınız kadar kolay geçti yine yazarım çok mutluyum bitti

slm kı zlar kızkardeşimdeyim azda olsa ağrım var aml inanamayacağınız kadar kolay geçti yine yazarım çok mutluyum bitti

çokkkkkkkkkkk geçmiş olsunnn sevindim kolay geçtiğine
de bu kadarmı yaaa kız biz meraktan öldük yaz azcık ilk fırsatta ne olur

canım benim yazmammı da pek zorlamak istemiyorum kendimi inan bana dok çok iyi hiçanlamadım sakinleştirici yaptılar bana ağlıyordum korktum çünkü sonra ne oldu bitti hatırlamıyorum gecede h,ç ağrım olmadı iğne yaptılar zaten hep uyuyorsun ağrı sadece sabah yataktan kalkerken oldu oda hemen geçti inan sedakt bende ödem bile yok hiç şiş değilim ve evegeldim üstümü değiştirdim çantamı yerleştırdim çokta iyiyim kendime yeşil çay yaptım keyifli keyifli onu içiyorum emin ol senin aml benim gibi kolay olacak çünkü sendede fazla kilo yok limonnnn niye gelmedin çok gormeni isterdim aml sonrası ne kadar rahat olduğumu cesaret alırdın benden bitti yaaaaaaaaaa inanamıyorum

canım benim yazmammı da pek zorlamak istemiyorum kendimi inan bana dok çok iyi hiçanlamadım sakinleştirici yaptılar bana ağlıyordum korktum çünkü sonra ne oldu bitti hatırlamıyorum gecede h,ç ağrım olmadı iğne yaptılar zaten hep uyuyorsun ağrı sadece sabah yataktan kalkerken oldu oda hemen geçti inan sedakt bende ödem bile yok hiç şiş değilim ve evegeldim üstümü değiştirdim çantamı yerleştırdim çokta iyiyim kendime yeşil çay yaptım keyifli keyifli onu içiyorum emin ol senin aml benim gibi kolay olacak çünkü sendede fazla kilo yok limonnnn niye gelmedin çok gormeni isterdim aml sonrası ne kadar rahat olduğumu cesaret alırdın benden bitti yaaaaaaaaaa inanamıyorum

ayyy canımm ya ne çok sevindim anlatamam bende artı lipoda olcak ya belki biraz daha farklı olur ama sonuc çok fazlada farketmez sanıyorum inan şimdi dahada cesaretlendim içimi rahatlattın cnım yaa zaten dr ilk gördüğümde bu adam bu işin adamı dedim:)) garip ama çok güven verdi bana şimdi dahada emin oldum.allahın izniyle bende atlatsam bende lipo olcak he bide ayak tırnaklarım var o nedenle inş çok acım olmaz.ee tabi bide sonrası var bebeklerim gerçi ablam ilgilencek benimle aama yinede az çok duramam bişiler yaparım.inşş ii olur hakkımızda hayırlısı Allah yardımcımız olsun cnm.sende tez zamanda düzelirsin inşallahh.bize yazmaya devam et cnm.geçmiş olsun

Son düzenleme:
X