Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım benim yazmammı da pek zorlamak istemiyorum kendimi inan bana dok çok iyi hiçanlamadım sakinleştirici yaptılar bana ağlıyordum korktum çünkü sonra ne oldu bitti hatırlamıyorum gecede h,ç ağrım olmadı iğne yaptılar zaten hep uyuyorsun ağrı sadece sabah yataktan kalkerken oldu oda hemen geçti inan sedakt bende ödem bile yok hiç şiş değilim ve evegeldim üstümü değiştirdim çantamı yerleştırdim çokta iyiyim kendime yeşil çay yaptım keyifli keyifli onu içiyorum emin ol senin aml benim gibi kolay olacak çünkü sendede fazla kilo yok limonnnn niye gelmedin çok gormeni isterdim aml sonrası ne kadar rahat olduğumu cesaret alırdın benden bitti yaaaaaaaaaa inanamıyorum
işte bitti iyi olmana çok sevindim yazıcı 1975 gülün tam karın aml oldun bu kadar kolay ve güzel geçmesi çok sevindirici dualarrımız işe yaradı desene inşl devamıda böyle kolay geçer .ama yinede bana sorarsan çok hareket etme s
derim biraz dinlendir kendini öpüyorum habersiz birakma ben yıllık izine çıktım malum ev biraz kalabalık gelen giden oluyor öpüyorum seni çok çok geçmiş olsun canım

yazici cok sevindim darisi basima ins benimde kolay gecer az kaldi sadece 11 gun tekrtekrar gecmis olsun cnm keyfini cikar simdi guzlce dinlen ohhhhh sefam olsun gelsin magazlar gelsin elbiseler sorularim olacak ama sen once toparlan oyle sorarim

Son düzenleme:
yazıcı canım umarıım bugün dahada iisindir
benimde bazı sorularım var aklıma gelmişken sormak istiyorum sen ne zaman kendini ii hissedersen ozaman cevap ver lütfen

öncelikle hastane,hasta odaları ve hastane hizmeti nasıldı?

dr beyin ameliyat öncesi kaç kez aml sonrası kaç kez görüyosun yani sonrasındada gelip ilgileniyomu

dr beyin aml ekibi nasıllar onlarda dr bey kadar ilgilimi?

bu özel olucak ama ödeme hastaneyemi yoksa muayananeyemi yapılıyo vede nakitmi yoksa kartlada ödeme yapabiliyomuyuz ben gittiğimde bu soru aklımda yoktu

aml izin uzunmu

şişim yok demiştin daha çok yeni ama kendine bakınca karnın düzleşiitiğini görüyomusun canım

aayy dahada sorum vardı ama unuttum aklıma geldikçe onlarıda sorarım kusura bakmaa ama napim merak işte sen ii olunca cvp ver olur mu canım şimdiden tşk ederimmm

Son düzenleme:
bugün biraz ağrım var kızlar lipo yapılan yerler sızlıyor ağrı kesicide iğne gibi etkili olmuyor herhalde ama genede şuan koltukta oturarak sizlere yazıyorumSEDAKAT AML İZİM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL YANİ KISA GÖRÜNÜYOR ayrıca biz parayı dok nakit olarak kendisine verdik odamız pek gzl degildi bn ameliyattayken eşim gidip oda için gorusmus fakat baska oda yokmus hemsireler ve anas. dok cok ii di
hemsireler devamlı gelip ilgilendi
CANCE Allah senide bir an kurtarsın ayrıca bel arısına kendinizi alıstırın kızlar cnku agrıo :KK66:

bugün biraz ağrım var kızlar lipo yapılan yerler sızlıyor ağrı kesicide iğne gibi etkili olmuyor herhalde ama genede şuan koltukta oturarak sizlere yazıyorumSEDAKAT AML İZİM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL YANİ KISA GÖRÜNÜYOR ayrıca biz parayı dok nakit olarak kendisine verdik odamız pek gzl degildi bn ameliyattayken eşim gidip oda için gorusmus fakat baska oda yokmus hemsireler ve anas. dok cok ii di
hemsireler devamlı gelip ilgilendi
CANCE Allah senide bir an kurtarsın ayrıca bel arısına kendinizi alıstırın kızlar cnku agrıo :KK66:

tşk ederim cnm cvpların için ayy bu kadarıda normaldir zaten heralde sonuçta kolay bi aml deildi geçirdiğin hayatım,Allah beterinden saklasın kaç saat sürdü canım aml lipo sadece bel kısmınamı yapıldı
ayy canım ne olur kusura bakma ya aklıma geldikçe soruyorum ben napiim dedim ya sen ne zaman istersen ozaman cvp ver sende geçtin bu evrelerden insan herşeyi merak ediyo.

çokk geçmiş olsun cnm.kolay geçmesıne sewındım.bundan sonrrılarım asınıda inş kolay atlatırsın.kendıne ıyı bak bol bol dinlen cnm.öptüm:)

sağol canım tabii ağrılarım oluyor ama korse daha sıkıcı geliyor ayakta dolanınca sanki daha iyi hissediyorum kendimi bugun pansumana gidicem işallah bir sorun yokur SEDAKT CANIM aml 1.5 saat sürdü ama mini değil tam karın germe oldu yanlarada lipo yapıldı saat4te randevum var akşama yazışırız hoşçakalın

yazıcı takıp ediyorum,çok geçmiş olsun,inş bende olacağım,ama benı tek düşündüren işe dönüş zamanı,ahh geçen sene ışsızdım,keşke gidip yaptırsaydım dıcem,ama bana 3 ay önce cesaret geldi,

:79:yazici cnm hepten de hic agirsiz gecemez canim benim zaten oldu bitti kiz agirsa da farketmez gecer ama o gobis geri doenemez ya en onemlisi o o agriyi sever cekerim ben ah bi de izim senin ki gibi guzel olduysa aynalara yapisip kalirim artik her halde benim memisleri de diklestirecekler hmmm ayy cok guzel olcaz kizlar hadi cesaret artik tirsmaya basladim bu yuzden kendi kendime cesaret veriyorum optum yazici gecmis olsun cok :89:

kızlar mrh bugün doktora gideceğimi size söylemiştim giderken kızkardeşimide yanıma aldım biz beraber dok odasına girdik ilk pansumanım yapılacak ve bende ilk defa izimi tam olarak görecektim sonuç izim dediğim gibi uzun değil yanlara felan hiç taşmamış amaaaaaaaaaaaaa görüntü çok kotu yalnış anlaşılmasın çok muntazam dikilmiş ama genel olarak iz kötü kötü görünüyor resmen içim kalktı hernekadar ben izlere baktım biliyordum amayinede insan kendinde görünce fena oluyor kızkardeşimde fena oldu dok izlere takılma 1 sene sonra belli bile olmayacak ben karıma yaptım asla iz soluyor dedi ama yinede insan acaba diyor şimdi kızlar özellikle çiğdem birde uzerinde vakit geçmiş arkadaşlar ne olur bana söyleyin sizindemi başlarda kötu görünüyordu zamanla nasıl oldu canca sedakt moralınizi bomak istemem kızlar ama sizde herşeyi bilin istedim

yazici cnm bu ameliyat oyle kucuk bir sey deil ve cok cok yeni bence boyle hissetmen su anda cok normal tabi ki boyle kalamaz zamanla duzelir elbette ben biliyorum bende korkacam ve bakamayacam buyuk ihtimal izime sen yine cesaretli sin bakmisin simdi senin iylesme zamanin ve cok sabirli olman lazim

cance bende bakmazdım ama bugün itibari ile yıkanıp pansumana başlayacağım ve bu işleri 1 ay boyunca devam ettireceğim

:) yazıcı ınanmıcaksın ama izler uzun değil falan yazdığında bıle geçmişti içimden,senden böle bişry bekliyodum,bak ne dıcem tepkın çok normal,bende bır haftalık bırını gördüm bayılcaktım,ama başka yerde iki ayrı kişi gördüm,ınn bana bırnın yalan konuştuğunu bıle düşündükki daha önce yazdım,eskiden göbeğe topluyorlarmış,biz çok zor gördük ızını,ama diğeride 2000 yılında gördüm kadın 1990 yaptırmışçok beyaz tenli idi,malesef bır parmak kalınlığında şerit gibi koyu mora çalan ızı vardı,üç örnek gördüm,ve benıde tek düşündüren izdi,ama emın ol şu an çok yenı sneınkı,bir mankenle hamamda karşılaştım,özellikle baktım,silikon yaptırmış ters t şeklinde izi vardı,ınan çok sılıktı,ve basın o mankenın yenı estetık olduğunu yazıp duruyodu,bende o yzüden baktım,yanı sezeryanlı dünya kadınlarının yarısı,yanı herkes izli :)

:) yazıcı ınanmıcaksın ama izler uzun değil falan yazdığında bıle geçmişti içimden,senden böle bişry bekliyodum,bak ne dıcem tepkın çok normal,bende bır haftalık bırını gördüm bayılcaktım,ama başka yerde iki ayrı kişi gördüm,ınn bana bırnın yalan konuştuğunu bıle düşündükki daha önce yazdım,eskiden göbeğe topluyorlarmış,biz çok zor gördük ızını,ama diğeride 2000 yılında gördüm kadın 1990 yaptırmışçok beyaz tenli idi,malesef bır parmak kalınlığında şerit gibi koyu mora çalan ızı vardı,üç örnek gördüm,ve benıde tek düşündüren izdi,ama emın ol şu an çok yenı sneınkı,bir mankenle hamamda karşılaştım,özellikle baktım,silikon yaptırmış ters t şeklinde izi vardı,ınan çok sılıktı,ve basın o mankenın yenı estetık olduğunu yazıp duruyodu,bende o yzüden baktım,yanı sezeryanlı dünya kadınlarının yarısı,yanı herkes izli :)

sağol canım moral veriyorsun ben normal doğum yapmıştım vücudumda bir çiziğim bile yoktu ama sarkmış bir göbeğim vardı şimdi emin ol izi saymazsak manken gibi vücudum var alışıcam izime ve eminim zamanla oda düzelecek zaten dönüşüm yokki herşeyin bir bedeli var dedikleri bu olsa gerek ama kızlar çok samimi olarak sylüyorum çok acım olacak işe nasıl dönerim diye düşünmeyın çobuk atlatılıyor maşallah diyelim

sağol canım moral veriyorsun ben normal doğum yapmıştım vücudumda bir çiziğim bile yoktu ama sarkmış bir göbeğim vardı şimdi emin ol izi saymazsak manken gibi vücudum var alışıcam izime ve eminim zamanla oda düzelecek zaten dönüşüm yokki herşeyin bir bedeli var dedikleri bu olsa gerek ama kızlar çok samimi olarak sylüyorum çok acım olacak işe nasıl dönerim diye düşünmeyın çobuk atlatılıyor maşallah diyelim

yanı sen bunları yazıyosunya,bende diyorum endulus sende ameliyat olunca böle yazarsın falan hayal kuruyorum,ALLAH şifar versin,

cnm benımde 4. gün pansumanlarım açıldığında annem ve eşim acaip panik olmuşlardı.bu ne die.. ben bakamamıştım.onların yüz ifadesinden dolayı benımde çok moralım bozuldu.ama şimdi inanki rengi oldukça açıldı.ve sanki kısaldı.evet izlerin olduğu yer henüz sert ama eskisi gibi degil.bu demek oluyorki zamanla o kısımda yumuşayacak.senınkı zaten çok yeni bütün bunlşar normal.sen şu anda yanlızca kendşne iyi bak izlerini umursama bence senin moralin yerınde olursa herşey düzelecek cnm

yazıcı canım ya seni okudukça gidip yarın olasım geliyoo bu kadar memnun olduğuniçin ayy inşallah benimde aml ve sonrası bu kadar ii geçer bende senin kadar memnun olurum inşş o.canım lipo yerlerindede şişlik oluyomu

cnm benımde 4. gün pansumanlarım açıldığında annem ve eşim acaip panik olmuşlardı.bu ne die.. ben bakamamıştım.onların yüz ifadesinden dolayı benımde çok moralım bozuldu.ama şimdi inanki rengi oldukça açıldı.ve sanki kısaldı.evet izlerin olduğu yer henüz sert ama eskisi gibi degil.bu demek oluyorki zamanla o kısımda yumuşayacak.senınkı zaten çok yeni bütün bunlşar normal.sen şu anda yanlızca kendşne iyi bak izlerini umursama bence senin moralin yerınde olursa herşey düzelecek cnm

canım senin annenin ve eşininn yaşadığı şeyleri benim kardeşim yaşadı ben inan bir müddet eşimden saklamayı düşünüyorum ama ne kadar saklanır bilmiyorum bugün tamamen gördüm göbeğim göbek deliğim çok güzel ama iz kötü gerçekten nezaman sonra bakılabilir hale gelecek yada gelecekmi geri kalan herşey çok güzel herkeze belim tutuldu diyorum insanlar inanıyor yani iyiyim bütün arkadaşlara diyorum korkmayın bel ağrısı dışında pek ağrı yok ama iz için birşey diyemem ayrıca çiğdem ne olur bizi unutma

yazıcı ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim cnm
geçmiş olsun.
.:nazar:
darısıda ben gibi bekliyenlere olsun.:97:

X