arkadaşlar ben bugün doktorumla görüştüm ayın 5e kesin karar verildi sanki üstümden ağır yük kalkmış gibi geliyor heyecanda sanki daha azaldı iz konusuna biraz takıldım sadece dok biraz kasık hizasını geçecek şekilde olacak dedi bende daha az olmasını isterdim mümkün değil mi doktor bey deyince ben size bukadar diyorum en kötüsünü söylüyorum en iyisini yapmaya çalışıyorum dedi aml1.5 saat sürer dedi drenleri ertesi gün ben alıyorum dedi ama ağrınız olursa sizi 2günde hastanede yatırırz sizi sıkıntıya sokmayız dedi anlıycağınız artık bana hazırlanmak kaldı çok az vaktim var
arkadaşım mrb bende ayın şubat 26 gün aldım fuat beyden geçen hafta görüşmeye gitmiştim gerçekten çok içten ve çok samimi bir dr sen hangi hastanede olucaksın ameliyatı ben kadıköydekini tercih ettim sonuçta 1500 fiyat farkı var ama genede acaba diyorum sen ne dersin.
vede sen benden önce olucksın fat beye rica etsem ameliyat sonrası yazarmıısnn çokk meraklaa bekliycemm.şimdden dualarım sen ve olucak diğer arkadaşlarlaa