Banada resimler atarmısın lutfenÇok sağol resim atacağım bakarmisin sonra hemen sileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada resimler atarmısın lutfenÇok sağol resim atacağım bakarmisin sonra hemen sileyim
Arkadaşlar Dr. Hakan Ölmeztürk'den kesinlikle uzak durun. İyi diyenler reklamcıları. Ameliyat olana kadar iyi. İş bitip parayı aldıktan sonra sekreter bir iki arar, sonra alaka sıfır. Şikayetleriniz olunca zamana yaymaya çalışır, devamında sanki azarlar modda olur, konuşmak istemez.Allah yardımcın olsun,şans seninle olsun
En güzel,mutlu haberlerle aramızda olursun inşallah
Merhaba ben de 6 gün önce karın germe ameliyatı oldum ama karnımda aşırı bir gerginlik var, denedim ama asla dik duramıyorum hep eğik yürüyorum ve karnım aşşırı gergin sanki hep böyle kalacakmış gibi hissediyorum bu durum geçici midir siz ne zaman dik yürümeye başladınız ?Merhaba. Korkmanız normal tabi,bende ameliyat öncesi çok gergindim. Karın germe ameliyatı beni çok endişelendirmişti . Ama İnan'ın hiç tahmin ettiğim gibi çıkmadı.
Ama ameliyat sonrası size bakan,evinizle sizinle ilgilenen biri olursa süper olur. Çünkü ciddi gerginlik,hareket kısıklığı oluyor.
Ben çok gergindim,baskı hissi çoktu. Lipo da olmuştum ama ben,Lipo olmasaydı belki daha rahat olurdum ama bu seferde kum saati gibi görüntü olmazdı :))
Hepsi gelip geçici,hiçbir agrı kalıcı olmuyor sonuçta. Ama sonuç hep sizinle oluyor
Dümdüz taş gibi karnınız olacak,buna odaklanın.
Umarım doktorunuzda başarılı bir iş çıkarır. Şans sizinle olsun
Merhaba, geçmiş olsun.. Evet tabiki geçici bir durum. Tam olarak ne zaman geçti hatırlamıyorum, çok zaman olduMerhaba ben de 6 gün önce karın germe ameliyatı oldum ama karnımda aşırı bir gerginlik var, denedim ama asla dik duramıyorum hep eğik yürüyorum ve karnım aşşırı gergin sanki hep böyle kalacakmış gibi hissediyorum bu durum geçici midir siz ne zaman dik yürümeye başladınız ?
Çok moralimi bozuyor bu durum zaman çabuk geçse de dik yürüsem Çok teşekkür ederimMerhaba, geçmiş olsun.. Evet tabiki geçici bir durum. Tam olarak ne zaman geçti hatırlamıyorum, çok zaman oldu
Hiç moralini bozmasın. Büyük bir ameliyat bu, iyileşeceksin ama zaman gerektiriyor. Sabırlı olÇok moralimi bozuyor bu durum zaman çabuk geçse de dik yürüsem Çok teşekkür ederim
Ben de öyle düşünüyorum ameliyat hastane süreci 2-3 günde hallediliyor da iyileşme 2-3 ay sanırım, sabır sabır diyorumHiç moralini bozmasın. Büyük bir ameliyat bu, iyileşeceksin ama zaman gerektiriyor. Sabırlı ol
Doktor ismi verebilirmisiniz rica etsem ben de ameliyat olmak istiyorumMerhaba @angelanalan :)
Ben Istanbulda ameliyat oldum canım. Kesi izim çok iyi durumda,çok güzel silikleşti. Hiç rahatsız etmiyor Beni İzlemeye alırsan kesi izimi görebilirsin . Takip edenlere birkaç foto sonuç gösteriyorum albümde
Merak etme,öyle dayanılmayacak ağrı olmuyor zaten. Ben ilk gün akşama kadar yarı baygın uyumuştum. Akşam yemek yedirdikten sonra yürütmüşlerdi. İlk kalkış,yürüyüş her ameliyatta oldugu gibi zor . Sonra sonra açılıyorsun :) Benim çok fazla deri fazlalığım olmadığı için çok eğik kaldım. İki hafta kadar hep dinlendim,istirahat ettim,evere yürüdüm bol bol.. Sonra yemeğimi yaptım,bazı ev işlerini yapmaya başladım.. Ev süpürmek,birşeyleri itip çekmek yasak.. Yatıp kalkarken ilk hafta birinden yardım almak gerekiyor. Ayaklarımı tam uzatıp yatamıyordum ben,dizlerimin altına yastık koyuyordum dizleri kendime çekip uzanıyordum.
Bazı zorluklar var tabi ama bence değer hamilelik geçiren,çok kilo alıp verimlerde oluşan karın esnemesini,deri fazlalığını sporla falan yok etmek ve böyle bir sonuç almak imkansız..
Cesaretli ol bence İhtiyacın varsa eğer ameliyatı öneririm
Ben varım 10. Günüm. Karın germe ve meme protez diklestirme yapıldı. :) ocak 15 e. Kadar iyilesmem lazım işe baslayacagım. Hala egilerek yürüyorum hala oturarak uyuyorum.Selammm kimse kalmadı mı acaba? Benim 9. Günüm bugun(karın germe, ic bacak kol sirt ve karın lipo)