- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.479
-
- Konu Sahibi Ataabetull
Nasil okuduysam artik, kacirmisim o kismi.Gizli birikim yapmak gunah mi degil mi bilmem ama bence bunu yalan soyleyerek yapmak cok cirkin.her ne kadar yine aileniz icin harcayacak olun bu boyle.esinizin verdigi harcligi harcamayip biriktirmek olabilir ama yalan soyleyerek almak hos degil.
Benim bildigim kadinlar hep kirli ciki...Bende birikim yaparim, eşim de bilir ama miktari fln sormaz merak etmez bende söylemem
Güvenmiyor olsam birikim yaptığımı belli etmem asla.
CanTorun ablacim haklisin her evliliğin dinamiği farkli sonuçta.
Ama koşullar ne olursa olsun hep derim kadının kıyısıköşesi olmalı.
Sanki kadınların doğuştan gelen ama farkına varmalari zaman alan bir özelliği buBenim bildigim kadinlar hep kirli ciki...
Cocukken halamin eltisine kiyida kosede paran var mi yenge dedigini duydum. Yas 4 falan. Abim bana harclik verirdi, halama gidince bakkaldan bir sey alayim diye. (annem calistigi icin, bir sure orda kaldim) Ben de eve gidince o paralari evin koselerine saklardim.Sanki kadınların doğuştan gelen ama farkına varmalari zaman alan bir özelliği bu
Abla sendeki cevherCocukken halamin eltisine kiyida kosede paran var mi yenge dedigini duydum. Yas 4 falan. Abim bana harclik verirdi, halama gidince bakkaldan bir sey alayim diye. (annem calistigi icin, bir sure orda kaldim) Ben de eve gidince o paralari evin koselerine saklardim.
Ahahahaha benim cevherim o zamandan parlamis...
Benimki biliyorsun hortumluyorKız valla başlığı görünce seni andim tamda bu gün konuşuyorduk valla kadının her daim kenarda olmalı bir miktar ver kösem diyosun para olmadığı zaman benim eşim müsrif napiyim ne kadar varsa o kadar yiyor öyle alışmışlar bi kardeşi dikkat eder ama pintide değildir yani eltim var oda dikkat eder onun karısı diğer eltiler pek para tutmazlar benim vardır oda bilir ama kaf dağının üzerini bilir sadece