Estetik Karın Germe Ameliyatım

Valla bilmiyorum ,ufak ufak başlatacağız artık dedi.Sanırım belirli miktarda ve yavaş yavaş demek istedi.İki hafta sonra bakıcak,duruma göre söyler artık bende yazarım
Evet begendi Tape yi,hatta tapemi deniliyormuş buna dedi evet dedim.Türkiyede yok,bir siteden sipariş verip getirttim dedim.. Yararlı paylaşımları paylaşmak güzel

Dogru canim...ben artik ortadan kesip yapiyorum tape!

arzum77 çok sevindim iyi haberlerine... ayy bende bu haftalara gelebilir miyim?? kii...
sen ve askkitabi ile aramda tam 8 hafta olucak inşaAllah ... Rabbim hayırla kavuştursun benide

arzum77 çok sevindim iyi haberlerine... ayy bende bu haftalara gelebilir miyim?? kii...
sen ve askkitabi ile aramda tam 8 hafta olucak inşaAllah ... Rabbim hayırla kavuştursun benide
Gelirsin tabiki Amelşyattan sonra süreç hızlı ilerliyor .Ama ödemlerin geçmesi yavaş ilerliyor
Âmin canım Âmin... Hakkında hayırlısı,sağlıkla sıhhatle,mutlulukla aramızda ol inşallah

iki çocukla tebrik ediyorum cesaretinizi darısı benim başımaa

kızlar merhaba ...
bugün ameliyat ücretimin yarısını verdik çok şükür, diğer yarısını da ameliyata girene kadar halledicez inşaAllah...
bu arada hastanem değişmiş, nar hastanesiydi, koru olmuş... yani nar geçici süre için miş. asıl anlaşmalı olduğu hastane koru hastanesiymiş çukurambara yenisi açılmış ... Allah izin verirse orada olucak ameliyatım

bu arada kaldı 13
deli gibi temizlik yapıyorum , işlerim bir an önce bitsin kii son hafta dinleneyim dimi ama

iki çocukla tebrik ediyorum cesaretinizi darısı benim başımaa
Çocuklarım büyüdü,bana yükleri yok artık hatta yardımcılar Benim ilk estetik işlemimde değil karın germe,ama nedense bu ameliyat en çok korktuğum ameliyattı Çok şükür zoru atlattım,şimdi gayet iyiyim şükür
Bu ameliyatı düşünüyorsanız darısı başınıza diyim tabi Sabır isteyen süreci biraz zor bir ameliyat ..

Yap canım yap.. Bir ay kadar temizlik yapamayacaksın çünkü :) Son haftanıda dinlenmeye ver tabi,gez toz ye iç
vallahi öyle ...eşim bugün işlerimiz bittikten sonra gel kahvaltı edelim dedi, tabii ben balıklama
çocuklarda yoktu çok hoş oldu... en azından kendimize vakit ayırmış olduk...
hemen yapıştırdım son hafta hep bunlardan istiyorum diyee... şansını zorlama dedi gıcık

Arzum77 sana bir sorum var Benim göbek etrafim sicacik sendede öyle oldumu Sol tarafimdada icimde ilik ilik birseyler akiyor gibi oluyor herzaman degil ama sanada öyle oldumu
Dr sordum hersey normal dedi ama ben genede korkuyorum hergün antibiotikte takiyorlar icimde bir korku var görümcemde öyle birsey yok

Yok canım,bende öyle bir durum olmadı.Sanırım ufak bir enfeksiyon olabilir,genelde sıcaklık olur enfeksiyon olan bölgede.Antibiyotik takıyorlar sonuçta,korkma canım.Senin durumun bizimkine göre farklı.Doktorun herşeyi düşünerek müdahale ediyordur.İçin rahat olsun canım benim ..

Arzum hanım merhabalar bende Hasan beye 1 ay önce karın germe ve Göğüs ameliyatımı oldum. Tape bandını nereden aldınız. Bilgi verebilirseniz memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…