- 30 Aralık 2009
- 22.959
- 89.755
- 1.123
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
az önce birisi eşinin dünya borcu varkene altın getirdigini söylediParası olmayan eş ne alıyormuş acaba? :)
bir astrolog var yıllardır herkese ahkam keser başına şu şu gelecek der.ama kendi kocası aldatıyormuş hatta şiddet uygulamış.ağlayarak anlattı bir gün prpgramında.bunu niye görememiş engelleyememiş acaba diye sorarlar adama.nuray ........ idi adı daKendini bilen insan sevilmiyorsa basar gider. Ne tuzu ne şekeri yani?
Bu kadına arada Fox TV de denk geliyordum. Genellikle monitörden nasıl göründüğüne bakan, programdaki konulardan kopuk, iyi poz verme ve dış görünüş takıntılı bos biri. O kadar modifiyeye rağmen hala kendinden, nasıl göründüğünden emin olmaması ve bu kişiden medet umulmasi... hakediyorlar.
Bir de YouTube da önüme çıkmıştı, orada da kanalı var sanırım. özgüvenli bir kadın olduğundan ve özgüvenli olunması gerektiginden bahsedip, akıl veriyordu. Çok özgüvenli bir insan o kadar estetik yaptırmaz ya. Estetiğe karşı değilim ama baştan aşağı değişip, çok özgüvenliyım demek de ne bileyim! Ben bu kadına bakınca sadece ameliyathane sedyesi görüyorum, insanlar çare görüyor.
Ama ayaklarda belirli noktalar belirli yerlere iyi geliyormuşHazır cemre de düşecek bahara iyi hazırlayın kendinizi çapanızı tuzunuzu eksik etmeyin
Töbe töbe bu ne yav
Eki Görüntüle 3008398
Ben baktim. Güzel bir an yaşarken mutluyken eşinin biyerlerine bastiracakmişsin işte ensesi olur avuc içi olur orayi bastircakmissin o guzel anı adama capalamiş oluyormussun
Ay kadının tipini bilmiyordum, baktım şimdi töbe estafurullah bişeymişKendini bilen insan sevilmiyorsa basar gider. Ne tuzu ne şekeri yani?
Bu kadına arada Fox TV de denk geliyordum. Genellikle monitörden nasıl göründüğüne bakan, programdaki konulardan kopuk, iyi poz verme ve dış görünüş takıntılı bos biri. O kadar modifiyeye rağmen hala kendinden, nasıl göründüğünden emin olmaması ve bu kişiden medet umulmasi... hakediyorlar.
Bir de YouTube da önüme çıkmıştı, orada da kanalı var sanırım. özgüvenli bir kadın olduğundan ve özgüvenli olunması gerektiginden bahsedip, akıl veriyordu. Çok özgüvenli bir insan o kadar estetik yaptırmaz ya. Estetiğe karşı değilim ama baştan aşağı değişip, çok özgüvenliyım demek de ne bileyim! Ben bu kadına bakınca sadece ameliyathane sedyesi görüyorum, insanlar çare görüyor.
sssleri baskın söyleyin diyor.Ben baktim. Güzel bir an yaşarken mutluyken eşinin biyerlerine bastiracakmişsin işte ensesi olur avuc içi olur orayi bastircakmissin o guzel anı adama capalamiş oluyormussun
tuzla adamı sal sokağa.ekmeğini taştan çıkarıp eve dolar altınla dönüyormuş.edit:diyenlerin yalancısıyımParası olmayan eş ne alıyormuş acaba? :)
borç içindeyken kocam altın alıp getirse akli melakelerinden şüphe ederimErkek arkaşınıza davranışınızı değiştirin. Bende işe yaradı valla borç içindeyken kocam altın alıp geldi birden
Bütün damarlar ayakta mı toplanıyormuşAma ayaklarda belirli noktalar belirli yerlere iyi geliyormuş
Belki parmaklarımıza yaptığımız dairesel hareketler dopamin artırıyodur
Yada ayağın ılık suda durması kan akışına iyi geliyordur vs vs
Salladım ama bütün damarlar ayaklarda toplanıyormuş zaten
Tuzluk derken bosa demiyormusuzben aylardır boşa borsa altın vs takip edip batıyormuşumm.1 kilo tuz alsam yetiyormuş meğersemmmmmm
ne altını ne tuzlu suyu?arkadaşım konunu anlayamadım
Tuzlu suya kocanı basıyon aldatmıyor ve bağlanıyor.Ben de anlamaya çalışıyorum. askjadjf
türkçeden türkçeye translate lütfenBen artık o kadar altına ve aldatan kocaların aşık olmasına inanmıyorum. Davranislarin ne kadar duzelsede sevmeyen adam sana aşık olamaz ki. Bu konuyla ilgili mucize yaşayan gercekten varsa yorum yapsin
ayy inanmayın böyle şeylere.nette reklamlara bakarsanız da insanların nasıl kısa sürede aşırı zengin olduklarına dair hikayeler reklamlar var.herşeye inansak ooooooooKonu bana abartılı geliyor ama hikayelere bakınca bendemi sorun var herkes mutlu doğru insanı buluyor
asjlfhafafTuz ben nalakaa
Herkes mutluysa bu kadar mutsuz insan niye var?Konu bana abartılı geliyor ama hikayelere bakınca bendemi sorun var herkes mutlu doğru insanı buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?