kızlar ilginiz için sağolun korseyi doktor temin ediyor limon,sedakt ben int odalara bakmıştım açılır kapanır bir koltuk vardı muhakkak refakatçi için yer vardır canım ayrıca dok bana 1.5 saat dediama izi baya uzun gösterince bende niye bu kadar uzun diye sormıştum oda bana ben en kötüsünü söyleyip en iyisini yapmaya çalışırım demişti yani mini olsa izde kısa olurdu dimi ama belki saat daha uzun sürer ayrıca kızlar sabahtan işlerim oluyor öğlende arkadaşlara gidiyorum ama topiğe hep bakıyorum genelde geceleri daha müsait oluyorum sizde beni yalnız bırakmayın burda sizleri okuyup bir şeyler yazınca rahatlıyorum şimdiden sağolun kızlarrrrrrr
hayatım banada önceki ameliyatlarıyla ilgili bir iki resim gösterdi banada uzun geldi izler ve bende sorudum banada aynı cevabı verdi bide ek olarak onların fazlalığı çok çok fazla sizde bukadar olmaaz dedi kii bensenden daha kiloluyum benim boyum 1..60 kilomda 65 o nedenle sendeki iz çok daha az olur bence.
canım arkadaşım cvb ın için teşekkür ederim şimdi uzun zaman uzak kalınca ve güvendiğim inandığım bir arkadaşım daha aml olunca içimdetekrar yeşerdi umut bilgi veren her içten arkadaşıma allah yardımcı olsun korusun tüm kalbimle dileğim bu
ne demek canım ben sana sen bana hepimiz arkadaşız burda aynı şeyi konuşuyoruz bende ilk sayfadan beri takib ediyorum ve neler neler okuduk burda ince düşünüp herşeyi tartışmalıyızz ki sağlıklı kararlar alabilelim.