Teşekkür ederim ARzum HAnım,Evet,bikini bölgesi denilen yerde tabi.Ama bu bikini düşük bel bikini değil :) Ben düşük bel,ince kesim bikini altı kullanırdım,sanırım artık tercih edemeyeceğim olsun :) Normal kesim bikini altlarında sorun yok zaten.
Benimde çok fazla deri ve karın bölgem yoktu.Mecburen göbeğin altındaki derinin hepsinin alınması gerekli eski göbek deliğinin izi olmaması için.Alt kısımdanda gerdirme oluyor derinin birleştirilebilmesi için.Bu yüzden orta kısım mecburen yukarı çıkıyor,her ne kadar gülen yüz şeklinde kesilse bile..
Zamanla dikiş izi aşşagıya biraz daha inecektir muhakkak. Rahatsız edici bir durum olursa orta kısıma dövme yada kalıcı makyaj yapılabilir bir sene sonra.Önemli olan dümdüz karına sahip olabilmekti,onada kavuştuk çok şükür
Ben kesi izine kendimi çok hazırlamıştım sanırım.Tabi ilk gördüğümde tansiyonum düşmüştü ama zamanla çok hızlı iyileştiğini görünce rahatladım çok :)
Büyük bir ameliyattı geçirdiğimiz operasyon,izler olacak.Önemli olan problemsiz bir süreç yaşamak olsun..
Fotoğrafınızı eklerseniz bakmak isterim.. Hem başka,tecrübeli kişilerden yorum almak çok daha iyi oluyor emin olun.Nasıl siz bakınca rahatlıyorsunuz,daha emin olabiliyorsunuz bizde görüp yorum yapınca iyi oluyor
Albüm ayarlarınızı düzenleyerek eklerseniz gayet güvenli olur emin olun.Hayat paylaştıkça güzel
Tabiki paylaşırız fikirlerimiziTeşekkür ederim ARzum HAnım,
Yarın albüme ekleyeceğim. Akabinde fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Buğünde bitti,kaldı yedi günöyle vallaha , hem sabırsızlık, hem heyecan ikiside ataklarda
ewettttt ama illa sabah olacak ta öyle yazıcam , sanki öyle daha hızlı geçiyor zamanBuğünde bitti,kaldı yedi gün
Ben gece saat 12 yi geçince düşüyordum valla :) Gün içerisindede aklıma getirmemeye çalışıyordum heyecan olmasın diye (nasıl yapabiliyorsam artık )ewettttt ama illa sabah olacak ta öyle yazıcam , sanki öyle daha hızlı geçiyor zaman
gün içinde pek vaktim olmuyo aslında, hala temizlikle meşgulüm , sonra çocukların dersleri, son sınavlar falan derken geçip gidiyor...Ben gece saat 12 yi geçince düşüyordum valla :) Gün içerisindede aklıma getirmemeye çalışıyordum heyecan olmasın diye (nasıl yapabiliyorsam artık )Zaten son hafta hep alışveriş gezme moduna giriyordum,zaman su gibi akıp gidiyordu. Bşrde şanslıyız kış mevsimi,günler çabuk bitiyor. Yaz yaz olaydı ne yapacaktık :)
Birde hamama git soyle iyi bir bakim yap kendine canim biliyosun hemen dus alamiyacaksingün içinde pek vaktim olmuyo aslında, hala temizlikle meşgulüm , sonra çocukların dersleri, son sınavlar falan derken geçip gidiyor...
hesaplamalarıma göre cumartesi temizlik biterse, pazar zaten benim, pazartesi de bi kuaför yaptım mı? tmmdır..
tabii çarşamba da evin son rötuşları falan filan valizide hazır ...
E daha ne olsun
Bende böyle dans etmeyi çok isterdim yaaakızlar bu saatte biraz fazla olacak bel kii ama paylaşmak istedim ...
video yu paylaşmaya çalıştım lakin beceremedim
eğer benim gibi oryantal dansa ilginiz varsa, yada oymamayı seviyorsanız size bir öneri ;
umarım linkini atabilirim
hamamdan nefret ederim, hayatta hiç sevemediğim yerlerden...Birde hamama git soyle iyi bir bakim yap kendine canim biliyosun hemen dus alamiyacaksinkaldi bir hafta
dene derim,yaptıkça alışıyosun figürler kendiliğinden çıkıveriyo ,Bende böyle dans etmeyi çok isterdim yaaa
Benide esim keselemistihamamdan nefret ederim, hayatta hiç sevemediğim yerlerden...
artık hergün kendi kendimi keselerle yüzerim bende
benide son dakka eşim zoraki keseler artıkBenide esim keselemistibende pek sevmem turkiyedeki hamamlari ama fransada baska
Bak akşam oldu,bügünde bitti sayılır artıkveeeeeeee soooonnnnnn 6
iwweettt çok şükürBak akşam oldu,bügünde bitti sayılır artık
Benide eklermisin fotoğraflarını bende görmek isterimnihayet 5 ide gördük hihahihoytttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?