Ramazandan once oldu olay dugunum agustosta idiMadem o kadar sıkıntılı. Evlenmeden ilişkiye girmek de nedir? Ramazan Ramazan
Fak hesap değil bence fak olsa yerinde duramazdiFack hesap mı
Ben yukarı osakalilar diye düşündüm çünkü onların devlet dairelerinde hep böyle çarşaf sallıyorlarAşağı Ütopyalı.
Hayir fack hesap değilFak hesap değil bence fak olsa yerinde duramazdi
Hayatini surdurucegin kisiye yalan soyleyip bunun vebalini alabiliyorsaniz tabiki sizin biliceginiz ama ben yapamam çünki bir kere ayrildik ve artik ayrilamayiz kari koca oldukyav takılmayın. kim kimle isterse yatar kimle isterse kalkar. kimse sizin namuzusunu ölçemez. nişanlınız en nihayetinde.
ama sorun şu düğün olmaz sa nolcak? bu tür durumlarda bunlarıda düşünmek gerekli. nişanlınızdan ayrıldınız. yeni bir sevgiliniz var ona bu yaşadıklarınızı anlatıp dürüst olacakmısınız ? tabiki hayır. esnektir diyip geçiceksiniz.
yani kimse kimseye dürüst değil. evlenmeden 2 gün önce diktirin tamamdır. ondan önce kaç kişiyle naptınız kimseyi ilgilendirmez.
herkes böyle.
öbür dünyada hesabını veririz.
Dediklerinizde çok haklısınız ancak ben kadın ve erkeğin sadece helali ile birlikte olması taraftarıyım. Ve böyle şeyler anlatanlara ters tepki vermeliyiz. Çünkü toplum çok ahlaksızlaştı. Yarın bir gün Allah korusun evladımız bu işlere girerse kimse karışamaz diyebilir.yav takılmayın. kim kimle isterse yatar kimle isterse kalkar. kimse sizin namuzusunu ölçemez. nişanlınız en nihayetinde.
ama sorun şu düğün olmaz sa nolcak? bu tür durumlarda bunlarıda düşünmek gerekli. nişanlınızdan ayrıldınız. yeni bir sevgiliniz var ona bu yaşadıklarınızı anlatıp dürüst olacakmısınız ? tabiki hayır. esnektir diyip geçiceksiniz.
yani kimse kimseye dürüst değil. evlenmeden 2 gün önce diktirin tamamdır. ondan önce kaç kişiyle naptınız kimseyi ilgilendirmez.
herkes böyle.
öbür dünyada hesabını veririz.
DiyarbekirBen yukarı osakalilar diye düşündüm çünkü onların devlet dairelerinde hep böyle çarşaf sallıyorlar
Allah korusun kan kaybindan mortingen şitraze olucak adamNişanlın bileklerini kessin carsafa sursun onu gösterin hahahhahh
Allah korusun kan kaybindan mortingen şitraze olucak adam
Arkadaşım, kan gelseydi kendi ailenin ve nişanlının ailesinin karşısına çıkıp biz hata ettik gerdekten önce yaptık o işi diyecekmiydiniz?Bebegim kan gelseydi benim icin belki daha iyi olucakti biz bir hata ettik sonuclarina katlanicaz derdik ama kan gelmemesi ardinda bir kaos getiriyor bir suru olay yasanicak ve ben bunlari yasamak istemiyorum yaptigim sey icinde asla pisman olmadim olmamda sevdigim adam çünki bu kaosu yasamamak icin anlasilmaz bir sekilde bu olayin uzerini nasil kapatiriz nasil bir care yontem buluruz diye yazdim burayada
Yine maalesefki normal kanla kizlik kanının rengi ayni degilmis kizlik kanı birazdaha açık renkmis ve lekesi cikmiyormus bizimkiler kontrol ediyorlar
Reis ben seni tanır gibiyim yazı stilin sanki seni ele verdi verecek hadi bakamAllah korusun kan kaybindan mortingen şitraze olucak adam
Herşeyi Ramazan’a bağlama ya. Bende dün alkol aldım herkese Ramazan değilMadem o kadar sıkıntılı. Evlenmeden ilişkiye girmek de nedir? Ramazan Ramazan
Geleceği hiç iyi görmüyorum. O kadar normalleşti ki böyle pislikler. Vicdan yok dürüstlük yok. Ahlak hele hiç yok.gelin ata binmiş ya kısmet demiş. yani o yüzden zaten dinen yasak bu iş. çünkü düğün günü kavga gürültü. ayrıldınız. birde hamileyseniz tamamdır.
N Nehircikss 35 yaşına kadar öyle gördüm öyle büyüdüm öyle yaşadım. sonra burda ve çevremdekileri okuyunca dedim biz müslüman olamayız.
işin dini boyutu zaten apayrı. birde o var.
yani kız nişanlısıyla öpersin, elini tutarsın koklaşırsın tamamda, yatmak nedir arkadaş. bu kadar mı kudurdunuz. az önünüzü arkanızı öbür tarafı düşünün.
hadi bu dünyada kandırdın milleti öbür tarafta ne dicen rabbine. Allah bilir birde oruçlusundur sen şimdi.
Ben Ramazan Ramazan ağzımı bozacamı kısa kestim.Herşeyi Ramazan’a bağlama ya. Bende dün alkol aldım herkese Ramazan değil
Ben senin canın falan değilim, evet yasamadım cünkü tercih etmedim bunu yasamayı, bu tercih meselesidir sen yasamak istemissin yasamıssın tencere kapak olmussunuz umarım kız cocugunuz olmaz da sizin elinizde korkunc zihniyetle büyümez. Bos konusan sensin, millete canım bebegim diye cevap veriyosun bi de hale bak.. fikrimi de söyledim iste cok yakısıyosunuzCanim sen yasamadiysan boyle bir durum anlayamazsin zaten bos bos konusucagina bir fikrin varsa soyle yoksa yazma yazmak zorunda degilsin