• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

kızlar yaa... özellikle ameliyat olanlarrr ........
ameliyat öncesi lavman yapılıyor mu? hani rahatlamak adına...
eğer öyle birşey yoksa kendi adıma eczaneden alıp yapayım diyorum , bu aralar wc problem oluyor,
cevaplarsanız sevinirim

kızlar yaa... özellikle ameliyat olanlarrr ........
ameliyat öncesi lavman yapılıyor mu? hani rahatlamak adına...
eğer öyle birşey yoksa kendi adıma eczaneden alıp yapayım diyorum , bu aralar wc problem oluyor,
cevaplarsanız sevinirim
Hayır canım,öyle bir şey yapılmıyor.. Kabızlık gibi sorunun varda yap istersen.Ameliyattan sonra tuvalette çok zorlanmakta yasak,dikişlere zararlı.Sabahları aç karnına beş altı tane kayısı ye ve üzerine bir büyük bardak ılık su iç. Amelşyattan sonra bu tür şeylere,yemene içmene dikkat et canım..

Hayır canım,öyle bir şey yapılmıyor.. Kabızlık gibi sorunun varda yap istersen.Ameliyattan sonra tuvalette çok zorlanmakta yasak,dikişlere zararlı.Sabahları aç karnına beş altı tane kayısı ye ve üzerine bir büyük bardak ılık su iç. Amelşyattan sonra bu tür şeylere,yemene içmene dikkat et canım..
aslında bende ki kabızlık değil, makat ta acıma, yan ma oluyor.
olmazsa eczaneden alayım bakayım...

aslında bende ki kabızlık değil, makat ta acıma, yan ma oluyor.
olmazsa eczaneden alayım bakayım...
Canim kara esrik kurusu da iyi geliyor yada suyu gerci eczanede daha iyi ilaclar vardir ;) bol su icersin ameliyttan sonraki surecinde ay hadi cok az kaldi :))

kızlar ameliyata girmeden ne kadar zaman önce testleriniz oldu, ve hangileri oldu
bana aynı gün yaparız 10 dk anca sürür dedi...
öylemi gerçekten:KK64:

kızlar ameliyata girmeden ne kadar zaman önce testleriniz oldu, ve hangileri oldu
bana aynı gün yaparız 10 dk anca sürür dedi...
öylemi gerçekten:KK64:
Sabah yedi buçukta hastanede oluyordum ben.Hemen tahliller yapılıyor,kan alınıyor.. Sırayla hemşire gelip form dolduruluyor,anestezi doktoru geliyor ve en son doktorun gelip çizimleri ölçümleri yapıyor.Sonra sırayla ameliyata gidiyoruz işte :) New Est hastanesinde sistem böyleydi,seninde öyle olur büyük ihtimal ;)

Sabah yedi buçukta hastanede oluyordum ben.Hemen tahliller yapılıyor,kan alınıyor.. Sırayla hemşire gelip form dolduruluyor,anestezi doktoru geliyor ve en son doktorun gelip çizimleri ölçümleri yapıyor.Sonra sırayla ameliyata gidiyoruz işte :) New Est hastanesinde sistem böyleydi,seninde öyle olur büyük ihtimal :KK66:
Bende 7,5 ta hastanede olucam herhalde aynıdır işlemler, teşekkür ederim arzumcum:KK25:

Back