Teşekkür ederim ARzum HAnım,Evet,bikini bölgesi denilen yerde tabi.Ama bu bikini düşük bel bikini değil :) Ben düşük bel,ince kesim bikini altı kullanırdım,sanırım artık tercih edemeyeceğim olsun :) Normal kesim bikini altlarında sorun yok zaten.
Benimde çok fazla deri ve karın bölgem yoktu.Mecburen göbeğin altındaki derinin hepsinin alınması gerekli eski göbek deliğinin izi olmaması için.Alt kısımdanda gerdirme oluyor derinin birleştirilebilmesi için.Bu yüzden orta kısım mecburen yukarı çıkıyor,her ne kadar gülen yüz şeklinde kesilse bile..
Zamanla dikiş izi aşşagıya biraz daha inecektir muhakkak. Rahatsız edici bir durum olursa orta kısıma dövme yada kalıcı makyaj yapılabilir bir sene sonra.Önemli olan dümdüz karına sahip olabilmekti,onada kavuştuk çok şükür
Ben kesi izine kendimi çok hazırlamıştım sanırım.Tabi ilk gördüğümde tansiyonum düşmüştü ama zamanla çok hızlı iyileştiğini görünce rahatladım çok :)
Büyük bir ameliyattı geçirdiğimiz operasyon,izler olacak.Önemli olan problemsiz bir süreç yaşamak olsun..
Fotoğrafınızı eklerseniz bakmak isterim.. Hem başka,tecrübeli kişilerden yorum almak çok daha iyi oluyor emin olun.Nasıl siz bakınca rahatlıyorsunuz,daha emin olabiliyorsunuz bizde görüp yorum yapınca iyi oluyor
Albüm ayarlarınızı düzenleyerek eklerseniz gayet güvenli olur emin olun.Hayat paylaştıkça güzel
Yarın albüme ekleyeceğim. Akabinde fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.