işte bitti iyi olmana çok sevindim yazıcı 1975 gülün tam karın aml oldun bu kadar kolay ve güzel geçmesi çok sevindirici dualarrımız işe yaradı desene inşl devamıda böyle kolay geçer .ama yinede bana sorarsan çok hareket etme scanım benim yazmammı da pek zorlamak istemiyorum kendimi inan bana dok çok iyi hiçanlamadım sakinleştirici yaptılar bana ağlıyordum korktum çünkü sonra ne oldu bitti hatırlamıyorum gecede h,ç ağrım olmadı iğne yaptılar zaten hep uyuyorsun ağrı sadece sabah yataktan kalkerken oldu oda hemen geçti inan sedakt bende ödem bile yok hiç şiş değilim ve evegeldim üstümü değiştirdim çantamı yerleştırdim çokta iyiyim kendime yeşil çay yaptım keyifli keyifli onu içiyorum emin ol senin aml benim gibi kolay olacak çünkü sendede fazla kilo yok limonnnn niye gelmedin çok gormeni isterdim aml sonrası ne kadar rahat olduğumu cesaret alırdın benden bitti yaaaaaaaaaa inanamıyorum
derim biraz dinlendir kendini öpüyorum habersiz birakma ben yıllık izine çıktım malum ev biraz kalabalık gelen giden oluyor öpüyorum seni çok çok geçmiş olsun canım