Yoksa yan odadaki bayan sizmisiniz :) Şaka bir yana,bende 27 Kasımda ameliyat oldum,yan odada hem karın germe hemde meme küçültme ameliyat olan bir bayan vardı.Sizde bir ay önce ameliyat oldum diyince aklıma geldiArzum hanım merhabalar bende Hasan beye 1 ay önce karın germe ve Göğüs ameliyatımı oldum. Tape bandını nereden aldınız. Bilgi verebilirseniz memnun olurum.
Merhaba,Yoksa yan odadaki bayan sizmisiniz :) Şaka bir yana,bende 27 Kasımda ameliyat oldum,yan odada hem karın germe hemde meme küçültme ameliyat olan bir bayan vardı.Sizde bir ay önce ameliyat oldum diyince aklıma geldiBen netten bir siteden buldum,sipariş verdim geldi.Ama yurtdışında bir tanıdığınız varsa onun bulması daha kolay olur.Hem daha uzun olanını bulabilir daha iyi olur.Ben size özelden aldığım yer, yazayım bakın siz
Nasıl,süreçten memnunmusunuz?Kontrolleriniz nasıl gidiyor,korseyi kullanmaya devam ediyormusunuz sizde? Ben iki hafta sonra gideceğim kontrole.Belki korseyi çıkartırım demişti,ayrıca sporada başlatabilirim demişti artık
Ay hafi son 9 gun cok merak ediyorum surecini canim insallah hersey guzel olur senin icinsonunda teklere düştüm , kaldı 9
Maşallah size valla.Benim çok fazla deri ve yağ yoktu.Bu yüzden çok gerginlik yaşadım.Beraberinde göbek fıtıgınada müdahale edildi. Tam bir aylık olunca kendimi iyi hissettim.Ondan önce birşeyi kaldırmak,çekmek gibi şeyleri asla yapamadım yapmadımda.Merhaba,
Benim 1 hafta sonra 1 ay olacak. :))) yanda ki odada olan ben Değilim :))) Ameliyatım çok başarılı geçti, Hasan beyi daha öncedende tanıyordum gözüm kapalı girdim ameliyata. Çok başarılı ve titiz bir doktor. Ben sadece 1 hafta göğüslerimden biraz sıkıntı çektim, karnımla ilgili hiç sıkıntı çekmedim desem yalan olmaz. Hatta abartıyor diyecekler ama 2. Hafta avm ye bile gittim. 3. Hafta da herşey eskiye döndü diyebilirim. Çok zorlu bir ameliyat bekliyordum ama öyle olmadı. 1,5 Yaşında Oğlumu kucağımada alabiliyorum artık. Korseyi halen kullanıyorum. 1 hafta sonra kontrolüm var. Korseyi 2 ay kullanmak istiyorum zaten. Ben de bir an önce spora başlamak isteyenlerdenim :)))) sıgara da kullanmasam iyi olacaktı ama maalesef içiyorum(( tape bandıyla ilgili soru sorduğumda birşey demedi sadece kantaron Yağı ve tape bandının izlerin iyileşme Sürecinde %3-5 bir etki göstereceğini söyledi.
Sizinde herşey yolundadır umarım...
Hadi az kaldısonunda teklere düştüm , kaldı 9
çok teşekkür ederim, inşaAllah yetişebildiğim kadar son dakika lar yapıcam buradanAy hafi son 9 gun cok merak ediyorum surecini canim insallah hersey guzel olur senin icin
inşaAllah ... şu an tek korkum 2-3 gündür kuru öksürüğüm var , hapşuruk ta yokluyo, çok korkuyorum son anda artacak diyeHadi az kaldıHerşey çok güzel olacak Allah'ın izni ile
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/yaa kızlar rica etsem bana aşamaları ile resim nasıl yüklenir bi yardımcı olsanız
en azından karnı mın fotosunu atmalıyım diye düşünüyorum, zira az zamanım kaldı ,
sonrasında before and after da yaparım inşaAllah
telden yükleyeceğim ona göre anlatırsanız çok sevinirim
Hadi bakalımkızlar sanırım atabildim resimleri , bi bakın bakalım
gizlilik ayarlarına uyabilmişmiyim kiiHadi bakalım
Foto yüklemeden ayarları yapıyorsun zaten,yapmıştırsın herhaldegizlilik ayarlarına uyabilmişmiyim kii
anladığım kadarıyla yapmaya çalıştım ama..
ewet yaptım herhaldeFoto yüklemeden ayarları yapıyorsun zaten,yapmıştırsın herhaldeTakip ettiklerin yada takip edenler olarak..
Merhaba bendede deri fazlalığı veya kilo problemi yoktu, dikişler de iyi ama Dikiş izi bikini bölgesinde degil sadece ama ben hic karin bölgemde gerginlik hissetmedim Sizin Dikiş izi bikini bölgesinde mi ???Maşallah size valla.Benim çok fazla deri ve yağ yoktu.Bu yüzden çok gerginlik yaşadım.Beraberinde göbek fıtıgınada müdahale edildi. Tam bir aylık olunca kendimi iyi hissettim.Ondan önce birşeyi kaldırmak,çekmek gibi şeyleri asla yapamadım yapmadımda.
Haftaya kontrole gideceğim işte.Siğara kullanmıyorum,bu benim için büyük avantaj tabikiTape bantı ve Kantoron Yağını kullanıyorum.Haftaya kontrole gidince korseyi çıkartabilirim dedi.Şişkinlik karın altı kısımda yoğun geliyor bana.Spora da başlatacağım artık yavaş yavaş dedi,bakalım bir görüşeyim ne diyecek :)
Hiç pişmanlık duymadım,iyiki olmuşum bu ameliyatı.İzler süper iyileşiyor maşallah Barekallah. Bu ameliyattan çok korktum ama korktuğum gibi geçmedi.Hasan bey bir numara benim için. Her operasyonumun sonucu Harkulade oldu bana göre.Elleri dert görmesin onun,ona minnettarım ..
Evet,bikini bölgesi denilen yerde tabi.Ama bu bikini düşük bel bikini değil :) Ben düşük bel,ince kesim bikini altı kullanırdım,sanırım artık tercih edemeyeceğim olsun :) Normal kesim bikini altlarında sorun yok zaten.Merhaba bendede deri fazlalığı veya kilo problemi yoktu, dikişler de iyi ama Dikiş izi bikini bölgesinde degil sadece ama ben hic karin bölgemde gerginlik hissetmedim Sizin Dikiş izi bikini bölgesinde mi ???
Ohooo,birşey kalmamış. Yarın bir hafta kalmış olacak desenekaldı 8 şaka maka gün kalmadı yaaa
öyle vallaha , hem sabırsızlık, hem heyecan ikiside ataklardaOhooo,birşey kalmamış. Yarın bir hafta kalmış olacak deseneÇok daha hızlı geçecek yarıdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?