- 4 Kasım 2017
- 1.566
- 827
- 28
-
- Konu Sahibi Ataabetull
Daha önce de gizli biriktirdigim oldu ve ortaya çıkarınca esimde çok mutlu oluyor buncaseyin arasında nasıl biriktirdin diyipdiyip çok mutlu olmuştuEvliligimin ilk seneleri bende gizli birikim yaptim. Huzursuz oldugum oluyordu ama biliyordum bizim icin yapiyorum. Daha sonra yatirim yaptik. Ortaya cikardim esim cok sevindi. Arada eskiden ne güzeldi gizli biriktirirdin diyor. Simdi o durumum yok maalesef.
Yalan yalanı doğuruyor. Hediye gelen kıyafeti borç yaparak aldım diyerek senaryo üretiyorsunuz sonra da devamını getirmek zorunda kalıyorsunuz. Sonuç ne olursa olsun yalan üzerine kurulu bir şey hayır getirmez. Eşten gizli birikime karşı değilim kendi parasını kazanan biri harcamaları ile ilgili çok fazla detay vermeden köşeye para koyabilir ama sizin durumunuz çok farklı. Niyet ne olursa olsun aynısı size yapılsa eminim hoşunuza gitmezdi. Onu da düşünüyorum diyerek de kendinizi avutmayın önce eşinize karşı dürüst olmayı deneyin.ALLAH C.C yardımcın olsun inşallah canım cok haklısın benim tek korkum günah olur mu diyeydi mesela birisi kıyafet hediye veriyor ben eşime bunu şundan borç parayla aldım ona geri ödeyeceğim para ver diyorum o kıyafeti parayla almış gibi gösterip eşimin verdiğini biriktirigorim. Veya bugün harçlık verdi diyelim ben şunları almadığım halde aldım diyorum bir gün sonra tekrar versin diye harcadım param yok vs diyorum oda veriyor tabi bunlar belli arakiklarla oluyor
Geçen gün flodan 69.99 tl ye çok güzel ayakkabı vardı spor gibi eşime çok begendim bundan almak istiyorum para verir misin dolmuş parasıyla birlikte falan derken 90 tl verdi ben bunun 30 tl sine ayakkabı aldım geri kalanını birikim diye ayırdım çünkü 30 tl de olsa 60 tl de olsa elbet ya su alacak ya yirtilacak ya rengi açacak ha 1 yıl giyilmezde 6 ay giyilir sonuçta giyiniyor ve 30 tl ye aldığım ayakkabi yine flodan aldım markası da polaris hemde hayetgayet rahat tam spor yürüyüş ayakkabısı çeyrek alırsın koyarsan eskideskidi modası geçti yirtildi kaygısı çok şükür yok ama diğer şeyler elbet modası geçecek yirtilacak rengi açacak
Arkadaşlar merhaba
Birikim yapınca yanımda konuşuluyor şuraya şu kadar borç var buraya bu kadar borç var diye söylediklerinde üzülüyorum vicdanen rahatsız oluyorum evleneli 3 yıl bitti ve bu zamana kadar 2 bilezik 7 yüzük bozdurduk mecbur kaldılar bozdurduk ama eşim birebir istemesede bende para veya altın olduğunu bilince borçtan bahsedince üzülüyorum eskiden 1 ay sonra vericvericem derdi veremediği oldu ha çalışmıyorum elime ne kadar para geçiyorsa yine o veriyor mesela param varken yok diyorum daha çok versinde çeyrek alayım diye ama bazen de üzülüyorum param olduğu halde yok diyince günah oluyor mudur bende gizli kötü birşey yapmıyorum biriktirip çeyrek alıyorum eşimden gizli 5 tane çeyrek aldım bugün yine gidip 1 tane aldım 6 oldu benim sorum sizde esinizden gizli birikim yapıyor musunuz bu gizli işler günah oluyor mu onu sormak istedim
Kız valla başlığı görünce seni andim tamda bu gün konuşuyorduk valla kadının her daim kenarda olmalı bir miktar ver kösem diyosun para olmadığı zaman benim eşim müsrif napiyim ne kadar varsa o kadar yiyor öyle alışmışlar bi kardeşi dikkat eder ama pintide değildir yani eltim var oda dikkat eder onun karısı diğer eltiler pek para tutmazlar benim vardır oda bilir ama kaf dağının üzerini bilir sadeceEsten gizli birikim yapabilene helal olsn derim.
Valla ben yapamadım o isi.
Hayır bi sekilde buluyor zaten adam cinli mi ne töbee
Dün köseye attıgım gramları görmüs farkettim,bi miktar nakit vardı zarfta zarfı katlayıp koyarım yerine,düz koymus.Önünde canta vardı,yan koymus.
Bugun yarın az borc ver diye gelir bekliyorum
Bence her kadının kenarda olmalı bi miktar birikimi.
Ama yalanla olmaz o is.
Hediye geleni aldım diye adama satmak kacıncı level bacım
Ama ne yalan soyliyim yalan demem ben alacağım biseyi almıyorum bazen kuaför işimi kendim yapıyorum sigara vs yok benim kumbara yaparim ama hediye geleni öyle demek benim bile aklıma gelmezdi bide ne gerek var bazen 30 harcarsam 50 harcadım derimEsten gizli birikim yapabilene helal olsn derim.
Valla ben yapamadım o isi.
Hayır bi sekilde buluyor zaten adam cinli mi ne töbee
Dün köseye attıgım gramları görmüs farkettim,bi miktar nakit vardı zarfta zarfı katlayıp koyarım yerine,düz koymus.Önünde canta vardı,yan koymus.
Bugun yarın az borc ver diye gelir bekliyorum
Bence her kadının kenarda olmalı bi miktar birikimi.
Ama yalanla olmaz o is.
Hediye geleni aldım diye adama satmak kacıncı level bacım
KESİN OLMALIArkadaşlar merhaba
Birikim yapınca yanımda konuşuluyor şuraya şu kadar borç var buraya bu kadar borç var diye söylediklerinde üzülüyorum vicdanen rahatsız oluyorum evleneli 3 yıl bitti ve bu zamana kadar 2 bilezik 7 yüzük bozdurduk mecbur kaldılar bozdurduk ama eşim birebir istemesede bende para veya altın olduğunu bilince borçtan bahsedince üzülüyorum eskiden 1 ay sonra vericvericem derdi veremediği oldu ha çalışmıyorum elime ne kadar para geçiyorsa yine o veriyor mesela param varken yok diyorum daha çok versinde çeyrek alayım diye ama bazen de üzülüyorum param olduğu halde yok diyince günah oluyor mudur bende gizli kötü birşey yapmıyorum biriktirip çeyrek alıyorum eşimden gizli 5 tane çeyrek aldım bugün yine gidip 1 tane aldım 6 oldu benim sorum sizde esinizden gizli birikim yapıyor musunuz bu gizli işler günah oluyor mu onu sormak istedim
ALLAH C.C yardımcın olsun inşallah canım cok haklısın benim tek korkum günah olur mu diyeydi mesela birisi kıyafet hediye veriyor ben eşime bunu şundan borç parayla aldım ona geri ödeyeceğim para ver diyorum o kıyafeti parayla almış gibi gösterip eşimin verdiğini biriktirigorim. Veya bugün harçlık verdi diyelim ben şunları almadığım halde aldım diyorum bir gün sonra tekrar versin diye harcadım param yok vs diyorum oda veriyor tabi bunlar belli arakiklarla oluyor
Geçen gün flodan 69.99 tl ye çok güzel ayakkabı vardı spor gibi eşime çok begendim bundan almak istiyorum para verir misin dolmuş parasıyla birlikte falan derken 90 tl verdi ben bunun 30 tl sine ayakkabı aldım geri kalanını birikim diye ayırdım çünkü 30 tl de olsa 60 tl de olsa elbet ya su alacak ya yirtilacak ya rengi açacak ha 1 yıl giyilmezde 6 ay giyilir sonuçta giyiniyor ve 30 tl ye aldığım ayakkabi yine flodan aldım markası da polaris hemde hayetgayet rahat tam spor yürüyüş ayakkabısı çeyrek alırsın koyarsan eskideskidi modası geçti yirtildi kaygısı çok şükür yok ama diğer şeyler elbet modası geçecek yirtilacak rengi açacak
Bence o, isin bahanesi olmus. Mayasi bozuk erkekler ayrilirken cok cirkeflesebiliyor.bende gizli biriktirdim ama kendi maaşımdan biriktirdim üstelik eşimden harçlık bile almadım eve bile destek verdim yinede suçlu olmuştum eski eşimden para sakladığım için beni suçladı halbuki birikimii ona verip araba aldık ama yinede yaranamadım er yada geç yaranamıyorsunuz birikimi hiç çıkarmayın ortaya ben çıkardım suçlu oldum hemde kendi paramla