Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

bir astrolog var yıllardır herkese ahkam keser başına şu şu gelecek der.ama kendi kocası aldatıyormuş hatta şiddet uygulamış.ağlayarak anlattı bir gün prpgramında.bunu niye görememiş engelleyememiş acaba diye sorarlar adama.nuray ........ idi adı da

Hazır cemre de düşecek bahara iyi hazırlayın kendinizi çapanızı tuzunuzu eksik etmeyin

Töbe töbe bu ne yav
Eki Görüntüle 3008398
Ama ayaklarda belirli noktalar belirli yerlere iyi geliyormuş
Belki parmaklarımıza yaptığımız dairesel hareketler dopamin artırıyodur
Yada ayağın ılık suda durması kan akışına iyi geliyordur vs vs
Salladım ama bütün damarlar ayaklarda toplanıyormuş zaten

Ben baktim. Güzel bir an yaşarken mutluyken eşinin biyerlerine bastiracakmişsin işte ensesi olur avuc içi olur orayi bastircakmissin o guzel anı adama capalamiş oluyormussun

Şeyini tutsak hemen? Bence o daha akılda kalır bir çapalama olur.

Ashshs ay gözümde canlandı ahshs
Adam bi şeye neşelenmiş, hop bi el atıyorsun. Adam gülüyor hop tutuyorsun. ahshshs

Ay kadının tipini bilmiyordum, baktım şimdi töbe estafurullah bişeymiş

Ben baktim. Güzel bir an yaşarken mutluyken eşinin biyerlerine bastiracakmişsin işte ensesi olur avuc içi olur orayi bastircakmissin o guzel anı adama capalamiş oluyormussun
sssleri baskın söyleyin diyor.
Sssana Sssımsıkı Sssarılmak İsstiyorum diyecekmişiz.
Şimdi düşündüm adam da bana dönüp ya ssseve ssseve ya ssss.... s..... demez mi ?

Erkek arkaşınıza davranışınızı değiştirin. Bende işe yaradı valla borç içindeyken kocam altın alıp geldi birden
borç içindeyken kocam altın alıp getirse akli melakelerinden şüphe ederim
borç ödemek yerine altın ? nereden geldi o altın o kadar borcun içinde?

Bütün damarlar ayakta mı toplanıyormuş yapmayın allah aşkına ya. Hiç mi damar haritası görmediniz sağlık ocağında falan.

Konu bana abartılı geliyor ama hikayelere bakınca bendemi sorun var herkes mutlu doğru insanı buluyor

Konu bana abartılı geliyor ama hikayelere bakınca bendemi sorun var herkes mutlu doğru insanı buluyor
ayy inanmayın böyle şeylere.nette reklamlara bakarsanız da insanların nasıl kısa sürede aşırı zengin olduklarına dair hikayeler reklamlar var.herşeye inansak oooooooo

Herkes mutluysa bu kadar mutsuz insan niye var?

Allah aşkına ben şimdi gidip oraya bütün bunlar saçmalık, hiç bir işe yaramıyor yazsam yayınlarlar mı sanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…