• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

işin sırrı kafada bitirmekmiş onu anladım, istedikten sonra herşey oluyor ...
sen kaç kilosun ve ne zaman düşünüyosun ameliyatı??
Ben de 86 kiloyum bebeğim bar küçük daha zaten doğumdan en az1 sene sonra yapılabiliniyormuş bende hem kilo veriyim diyorum hem de bütçe denkleştiriyim bebem de 5 gün sonra 5 aylık olucak

Ben de 86 kiloyum bebeğim bar küçük daha zaten doğumdan en az1 sene sonra yapılabiliniyormuş bende hem kilo veriyim diyorum hem de bütçe denkleştiriyim bebem de 5 gün sonra 5 aylık olucak
anladım canım hayırlısı olsun , inşaAllah çok beklemek zorunda kalmazsın :KK66:

arzum nasil gecti bugün kontrolün?
Iyi geçti canım ;) Şişlikler normal tabiki dedi.Kolay bir ameliyat değil,tabiki ödemler olacak dedi.. Karnını içeri Çek iyice dedi,bak böyle olacak dedi :KK51: Izlerimi süper iyi buldu,Korseye devam.. Iki hafta sonra kontrol var,ufak sporlara başlatabilirim dedi bakalım :KK73:
Bu arada Tape bantını görünce ooo kullanıyormusun dedi evet dedim :) Çok daha güvende hissediyorum kesi yerini bantla dedim.Çok iyi dedi :KK66:

Iyi geçti canım :KK66: Şişlikler normal tabiki dedi.Kolay bir ameliyat değil,tabiki ödemler olacak dedi.. Karnını içeri Çek iyice dedi,bak böyle olacak dedi :KK51: Izlerimi süper iyi buldu,Korseye devam.. Iki hafta sonra kontrol var,ufak sporlara başlatabilirim dedi bakalım :KK73:
Bu arada Tape bantını görünce ooo kullanıyormusun dedi evet dedim :) Çok daha güvende hissediyorum kesi yerini bantla dedim.Çok iyi dedi :KK66:

Oh ne güzel... Spora ufak ufak deyince?? Nasil basliyacaksin mesela? Bende cok özledim sporumu yaaa...

Begendi demek tapebandini, sevindim! Cünkü dr görüsleri önemlidir, fikir fikirden üstündür hem herkesin tecrübesi de farkli dr olarak!

Back