Valla bilmiyorum ,ufak ufak başlatacağız artık dedi.Sanırım belirli miktarda ve yavaş yavaş demek istedi.İki hafta sonra bakıcak,duruma göre söyler artık bende yazarımOh ne güzel... Spora ufak ufak deyince?? Nasil basliyacaksin mesela? Bende cok özledim sporumu yaaa...
Begendi demek tapebandini, sevindim! Cünkü dr görüsleri önemlidir, fikir fikirden üstündür hem herkesin tecrübesi de farkli dr olarak!
Valla bilmiyorum ,ufak ufak başlatacağız artık dedi.Sanırım belirli miktarda ve yavaş yavaş demek istedi.İki hafta sonra bakıcak,duruma göre söyler artık bende yazarım
Evet begendi Tape yi,hatta tapemi deniliyormuş buna dedi evet dedim.Türkiyede yok,bir siteden sipariş verip getirttim dedim.. Yararlı paylaşımları paylaşmak güzel
ama artık 14 tey teyyyhayid bakalimmm sonn 15 günnnnnnnnnnnn
Iyi geçti canımŞişlikler normal tabiki dedi.Kolay bir ameliyat değil,tabiki ödemler olacak dedi.. Karnını içeri Çek iyice dedi,bak böyle olacak dedi Izlerimi süper iyi buldu,Korseye devam.. Iki hafta sonra kontrol var,ufak sporlara başlatabilirim dedi bakalım
Bu arada Tape bantını görünce ooo kullanıyormusun dedi evet dedim :) Çok daha güvende hissediyorum kesi yerini bantla dedim.Çok iyi dedi
Gelirsin tabiki
iki çocukla tebrik ediyorum cesaretinizi darısı benim başımaaMerhaba arkadaşlar..Yeni bir estetik müdahale ile tekrar karşınızdayım
Uzun zamandır beni rahatsız eden durumdan ameliyat olacağım şimdi.Umarım diğer işlemlerim kadar başarılı,hayal ettiğim,sorunsuz bir süreçle bu ameliyatımıda sorunsuz atlatırım
İki çocuğum var.Hamileliklerden dolayı esneyen karın bölgemi ne yaparsam yapayım sıkı,kaslı ve dümdüz bir görünüme ulaştıramıyordum.İz sebebi ilede ameliyat hiç düşünmedim açıkçası. Ama yakın zamanda Hasan beye ameliyat olan @Londonsibel arkadaşımızın sonucu ve kesi izi bana büyük moral ve destek verdi..Lipo yaptırmıştım karın bölgemden,birde bazı işlemler için yine karın bölgemden yağ aldırmıştım fakat yağ aldırmada belirli bir yere kadar oluyor bilirsiniz.Doktorum çok fazla yağ alımındada derinin iyice gevşeyip aşşagıda yığılma yapabileceğini söylemişti.Çünkü deri esnemişti ve gevşekti.. İkinci hamileliğimde göbek fıtığım oluşmuştu.Fakat üzerinden uzun zaman geçmesinden dolayı sanırım aklımdan tamamen çıkmış olan bir durumdu.Bu ameliyatla birlikte göbek fıtığımda tedavi edilecek.Öncelikle mini karın germe düşündük.Çünkü gerçekten çok kötü bir durumum yoktu.Esneyen derinin alınması gerekiyordu.Fakat fıtık büyüklüğü ve yeri nedeni ile planlar değişti.Kesim mini karın germeye göre uzun tutulacaktı ve göbek deliğimin alttan yarım daire şeklinde kesi olması gerekiyordu.Normal göbek deliği görüntüsüne gelebilmesi için.Bu izin izli bir şey olduğunu belli olacağını söyledi doktorum.Sonra neden tam karın germe yapmayalımki dedik.Kesi uzun olacaktı ama hem karın üst kısımdaki kaslarada müdahale edilebilecekti hemde daha sıkı ve düz bir karına ulaşacaktım..
27 Kasım 2014 tarihinde gün aldım.Karın germe ile birlikte lipo,karın alt deri tabakasından alınan dermis tabakası ile dudak dolgunlaştırma,burun kavislendirme yapılacak.Son anda başka eklemeler olabilir,bilemiyorumDoktorum Diğer müdahalelerimide yaptırdığım doktorum Hasan Fındık..
Diğer tüm karın germe ameliyatı olan bayanların toplandığı konudada aktif olacağım ama süreçlerimin toplandığı bir konum olsun istedim..Güzel dileklerinizi,dualarınızı,görüş ve önerilerinizi bekliyorum
Sevgiler..Öpüldünüz kızlar..
Çocuklarım büyüdü,bana yükleri yok artık hatta yardımcılariki çocukla tebrik ediyorum cesaretinizi darısı benim başımaa
Yap canım yap.. Bir ay kadar temizlik yapamayacaksın çünkü :) Son haftanıda dinlenmeye ver tabi,gez toz ye içbu arada kaldı 13
deli gibi temizlik yapıyorum , işlerim bir an önce bitsin kii son hafta dinleneyim dimi ama
vallahi öyle ...eşim bugün işlerimiz bittikten sonra gel kahvaltı edelim dedi, tabii ben balıklamaYap canım yap.. Bir ay kadar temizlik yapamayacaksın çünkü :) Son haftanıda dinlenmeye ver tabi,gez toz ye iç
vallahi öyle ...eşim bugün işlerimiz bittikten sonra gel kahvaltı edelim dedi, tabii ben balıklama
çocuklarda yoktu çok hoş oldu... en azından kendimize vakit ayırmış olduk...
hemen yapıştırdım son hafta hep bunlardan istiyorum diyee... şansını zorlama dedi gıcık
Yok canım,bende öyle bir durum olmadı.Sanırım ufak bir enfeksiyon olabilir,genelde sıcaklık olur enfeksiyon olan bölgede.Antibiyotik takıyorlar sonuçta,korkma canım.Senin durumun bizimkine göre farklı.Doktorun herşeyi düşünerek müdahale ediyordur.İçin rahat olsun canım benim ..Arzum77 sana bir sorum var Benim göbek etrafim sicacik sendede öyle oldumu Sol tarafimdada icimde ilik ilik birseyler akiyor gibi oluyor herzaman degil ama sanada öyle oldumu
Dr sordum hersey normal dedi ama ben genede korkuyorum hergün antibiotikte takiyorlar icimde bir korku var görümcemde öyle birsey yok
Seninde karin germe olacakti degil mi? Allah yardimcin olsun sag salim atlatirsin insallahsonnn 12 Allah ım Allah ım
karın germeyle birlikte lipo ve meme küçültme de var canım ...Seninde karin germe olacakti degil mi? Allah yardimcin olsun sag salim atlatirsin insallah
Arzum hanım merhabalar bende Hasan beye 1 ay önce karın germe ve Göğüs ameliyatımı oldum. Tape bandını nereden aldınız. Bilgi verebilirseniz memnun olurum.Yok canım,bende öyle bir durum olmadı.Sanırım ufak bir enfeksiyon olabilir,genelde sıcaklık olur enfeksiyon olan bölgede.Antibiyotik takıyorlar sonuçta,korkma canım.Senin durumun bizimkine göre farklı.Doktorun herşeyi düşünerek müdahale ediyordur.İçin rahat olsun canım benim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?