Esnek kızlık zarı

İlla çarşaf göstereceksiniz eski Türk filmlerindeki gibi görünmeyen bir yeri kesip damlatın. 🤦‍♀️
Ayrıca zar esnekse doktor her defasında aynı şeyi söyleyecek. İlişkiye girdiginiz anlaşılmaz. Her şeyi araştırdın da bunu mu araştırmadın?
Bir de iki ailede bu kadar tutucu iken niye ilişkiye girdiniz? Bence doğrusunu söylemiyorsun.

Benim annem 50 yasinda ve hala kizlik zari kanını saklıyor sandıkta lekeside hic cikmamis kendi gozumle gördüm

Kızlık zarı kanını mı saklıyor? :kusmuk:
Hadi diyelim gerikafalılar. Bi yerde hakverdik kızlık zarı kanını görmek çok önemliymiş. 20-30 sene o kan niye saklanır sandıkta :olamaz:

10 yıllık hemşireyim hiç bir doktor hymen yani kızlık zarı muayenesi yapmaz sadece ve sadece adli vakadır dosyası açılmıştır raporu yazılacaktır o zaman bakar fake hesaplardan kulaktan dolma sorular sormayın

Aile o kadar, o kadar, o kadar tutucu, kan görmek isteyecek (hem de bu devirde. İğrenç)
Ve siz nikahtan önce işi pisiriyorsunuz.
Bu ne perhiz bu ne lahana corbasi

Yoo aynı, lekesi de çıkıyor.
Ayni olur mu hiç? Bu kutsal bir kan.
Ve evet lekesi de çıkmıyor.
Hatta o parçayı kesip, kaynayan bir tutam kurbağa bacağı, bir tutam meyan kökü ve bir tutam okseotunun olduğu kazana atarsan ölümsüzlük veriyor diye duydum.
Öyle kutsal bir kan
:confused: :confused:

Ayni olur mu hiç? Bu kutsal bir kan.
Ve evet lekesi de çıkmıyor.
Hatta o parçayı kesip, kaynayan bir tutam kurbağa bacağı, bir tutam meyan kökü ve bir tutam okseotunun olduğu kazana atarsan ölümsüzlük veriyor diye duydum.
Öyle kutsal bir kan
:confused: :confused:
Benim ki yeşil geldi, eşim de yeşil murattır senin eski manitanin adı murat mi dedi.
Sabah oldu bi anladık ki eşim renk körü
Şimdi 5. Eşimle evliyim o da renk körü bazen yastık değişiyor kader değişmiyor 😁

Hayir saka degil sizin icin onemli olmayabilir ama ailelerimiz icin cok önemli kızlık kanı o yüzden o kanı vermek zorundayız yoksa nisanlimin ailesiyle ve benim ailemle çok büyük sıkıntılar yasariz beni doktora goturucekler daha once iliskiye girdigim anlasilicak bizim oglumuzla mi degilmi diye sorucaklar ve bu durumda benim ailem çok üzülücek ve kavga çıkıcak siz ne diyorsunuz gibisinden falan ben tüm bu kaosun icinde kalmak istemiyorum
O zaman neden nişanlı iken ilişki yaşadınız anlamadım🤔🤔 esnek ise yırtılma olmamış. Olmayan birşeyi paranız olsa da yaptıramazsınız ki🤔🤔 verirler mi bilmiyorum ama doktordan yazı alın. Durum bu bu bu diye. Ailelere gösterirsiniz.

Senin nisanlin ozaman önce erkek olsun sana bu konuda laf soyletmesin.önce sana inanmasın ispat ettirsin sonra kendi kulağıyla gerçeği duysun sonra biz bişey yaşadık ve ben bunun arkasindayim kimse buna laf yapamaz sormaya cesaret edemez diyemesin!! Bence sen bunun çözümünü aramak yerine koşarak uzaklaş

Bozamazsın sana hesap vermeyeceğim dimi? Ahlak sana kalmadı senin aile yapın bizi bağlamaz biz laik ülkedeyiz istediğimizi yaparız
Laik ülke ne demek önce onu anla. Biz ahlaktan bahsediyoruz. Böyle böyle normalleştire nornalleştire küçük küçük ergen çocuklar yoldan çıktılar. Kimse bize karışamaz diyor. Yarın bir gün evladın bu yollardan geçerse ona hak verirsin. Biz kendi evladımızdan korkuyoruz. Senden hesap isteyen de yok sana ne oldu anlamadım?

X