Esnek kızlık zarı

Kapıda mı bekliycekler kan için??
Farklıymış demişsiniz kızlık kanla normal kan rengi yol aynılar
Artık eşiniz diyeyim siz bizim özelimize ne hakla karışıyorsunuz desin özel çünkü illa kan kan diye tutturacaksalarki öyle çok kanama olmuyor bir damla kan için de parmağını kessin eşin alın size kan desin
Kimse sizin özelinize karışamaz bu ailelerinizde olsa hangi devirde yaşıyorlar yahu

Mahmut abi vakası ne oluyor, hiç duymadım.Başka yorumlarda da gördüm ama anlamadım. Anlatır mısınız?
Fake konu demek oluyor :) yani canı sıkılan abilere takılan bir ad mahmut abi. Genelde cinsellik bölümüne kadın gibi konu açıp böyle fantezi falan yapıyorlar değişik bir tür bunlar bu konu da %99 öyle, %1 de dünyanın binbir türlü hali var çeşit çeşit insan var diye iyi niyetimden bıraktım bir Parça

Anladım. Teşekkürler :)

Yine maalesefki normal kanla kizlik kanının rengi ayni degilmis kizlik kanı birazdaha açık renkmis ve lekesi cikmiyormus bizimkiler kontrol ediyorlar
Ne alaka kardeşim kan kandır oradan çıkınca rengi değişmiyo şarıl şarıl kan akacağını düşünüyorsunuz galiba ayrıca lekeside gayet normal çıkıyor.

Madem bu kadar önemliydi. Baştan nişanlınızla ilişkiye nasıl girdiniz? O sırada kan gelmedi diye doktora gitmişsiniz. Şimdide esnek olmasından şikayetçisiniz. E yırtılsaydı kızlık zarı kan gelseydi ne olacaktı? Konu saçmasapan, şu an kan görmezseler mahfoluruz deyip, öncesinde ilişkiye girmek kafam error veriyor.

Yine maalesefki normal kanla kizlik kanının rengi ayni degilmis kizlik kanı birazdaha açık renkmis ve lekesi cikmiyormus bizimkiler kontrol ediyorlar

Yok artık bu tamamen ozeliniz. Dinen de bunu göstermek uygun değil. Kararlı olun ve bu konuda bı açıklama gereği duymayın.esiniz olacak kişinin sizi bilmesi yeter.
Millete çarşaf göstercem diye bi de esnek olan bsy kan gelsin diye operasyonla degistiricem töbeee ne günlere kaldık.

Nisanlinizin sizi bu yüzden jinrkologa goturmesi sorun degil yani?

İlişki esasında yanınızda olmayacaklarsa eğer bir yerinizi hafif kesip çarşafa akıtın bir kitap da okudum böyle yapıyorlardı

burda açılan konulara kızlık zarı mesajları falan %80 i yalan yanlış reklam falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…