Esnek kızlık zarı

Hiç mi türk filmi izlemediniz. Tabi ki elinizi kesip çarşafa damlatmanız gerek.

Ya değerini bilmedin adamın...
Ben el üstünde tuttum o beni aldattı suç benim degil bende başkasıyla evlendim o da başkasıyla evli kıza msj atıp sorsam mı yeşil kan gördün mü diye zaten bugun mazaratlıgım üstümde nerde Bi cinlik yapsam diyorum

Buradan Murata sesleniyorum "reis yeşil geldiyse iki kere göz kırp"

Buradan Murata sesleniyorum "reis yeşil geldiyse iki kere göz kırp"
Yeşil demişken gözleri çimen yeşiliydi aman neyse mutlu olsun herkes hayat yaşadığına degsin başka birşey istemem boşa aldatılmış olmuyum hiç degilse hep mutlu olsun da geri gelip bana sarmasın ben kocamla mutluyum şükür

kişi gerçekse kışın evlendim 4 ay oldu hala hamile kalamadım diye eşimin ailesi hedehöde yapıyor diye konu açacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Evlenirse bdv de her gün bir konu kaynana görümce den şikayet için ve evliliğin sonu boşanma bu şimdiden belli böyle bir aileyle nereye kadar söylüyorum kendisine aileyle evlenmiyorum ki diyor bilmiyor ki kocayı alana aile promosyon paketi olarak veriliyor

1.konu asla fack degil
2.nisanlimi kandirabilme olasılığım yok çünki gercekten daha önce hic iliski yaşamadım iliskiye girerken ben esnek kizlikzari olduğunu bilmiyordum ve ondan doktora gitmemizi ben istedim muayne olurkende yanimdaydi onu nasil kandirabilirim doctordan rica ettik ve kalabilecegini soyledi muayne sirasinda eger iliskiye girdigimizde kan gelseydi bunu rahat bir sekilde olmasada delilli ispatli onlarin istedigi gibi kanitlayabilirdik düğün günü önceden oldugunu ve biz kızlık bozma amaçlı değildik ne ara öyle oldu ben bile anlamadim af edersin çok özür diliyorum çok ıslanmıstim ve nisanlim karimin bekaretinden size ne diyebilir elbetteki ama onun ailesi gercekten çok kötü benim aileme söz ederler bisey olur kavga çıkar ve sonunda yine olay bize yansır ailemde çok mahçup düsmus olur bunun olmasini istemiyorim sizlere sorum tamda bu yuzden

Nişanlıniz çok anlayışlıise neden sizi dr götürüyor.,?? Soruyu soruyu soran olayı yaşayan sizsiniz bide sizin için önemli olmaya bilir benim için çok önemli diyorsun bütün kızlar için önemli bitek sizin için değil. Esnek olan kızlik zarı nasıl dikiliyomus

O iş öyle olmuyormuş. Görümcesi çarşafı alıp önce otopsiye ordan da isveç bilim adamlarına götürecekmiş.
Kız boşver götürsünler bunun kanı çok kıymetli bakarsın korona için çözümü o kanda bulurlar sanki bundan altın akıcak dünyanın en degerli şeyi çünkü o küçücük kan anlamıyorum gerçekten insanoglunu

Kutsal kan sonuçta.
Kızın kanıyla kurtulacaz desene

Açığın konu da mantıksız verdiğin cevaplar da. Doğru olduğunu farz etsek bile ailesinin huyunu bile bile ilişki yaşayan nişanlın çözsün olayı o zaman. Allah bilir adamın umrumda bile değildir. Sen kendini öldürdüğünle kalıyorsundur

Çok fazla bilmiyorum yanlis bilgi vermek istemem ama nette bu konu hakkinda bilgi ararken gordum yaziyi bir doktorun yazısıydı hmenlerde esnek olan turde iki tur daha varmis birinci tur birazdaha kapali ikinci tur birazdaha acik bir penis rahatliklla girip cikabilir ikinci tur vajinanin kendi dokusundan alip lazer ile yapilabiliyormus

Doctor doctor baksana lambaları yaksana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…