- 27 Şubat 2017
- 367
- 522
Tanidigim bi üye var o muhtemelenKonu sahibi resmen dalga geçiyor ajjssjshsgzjsj
Ayy kim kiTanidigim bi üye var o muhtemelen
Bu kaç oldu hep tongaya düsünüyorum, gecen "kuku" nickli birine laf anlattım "simdi de bu, o üye kim su siteden atılıp atılıp bumerang gibi dönen şahıs mı?Tanidigim bi üye var o muhtemelen
Bozamazsın sana hesap vermeyeceğim dimi? Ahlak sana kalmadı senin aile yapın bizi bağlamaz biz laik ülkedeyiz istediğimizi yaparızBen Ramazan Ramazan ağzımı bozacamı kısa kestim.
Ya hadi Allah aşkına mübarek günde milletle kafa bulmaya utanmıyor musun cidden?Benim annem 50 yasinda ve hala kizlik zari kanını saklıyor sandıkta lekeside hic cikmamis kendi gozumle gördüm
Benim annem 50 yasinda ve hala kizlik zari kanını saklıyor sandıkta lekeside hic cikmamis kendi gozumle gördüm
Hakikaten dalga geçiyorKonu sahibi resmen dalga geçiyor ajjssjshsgzjsj
Çok mantıklı. Ailelere de bunu açıklarsınız oldu bittiAtesle barut yan yana duramazmisya ates alirmis hemen bizde duramadık
Biraz olduguna eminmisin canim ?Dedim ya biraz geri kafalilar
Ayni olur mu hiç? Bu kutsal bir kan.Yoo aynı, lekesi de çıkıyor.
Benim ki yeşil geldi, eşim de yeşil murattır senin eski manitanin adı murat mi dedi.Ayni olur mu hiç? Bu kutsal bir kan.
Ve evet lekesi de çıkmıyor.
Hatta o parçayı kesip, kaynayan bir tutam kurbağa bacağı, bir tutam meyan kökü ve bir tutam okseotunun olduğu kazana atarsan ölümsüzlük veriyor diye duydum.
Öyle kutsal bir kan
O zaman neden nişanlı iken ilişki yaşadınız anlamadımHayir saka degil sizin icin onemli olmayabilir ama ailelerimiz icin cok önemli kızlık kanı o yüzden o kanı vermek zorundayız yoksa nisanlimin ailesiyle ve benim ailemle çok büyük sıkıntılar yasariz beni doktora goturucekler daha once iliskiye girdigim anlasilicak bizim oglumuzla mi degilmi diye sorucaklar ve bu durumda benim ailem çok üzülücek ve kavga çıkıcak siz ne diyorsunuz gibisinden falan ben tüm bu kaosun icinde kalmak istemiyorum
Laik ülke ne demek önce onu anla. Biz ahlaktan bahsediyoruz. Böyle böyle normalleştire nornalleştire küçük küçük ergen çocuklar yoldan çıktılar. Kimse bize karışamaz diyor. Yarın bir gün evladın bu yollardan geçerse ona hak verirsin. Biz kendi evladımızdan korkuyoruz. Senden hesap isteyen de yok sana ne oldu anlamadım?Bozamazsın sana hesap vermeyeceğim dimi? Ahlak sana kalmadı senin aile yapın bizi bağlamaz biz laik ülkedeyiz istediğimizi yaparız