Geliyorum hemenİyi işte canım soğuğa alışkın olur bizim minnoşlar.
Aralık anneleri topiğine gelsene canım
İkiside bir, Allah Allah, kızlık kanı denen kan da senden senin damarlarından akıyor. Allah akıl fikir versin ne diyim.Evet nisanlim biliyor ama kızlık kanınla normal kan birmi
Mahmut abi vakası ne oluyor, hiç duymadım.Başka yorumlarda da gördüm ama anlamadım. Anlatır mısınız?Bu konu fake. Kızlık zarıyla ilgili piyasa araştırmasına çıkmış yobaz bir mahmut abi vakası. Kadın gözüyle kadın çakallıklarini merak etmiş belli ki
Fake konu demek oluyor :) yani canı sıkılan abilere takılan bir ad mahmut abi. Genelde cinsellik bölümüne kadın gibi konu açıp böyle fantezi falan yapıyorlar değişik bir tür bunlarMahmut abi vakası ne oluyor, hiç duymadım.Başka yorumlarda da gördüm ama anlamadım. Anlatır mısınız?
Anladım. Teşekkürler :)Fake konu demek oluyor :) yani canı sıkılan abilere takılan bir ad mahmut abi. Genelde cinsellik bölümüne kadın gibi konu açıp böyle fantezi falan yapıyorlar değişik bir tür bunlarbu konu da %99 öyle, %1 de dünyanın binbir türlü hali var çeşit çeşit insan var diye iyi niyetimden bıraktım bir Parça
Ne alaka kardeşim kan kandır oradan çıkınca rengi değişmiyo şarıl şarıl kan akacağını düşünüyorsunuz galiba ayrıca lekeside gayet normal çıkıyor.Yine maalesefki normal kanla kizlik kanının rengi ayni degilmis kizlik kanı birazdaha açık renkmis ve lekesi cikmiyormus bizimkiler kontrol ediyorlar
Öööffff midem bulandı yeminle, bu ne.Yine maalesefki normal kanla kizlik kanının rengi ayni degilmis kizlik kanı birazdaha açık renkmis ve lekesi cikmiyormus bizimkiler kontrol ediyorlar
At mı murattı yeşil mi murattı tam hatırlayamadım ama
Tm tşk
Yok, at murattır yeşil Mahmut.
Yine maalesefki normal kanla kizlik kanının rengi ayni degilmis kizlik kanı birazdaha açık renkmis ve lekesi cikmiyormus bizimkiler kontrol ediyorlar
Ben bir kaosun icinde kalmak ailelerimin aklinda soru isareti birakmak istemiyorum nisanlim ve benim acimdan bir sıkıntı yok nisanlim beni zaten bir jinekoloğa götürdü ancak bizim adetlerimiz ve ailelerimiz çok sert kavga çıkmasini ve bizim iliskimize yansimasini istemiyorum
Benim annem 50 yasinda ve hala kizlik zari kanını saklıyor sandıkta lekeside hic cikmamis kendi gozumle gördüm
İlişki esasında yanınızda olmayacaklarsa eğer bir yerinizi hafif kesip çarşafa akıtın bir kitap da okudum böyle yapıyorlardıMerhaba arkadaşlar ben nişanlımla iliskiye girdim ancak kanama olmadı bu yüzden nişanlımla birlikte jinekoloğa gittik ve kızlık zarimin esnek olduğunu sadece doğumda yırtılabilecegini söyledi nisanlim anlayisli biri ancak ailesi öyle değil çağın birazz gerisinde kalmışlar benim ailemde öyle ve hiç anlayışlı insanlar değiller evliliğimde sorun yasamak istemediğim için ailesi tarafından esime baskı yapılmasını istemediğim için o gece bu kızlık zarının yırtılması ve o kanı görmeleri müthiş derecede önemli maddi durum pek yok diktirme yapamıyoruz lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz düğünüm ağustosta