Esnek kızlık zarı

Kvrck457

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
64
51
31
Merhaba arkadaşlar ben nişanlımla iliskiye girdim ancak kanama olmadı bu yüzden nişanlımla birlikte jinekoloğa gittik ve kızlık zarimin esnek olduğunu sadece doğumda yırtılabilecegini söyledi nisanlim anlayisli biri ancak ailesi öyle değil çağın birazz gerisinde kalmışlar benim ailemde öyle ve hiç anlayışlı insanlar değiller evliliğimde sorun yasamak istemediğim için ailesi tarafından esime baskı yapılmasını istemediğim için o gece bu kızlık zarının yırtılması ve o kanı görmeleri müthiş derecede önemli maddi durum pek yok diktirme yapamıyoruz lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz düğünüm ağustosta

Jinekoloğa gittiniz ve esnek bir zara sahip olduğunuzu söyledi ama diktirmek için maddi durumunuz yok. Pardon da yırtılmayan şeyin neyini diktireceksiniz? Evlenmeden cinsel aktif olmak sizin için önemli değil ama gerdek gecesi vajinanızdan gelecek iki damla kanı eşinizin ailesinin görmesi sizin için çok önemli. Şaka mısınız siz ?

Hayir saka degil sizin icin onemli olmayabilir ama ailelerimiz icin cok önemli kızlık kanı o yüzden o kanı vermek zorundayız yoksa nisanlimin ailesiyle ve benim ailemle çok büyük sıkıntılar yasariz beni doktora goturucekler daha once iliskiye girdigim anlasilicak bizim oglumuzla mi degilmi diye sorucaklar ve bu durumda benim ailem çok üzülücek ve kavga çıkıcak siz ne diyorsunuz gibisinden falan ben tüm bu kaosun icinde kalmak istemiyorum

Bekaret hala birçok aile için önemli, sadece sizinkiler için geçerli değil bu. Ama kimse kan kan diye kapıya dayanmıyor. Mahreminizi niye başkasıyla paylaşasınız? Nişanlıyı ikna etmek için jinekoloğa gitmek de ayrıca iğrenç bir durum değil mi, siz soğumadınız mı bu adamdan gerçekten?

Ayrıca madem nişanlınız ikna olmuş, kan diye başka bir şey uyduruverin. Başınızda mı bekleyecekler halvet olurken?

Sizlerin adetlerinizde illaki o kanlı çarşafı görmekmi var.
Hangi çağda yaşıyorlar.

İyi de sizin zaten kzlığınız var.. Sadece esnek.. Çok seçma ama doktora gitsenz sizin için kızlığı duruyor der zaten neyden korkuyorsunuz.. ayrıca gerçekmisiniz bilmiyorum ama nişanlnla ilişkiye girdin ya bozuldu diyelim o zamanda mı diktirmek için yer arayacaktın sonuçta nikahtar önçe yanii

Ben bir kaosun icinde kalmak ailelerimin aklinda soru isareti birakmak istemiyorum nisanlim ve benim acimdan bir sıkıntı yok nisanlim beni zaten bir jinekoloğa götürdü ancak bizim adetlerimiz ve ailelerimiz çok sert kavga çıkmasini ve bizim iliskimize yansimasini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…