• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Arzum hanım merhabalar bende Hasan beye 1 ay önce karın germe ve Göğüs ameliyatımı oldum. Tape bandını nereden aldınız. Bilgi verebilirseniz memnun olurum.
Yoksa yan odadaki bayan sizmisiniz :) Şaka bir yana,bende 27 Kasımda ameliyat oldum,yan odada hem karın germe hemde meme küçültme ameliyat olan bir bayan vardı.Sizde bir ay önce ameliyat oldum diyince aklıma geldi ;) Ben netten bir siteden buldum,sipariş verdim geldi.Ama yurtdışında bir tanıdığınız varsa onun bulması daha kolay olur.Hem daha uzun olanını bulabilir daha iyi olur.Ben size özelden aldığım yer, yazayım bakın siz ;)
Nasıl,süreçten memnunmusunuz?Kontrolleriniz nasıl gidiyor,korseyi kullanmaya devam ediyormusunuz sizde? Ben iki hafta sonra gideceğim kontrole.Belki korseyi çıkartırım demişti,ayrıca sporada başlatabilirim demişti artık :KK73:

Yoksa yan odadaki bayan sizmisiniz :) Şaka bir yana,bende 27 Kasımda ameliyat oldum,yan odada hem karın germe hemde meme küçültme ameliyat olan bir bayan vardı.Sizde bir ay önce ameliyat oldum diyince aklıma geldi :KK66: Ben netten bir siteden buldum,sipariş verdim geldi.Ama yurtdışında bir tanıdığınız varsa onun bulması daha kolay olur.Hem daha uzun olanını bulabilir daha iyi olur.Ben size özelden aldığım yer, yazayım bakın siz :KK66:
Nasıl,süreçten memnunmusunuz?Kontrolleriniz nasıl gidiyor,korseyi kullanmaya devam ediyormusunuz sizde? Ben iki hafta sonra gideceğim kontrole.Belki korseyi çıkartırım demişti,ayrıca sporada başlatabilirim demişti artık :KK73:
Merhaba,
Benim 1 hafta sonra 1 ay olacak. :))) yanda ki odada olan ben Değilim :))) Ameliyatım çok başarılı geçti, Hasan beyi daha öncedende tanıyordum gözüm kapalı girdim ameliyata. Çok başarılı ve titiz bir doktor. Ben sadece 1 hafta göğüslerimden biraz sıkıntı çektim, karnımla ilgili hiç sıkıntı çekmedim desem yalan olmaz. Hatta abartıyor diyecekler ama 2. Hafta avm ye bile gittim. 3. Hafta da herşey eskiye döndü diyebilirim. Çok zorlu bir ameliyat bekliyordum ama öyle olmadı. 1,5 Yaşında Oğlumu kucağımada alabiliyorum artık. Korseyi halen kullanıyorum. 1 hafta sonra kontrolüm var. Korseyi 2 ay kullanmak istiyorum zaten. Ben de bir an önce spora başlamak isteyenlerdenim :)))) sıgara da kullanmasam iyi olacaktı ama maalesef içiyorum :((( tape bandıyla ilgili soru sorduğumda birşey demedi sadece kantaron Yağı ve tape bandının izlerin iyileşme Sürecinde %3-5 bir etki göstereceğini söyledi.
Sizinde herşey yolundadır umarım...

Merhaba,
Benim 1 hafta sonra 1 ay olacak. :))) yanda ki odada olan ben Değilim :))) Ameliyatım çok başarılı geçti, Hasan beyi daha öncedende tanıyordum gözüm kapalı girdim ameliyata. Çok başarılı ve titiz bir doktor. Ben sadece 1 hafta göğüslerimden biraz sıkıntı çektim, karnımla ilgili hiç sıkıntı çekmedim desem yalan olmaz. Hatta abartıyor diyecekler ama 2. Hafta avm ye bile gittim. 3. Hafta da herşey eskiye döndü diyebilirim. Çok zorlu bir ameliyat bekliyordum ama öyle olmadı. 1,5 Yaşında Oğlumu kucağımada alabiliyorum artık. Korseyi halen kullanıyorum. 1 hafta sonra kontrolüm var. Korseyi 2 ay kullanmak istiyorum zaten. Ben de bir an önce spora başlamak isteyenlerdenim :)))) sıgara da kullanmasam iyi olacaktı ama maalesef içiyorum :KK43:(( tape bandıyla ilgili soru sorduğumda birşey demedi sadece kantaron Yağı ve tape bandının izlerin iyileşme Sürecinde %3-5 bir etki göstereceğini söyledi.
Sizinde herşey yolundadır umarım...
Maşallah size valla.Benim çok fazla deri ve yağ yoktu.Bu yüzden çok gerginlik yaşadım.Beraberinde göbek fıtıgınada müdahale edildi. Tam bir aylık olunca kendimi iyi hissettim.Ondan önce birşeyi kaldırmak,çekmek gibi şeyleri asla yapamadım yapmadımda.
Haftaya kontrole gideceğim işte.Siğara kullanmıyorum,bu benim için büyük avantaj tabiki ;) Tape bantı ve Kantoron Yağını kullanıyorum.Haftaya kontrole gidince korseyi çıkartabilirim dedi.Şişkinlik karın altı kısımda yoğun geliyor bana.Spora da başlatacağım artık yavaş yavaş dedi,bakalım bir görüşeyim ne diyecek :)
Hiç pişmanlık duymadım,iyiki olmuşum bu ameliyatı.İzler süper iyileşiyor maşallah Barekallah. Bu ameliyattan çok korktum ama korktuğum gibi geçmedi.Hasan bey bir numara benim için. Her operasyonumun sonucu Harkulade oldu bana göre.Elleri dert görmesin onun,ona minnettarım ..

Hadi az kaldı :KK66: Herşey çok güzel olacak Allah'ın izni ile :KK66:
inşaAllah ... şu an tek korkum 2-3 gündür kuru öksürüğüm var , hapşuruk ta yokluyo, çok korkuyorum son anda artacak diye
olacaksam da şu sıra olayım istiyorum :KK17::cry:

yaa kızlar rica etsem bana aşamaları ile resim nasıl yüklenir bi yardımcı olsanız
en azından karnı mın fotosunu atmalıyım diye düşünüyorum, zira az zamanım kaldı ,
sonrasında before and after da yaparım inşaAllah :KK53:
telden yükleyeceğim ona göre anlatırsanız çok sevinirim :KK8:

yaa kızlar rica etsem bana aşamaları ile resim nasıl yüklenir bi yardımcı olsanız
en azından karnı mın fotosunu atmalıyım diye düşünüyorum, zira az zamanım kaldı ,
sonrasında before and after da yaparım inşaAllah :KK53:
telden yükleyeceğim ona göre anlatırsanız çok sevinirim :KK8:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/

1 Ekim 2014 tarihli açıklamayı dikkate alarakalbğm oluşturabilirsin canım ;)

Maşallah size valla.Benim çok fazla deri ve yağ yoktu.Bu yüzden çok gerginlik yaşadım.Beraberinde göbek fıtıgınada müdahale edildi. Tam bir aylık olunca kendimi iyi hissettim.Ondan önce birşeyi kaldırmak,çekmek gibi şeyleri asla yapamadım yapmadımda.
Haftaya kontrole gideceğim işte.Siğara kullanmıyorum,bu benim için büyük avantaj tabiki :KK66: Tape bantı ve Kantoron Yağını kullanıyorum.Haftaya kontrole gidince korseyi çıkartabilirim dedi.Şişkinlik karın altı kısımda yoğun geliyor bana.Spora da başlatacağım artık yavaş yavaş dedi,bakalım bir görüşeyim ne diyecek :)
Hiç pişmanlık duymadım,iyiki olmuşum bu ameliyatı.İzler süper iyileşiyor maşallah Barekallah. Bu ameliyattan çok korktum ama korktuğum gibi geçmedi.Hasan bey bir numara benim için. Her operasyonumun sonucu Harkulade oldu bana göre.Elleri dert görmesin onun,ona minnettarım ..
Merhaba bendede deri fazlalığı veya kilo problemi yoktu, dikişler de iyi ama Dikiş izi bikini bölgesinde degil sadece ama ben hic karin bölgemde gerginlik hissetmedim Sizin Dikiş izi bikini bölgesinde mi ???

Merhaba bendede deri fazlalığı veya kilo problemi yoktu, dikişler de iyi ama Dikiş izi bikini bölgesinde degil sadece ama ben hic karin bölgemde gerginlik hissetmedim Sizin Dikiş izi bikini bölgesinde mi ???
Evet,bikini bölgesi denilen yerde tabi.Ama bu bikini düşük bel bikini değil :) Ben düşük bel,ince kesim bikini altı kullanırdım,sanırım artık tercih edemeyeceğim olsun :) Normal kesim bikini altlarında sorun yok zaten.
Benimde çok fazla deri ve karın bölgem yoktu.Mecburen göbeğin altındaki derinin hepsinin alınması gerekli eski göbek deliğinin izi olmaması için.Alt kısımdanda gerdirme oluyor derinin birleştirilebilmesi için.Bu yüzden orta kısım mecburen yukarı çıkıyor,her ne kadar gülen yüz şeklinde kesilse bile..
Zamanla dikiş izi aşşagıya biraz daha inecektir muhakkak. Rahatsız edici bir durum olursa orta kısıma dövme yada kalıcı makyaj yapılabilir bir sene sonra.Önemli olan dümdüz karına sahip olabilmekti,onada kavuştuk çok şükür ;)
Ben kesi izine kendimi çok hazırlamıştım sanırım.Tabi ilk gördüğümde tansiyonum düşmüştü ama zamanla çok hızlı iyileştiğini görünce rahatladım çok :)
Büyük bir ameliyattı geçirdiğimiz operasyon,izler olacak.Önemli olan problemsiz bir süreç yaşamak olsun..
Fotoğrafınızı eklerseniz bakmak isterim.. Hem başka,tecrübeli kişilerden yorum almak çok daha iyi oluyor emin olun.Nasıl siz bakınca rahatlıyorsunuz,daha emin olabiliyorsunuz bizde görüp yorum yapınca iyi oluyor ;)
Albüm ayarlarınızı düzenleyerek eklerseniz gayet güvenli olur emin olun.Hayat paylaştıkça güzel ;)

Back