Jinekoloğa gittiniz ve esnek bir zara sahip olduğunuzu söyledi ama diktirmek için maddi durumunuz yok. Pardon da yırtılmayan şeyin neyini diktireceksiniz? Evlenmeden cinsel aktif olmak sizin için önemli değil ama gerdek gecesi vajinanızdan gelecek iki damla kanı eşinizin ailesinin görmesi sizin için çok önemli. Şaka mısınız siz ?
Vajinanın kendi dokusundan yapıyorlar tıp çok ilerledi linkini atıyım sizeEsnek kzlık zarnın neresni diktircen ?
Merhaba arkadaşlar ben nişanlımla iliskiye girdim ancak kanama olmadı bu yüzden nişanlımla birlikte jinekoloğa gittik ve kızlık zarimin esnek olduğunu sadece doğumda yırtılabilecegini söyledi nisanlim anlayisli biri ancak ailesi öyle değil çağın birazz gerisinde kalmışlar benim ailemde öyle ve hiç anlayışlı insanlar değiller evliliğimde sorun yasamak istemediğim için ailesi tarafından esime baskı yapılmasını istemediğim için o gece bu kızlık zarının yırtılması ve o kanı görmeleri müthiş derecede önemli maddi durum pek yok diktirme yapamıyoruz lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz düğünüm ağustosta
Sizlerin adetlerinizde illaki o kanlı çarşafı görmekmi var.
Hangi çağda yaşıyorlar.
İyi de sizin zaten kzlığınız var.. Sadece esnek.. Çok seçma ama doktora gitsenz sizin için kızlığı duruyor der zaten neyden korkuyorsunuz.. ayrıca gerçekmisiniz bilmiyorum ama nişanlnla ilişkiye girdin ya bozuldu diyelim o zamanda mı diktirmek için yer arayacaktın sonuçta nikahtar önçe yanii
Söyle kocana o zaman elini ayağını bir yarene kessin versihMalesef öyle zorunlu görmezlerse hayatımızın mahvolduğunun resmidir
Söyle kocana o zaman elini ayağını bir yarene kessin versih
Malesef öyle zorunlu görmezlerse hayatımızın mahvolduğunun resmidir
Kanı görünce sevinçleri tavanmı yapacak.
Nasıl izin verirsiniz,sizin özeliniz bualın size kan demek ne kadar iğrenç bir durum.
Yoo aynı, lekesi de çıkıyor.Yine maalesefki normal kanla kizlik kanının rengi ayni degilmis kizlik kanı birazdaha açık renkmis ve lekesi cikmiyormus bizimkiler kontrol ediyorlar