- 10 Temmuz 2008
- 85
- 0
- 51
işallah canım dediğin gibi olur çok az kaldı inan hala şaka gibi geliyor bugün tatil işinide hallettik bu yaz ben güzel bir göbekle denize giricem mucizegibi biryandan evi temizliyorum bir yandan alışverişe gidiyorum per-cuma günüde biraz yemek yaparım benim işiim biter nede olsa 1ay yatıcaz
canım arkadaşım gerçeketen çok zor günler geçirdiğini ve yanında olamadığımı biliyorum ö<ür dilerim gerekçesini özelden yazdım benim için de kötü günlerdi ve bir süre herşeyden uzak durmak ve artık emin olmak istedim bunalımdaydım ne istediğimi bilmek ve korkularımı yenmek için şimdi senin aml için gün aldığını öğreniyorum şok oldum ve çok da sevindim senin için. eğer izin verirsen ziyaretine bile gelirim ne demek yanlız bırakmak sigaraya gelince kullanmadım nasıl bir tutku bilmiyorum ama burada aml sonrası yaşananları birlikde okuduk kısmende olsa tecrube oldu bir sure için ara verdiğini ve tekrar başlayacağını düşün belki o zaman içindeki sigara isteği azalır .canım iyi bir dr seçtin ve dua ediyorumki herşey güzel geçsin nasıl bir hayel di ama gerçeğe dönüyor yeminederim ellerim buz gibi görüşmen nasıl geçti ne dedi dr lipo yapılacakmı anlat ne olur 5 i aml günün 6 sında görebilirmiyim seni ????sedakt ilk başta bende başka bir şey söyleyeyim dedim safrakesesi aml gibi duyan gelir bende becerip yalan söyleyemem diye korktum beni kurtaran ilk haftayı kızkardeşimin yanında geçirmek olacak daha sonra eve gelen olursa halsizim yatıyorum derim diyorum anlıyacağınız millete ne derim ne söylerim derdinden sıkıntı bastı beni çok detaylı düşünüyorum diye eşimle kız kardeşim kızıyor bana artık uykuda kalmadı onu düşün bunu düşün birdr hastalanınca iyicene sıkıntı oldu azzzzzzzzzz kaldı geçecek haftaya bugün işin zor kısmını atlatacağım işallah AYRICA LİMON AŞKOLSUN nerelerdesin sen benden önce olsaydın ben seni ziyarete bile gelecektim şimdi benim en sıkıntılı günlerimde bir merhaba demedin küstümmmmmmmmmmmmm
çiğdem sağol canım işallah izim yanlara taşmaz kilo ile iz orantılı diyorlar ben zayıfım yanlara taşmazsa çok mutlu olacağım
içmemeye çalış bu iyleşme sürecin için çok önemli biliyorsun senin için dua edicem herşey güzel geçsin diye aml süresiçok kısa gelsi bana tam karın germe olacaksın dimi bide ne kadara anlaştınız kilonkaçtı yazıcı yaa vallaa seinikadar heyecan yaptım harfleri bulupda yazamıyorumlimon yeni okudum mesajını çok üzüldüm buda bize vakit ayırmaman için çok geçerli bir sebeb bana gelince bir anda karar verdik işallah sonu hayırlı olur evet dr yanlara lipo yapacağını söyledi aml1,5 saat sürecekm,ş ayın 6da taburcu olucam drenler ertesi gün alıcam dedi istersen bir gündaha fazladan yatırırım seni dedi ben hastaneye uzak olduğum için gerekirse 1 gün daha fazla kalabilirim ama gerek olmaz gibi geliyor hazırlıklar tam gaz sürüyor temizlik yemek alışveriş heyecan hat saffaya ulaştı eğer beni görmek istersen tabiikide çok memnun olurum cmt sabah 10 da ben ve eşim hastanede olacağız yarım saat işlemler sürer dedi fuat bey tahminimce 1 gibi ben odamda olurum beklerim çiğdem canım ben sigarayı azaltamadım bile heyecandan yakıyorum işallah aml sonra hiç içmem
kilon çok güzel verme zatten aml sonra biraz verirsin .tabii şişerden ilk etapta anlamazsın ama sonaran belli olur dümdüz bir karın olunca ALLAH bütün sıkıntıların bir çabuk geçmesini sağlasın senin için . ve en önemlisi sabır iyleşme sürecibiraz uzun bir operasyon biliyoruz artık tek ricam sakın aml sonra sende gitme olurmu . defneyide sorma bende çok üzüldüm hayat dolu bir kızcağızdı yazık .ben sana söylemiştim ya fiatı aynı doktora kilo vermem gerekirmi diye sordum yok siiz zayıfsınız dedi boy162 kilo 59 canım normalde ben zayıfım göbek olmasa sigara içinde doktor 4-5 tane iç demişti aml önceside sonrasıda bende 1mg olanlardan içiyorum heyecandan elim ayağım tutmuyor bu sabahta defne joy fosterın ölüm haberini duyunca iyice duygusala bağladım dualarınızı eksik etmeyin kızlar
CMERE ,sedakt,cance ,çiğdem kızlar nerelerdesiniz beni yalnız bırakmayın huuuuuuuuuuu çok az kaldı şafak 2 gün
CMERE ,sedakt,cance ,çiğdem kızlar nerelerdesiniz beni yalnız bırakmayın huuuuuuuuuuu çok az kaldı şafak 2 gün
bu arada korse meselesini ne yaptın sen mi alıyorsun dr mu temin ediyor
yazıcı çok yazmasamda takıp ediyorum bil,duam senınle,bende eğer patron ıstediğim zammı vermezse nısanda işten ayrılıp doğruuuuuu aml gitcem inş,ama ben çok şükür hiç sigara içmedim,birde boyum 1,60 kılom 58 kadar düşmüştüm,ama şimdi 72 oldum,ve nisana kadar diyetısyene gidip en az 10 kılo verip olmak istiyorum,haa bu arda ben göğüs dikleştirmede yatprıcam,ama sılıkon değil küçültmede yok sadece dıkleştirme..ve itiraf edıyorum ınanın okduklarımdan çok etkilendım,2 ay önce çok fena nıyeti bozdum,ben bıle bu kadar kararlı bır şekılde olmama şok oldum
işten niye ayrılıcan canım budevirde iş bulmak kolay olmasa gerek sen paranı biriktir izne ayrılırsın aml olursun bende göğüs dik isterdim ama şimdilik bu yeterli benim için ev hanımı olunca maddiyat zorluyor ayrıca duaların için sağol bizi yalnız bırakma
canım arkadaşım cvb ın için teşekkür ederim şimdi uzun zaman uzak kalınca ve güvendiğim inandığım bir arkadaşım daha aml olunca içimdetekrar yeşerdi umut bilgi veren her içten arkadaşıma allah yardımcı olsun korusun tüm kalbimle dileğim buburdayım canım devamlı okuyorumm ama ben burdayken siz yoksunuz canım çokk az kaldı seninle bende ameliyat olucam sankii okadar heyecanlıyım zaten senden sonrada sırada ben varım sen hastaneden bahsetmiştin biliyorum die refakatçi içinde yer varmı canım.
canım bizim doktorlarımız aynı ben sorduğumda ben temin ediyorum dedi dr heralde yazıcıyada öle demiştirr die düşünüyorum.
dualarımız seninle kalbimizde öyle sen benim içinde bir umutsun ciddiyim belkideyıkılan güvenim yeniden ayaklanır biliyorsun burda birbirimize destek olduk doğruyu yanlışı ayırmak için şimdi o kadar güveniyor ve inanıyorumki söylediklerine yazdıklarına iyi olaman için çok çok dua edicem amaaaaaa seninde biraz sabır gösretmen gerekir sigara biraz ara ver nolur bu çok önemli çiğdemmertinde dediği gibi belki onun yaşadığı nadir bir durumdu ama azıcık sabır . bu arada çiğdemmert sanada çok teşekkür ederim yaşadıklarını bizimle paylaştığın için diğer bütün arkadaşlarada gerçekdenbizler için çok önemli bu anlatıanlar sizlere güvenip hareket ediyoruz kararlar veriyoruz sevgilyekızlar ilginiz için sağolun korseyi doktor temin ediyor limon,sedakt ben int odalara bakmıştım açılır kapanır bir koltuk vardı muhakkak refakatçi için yer vardır canım ayrıca dok bana 1.5 saat dediama izi baya uzun gösterince bende niye bu kadar uzun diye sormıştum oda bana ben en kötüsünü söyleyip en iyisini yapmaya çalışırım demişti yani mini olsa izde kısa olurdu dimi ama belki saat daha uzun sürer ayrıca kızlar sabahtan işlerim oluyor öğlende arkadaşlara gidiyorum ama topiğe hep bakıyorum genelde geceleri daha müsait oluyorum sizde beni yalnız bırakmayın burda sizleri okuyup bir şeyler yazınca rahatlıyorum şimdiden sağolun kızlarrrrrrr