ŞUAN NASILSIN PEKİ KARNIN NASIL OLDU, ÖZELDEN ÖNCE SONRASININ FOTOSUNU ATABİLİR MİSİNİZ MERAK ETTİM DİKİŞLERİNİZ NASIL GÜZEL ATMIŞ MI KAS DİKİMİNİZ GÖBEK ÜSTÜ ALTI YADA BOYDAN AŞAĞI TAM MI YAPILDI ACABA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞUAN NASILSIN PEKİ KARNIN NASIL OLDU, ÖZELDEN ÖNCE SONRASININ FOTOSUNU ATABİLİR MİSİNİZ MERAK ETTİM DİKİŞLERİNİZ NASIL GÜZEL ATMIŞ MI KAS DİKİMİNİZ GÖBEK ÜSTÜ ALTI YADA BOYDAN AŞAĞI TAM MI YAPILDI ACABA
Günlük olarak düzelme hissedemiyorsunuz bence. Hızlı olmadığı için iyileşme süreci ancak haftadan haftaya bir değişim oluyor. Dikişim güzel bence. Başka bir arkadaşınkini görmüştüm çok kaba idi. Özelden deneyeceğim atmayı. Ama yaptıran arkadaşlar en az 2 ay diyorlar. İyileşme içinŞUAN NASILSIN PEKİ KARNIN NASIL OLDU, ÖZELDEN ÖNCE SONRASININ FOTOSUNU ATABİLİR MİSİNİZ MERAK ETTİM DİKİŞLERİNİZ NASIL GÜZEL ATMIŞ MI KAS DİKİMİNİZ GÖBEK ÜSTÜ ALTI YADA BOYDAN AŞAĞI TAM MI YAPILDI ACABA
Ferruh beyin dikişleri çok çok iyi çok güzelGünlük olarak düzelme hissedemiyorsunuz bence. Hızlı olmadığı için iyileşme süreci ancak haftadan haftaya bir değişim oluyor. Dikişim güzel bence. Başka bir arkadaşınkini görmüştüm çok kaba idi. Özelden deneyeceğim atmayı. Ama yaptıran arkadaşlar en az 2 ay diyorlar. İyileşme için
Selammm o minik parça gitttimi bendede varMerhaba. Benimde 23. Günüm karın germede. Benim göbek deliğimde kuyu gibi içerde minicik. Sanki içi et gibi açıkta. Ne sorsam doktora normal diyor karnım hala şiş. Sürecin uzun olması çok yoruyor gerçekten.
Canım merhaba sen neler yaptırdın bende 2. Günüm 7 Kasım'da oldum kaslarım çok acıyor ilk gunleri nasıl atlattinBugün benimde 20. Günüm mide kısmımdaki deri buruşuk orta karnım sert gergin normalmi sizce şişler inince uyumlu olucakmı eski ameliyat olanlar cevap yazarsa sevinirim iyileşme gerçekten çok yavaş oluyor daha bugün dik yürüyebildim kaslar çok gergin oluyor benim dikişimi dr yapıştırma yaptı ip yok lipoda yaptırdım bence en çok lipo yerleri ağrıyor bu ameliyatta dikiş falan bişey değil yeni yeni rahat uyuyorum ben
İlk bir hafta sabır geçiyor sonrası yavaş yavaşCanım merhaba sen neler yaptırdın bende 2. Günüm 7 Kasım'da oldum kaslarım çok acıyor ilk gunleri nasıl atlattin
İnşallah iyi olur ya korsemi değiştirdim daha sıkı saran korsemi taktım dediğim gibi sol tarafım hafif sis gibi inşallah iner yaİlk bir hafta sabır geçiyor sonrası yavaş yavaş
Korseniz sıkı olsun daha çok erken iner merak etmeyinİnşallah iyi olur ya korsemi değiştirdim daha sıkı saran korsemi taktım dediğim gibi sol tarafım hafif sis gibi inşallah iner ya
İnşallah insan tedirgin oluyor hiç sormayın birde masaja basliyacam ameliyat çizgisindeki sertliği kırmak için dağıtmak için o sertlik ne işe artıkKorseniz sıkı olsun daha çok erken iner merak etmeyin