Esnek kızlık zarı

Sen böyle eleştirirsen kendi evladınla sınanırsın çocuğunun hırsızlık yapmasından kork katil olmasından kork seks kötü bir şey değil! Ben çok yaşadım ve gayet sapasağlamım ahlakıma bir şey olmadı! Hadi ablan hadi kimse karışamaz evet

Kuzenim senin kafadaydı. Kızı çok başarılıydı. Lise sonda hukuk istiyordu. Şimdi birini bulmuş bbrn istediğimi yapacağım sana noluyor sen kimsin diyor. Buyur.

Bak çocuk beni kaşıyıp durma. Ahlaksızlığınla başka yerde dur.

Yine maalesefki normal kanla kizlik kanının rengi ayni degilmis kizlik kanı birazdaha açık renkmis ve lekesi cikmiyormus bizimkiler kontrol ediyorlar
Ya saçmalamayın Allah aşkına sizinkiler işi iyice abartmışlar kontrol etmek falan aynısını eşimin babaannesi söyledi direk namusundan şüphe ettigin kızı gelin almicaksın aldıgının da namusundan şüphe duymayacaksın bu benimle kocamın özeli kimseye birşey kanıtlamak zorunda degilim dedim çıktım kayınvalidem de söyledi benim oglum yaşı belli bilmiyor mu neyin ne olduğunu onun için tamam sa bitmiştir bizi alakadar etmez dedi sonra babannesi konuyu birdaha açmadı

Allahim zana geliyorum..
Abla siz ne yiyip ne içiyorsunuz allah aşkına.
Kizlik zari esnek iliski olmus kanama gelmemis esneklik yüzünden e dugundede iliskiye girsen yine gelmeyecekti esnek oldgu icin o kan. Insanlar sana bir suru sey yazmus oneri olarak seker ignesi batir kan akit diye zaten bir cay kasiginin ici kadar var yok gelen kan . Herkes oneride bulunmus sen kan rengi farkli demissin allah askina böyle olmaz. Ya igneyle kan akitip carsafa bulastr yada hastane hastane gez insnalar sana dha nasil yardimci olsun aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık ilk once o savunduguz buyume sekliniz aile sekliniz varya hani dogru bildginiz ama hep yanlış olan bunlardan kurtulun ailecek hersey normale biter ne kanmis vay beee bi sizdeee mi kan var yada bi onlarin ogulllari mi kan akityor gercekten sacmalik..

Şunu anlamadım.
Gerdek gecesi kan görmeleri bu kadar önemliyse aileniz ve o aile için, siz nasıl nişanlyken beraber oldunuz.
Olunca kanama olsaydı o gece bidaha olmayacaktı o zaman ne olacaktı biz nişanlyken hallettik ben gördüm mü diyecekti eşiniz.

Ya fake konu boşversene

Özele gidip diktirenler nasil yaptırıyor burda çok okudum doktor ismi bile paylasiyorlar,bu arkadaşta özele gitmiş anladigim

Ben ortalik karissin istemiyorum sadece cunki ozellikle nisanlimin aile son derece patavatsiz ve anlayissiz insanlar
Ya anlamadığım madem bu kadar anlayışsız eski kafalı insanlar böyle de çirkefler görümcen falan bahsettigin kadarıyla diyorum sen niye evleniyorsun böyle bir aileye gelin olursan seni bdv de çok görürüz biz

Aileyle evlenmiyorum ki
O iş öyle olmuyor canım kocayı alınca aileyi paket olarak veriyorlar illaki gidip görüyorsun hayatında yer oluyor ve inan böyle insanlar sana çok çektirir görümcenden kaynanandan çektiklerini buraya bdv de konu olarak yazarsın şuan Türkiye de boşanmaların %80 inin sebebi kayınvalideler oluyor ben olsam yol yakınken dönerim insanların seviyesi belli sana etmedikleri kalmaz bunların iki damla kan için ortalığı böyle karıştıran testtir vs yapacak olan ilerde sana neler yapmaz biraz aç bdv de oku kaynana görümce den neler çekiyor insanlar anlarsın ayrıca nişanlın daha ilişki yaşadığı halde geçip ben vermem kan falan bizim özelimiz demeyen biri ilerde sana kaynana görümce karşısında sahip çıkmaz sende boşanırsın bu işin sonu böyle görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…