Esnek kızlık zarı

O iş öyle olmuyor canım kocayı alınca aileyi paket olarak veriyorlar illaki gidip görüyorsun hayatında yer oluyor ve inan böyle insanlar sana çok çektirir görümcenden kaynanandan çektiklerini buraya bdv de konu olarak yazarsın şuan Türkiye de boşanmaların %80 inin sebebi kayınvalideler oluyor ben olsam yol yakınken dönerim insanların seviyesi belli sana etmedikleri kalmaz bunların iki damla kan için ortalığı böyle karıştıran testtir vs yapacak olan ilerde sana neler yapmaz biraz aç bdv de oku kaynana görümce den neler çekiyor insanlar anlarsın
Ben kendimi onlara karsi kanitlamak zorundaymisim gibi hissediyorum nisanlimida çok seviyorum bilmiyorum ne olucak sonumuz

Özele gidip diktirenler nasil yaptırıyor burda çok okudum doktor ismi bile paylasiyorlar,bu arkadaşta özele gitmiş anladigim
Plastik cerrahlar genel cerrahlar dikerler evet kaç defa bunun operasyonuna da girdim ama hiç bir doktor bunun muayenesini yapmaz evet kızlık zarı var yada yok demez denemek için arayın kadın doğuma kızlık zarı muayenesi olacam diyin kendiniz sorun

Plastik cerrahlar genel cerrahlar dikerler evet kaç defa bunun operasyonuna da girdim ama hiç bir doktor bunun muayenesini yapmaz evet kızlık zarı var yada yok demez denemek için arayın kadın doğuma kızlık zarı muayenesi olacam diyin kendiniz sorun
Burada okuduğumu sordum olabilir.

Ben kendimi onlara karsi kanitlamak zorundaymisim gibi hissediyorum nisanlimida çok seviyorum bilmiyorum ne olucak sonumuz
Kaç kurtar kendini evlenme o ailenin içine girersen delirmeden yada hayatın yerle bir olmadan çıkamazsın daha şimdiden belli durum ben olsam evlenmem net söylüyorum başka yorumda yazmıştım görmedin galiba eşimin babannesi biz evlenmeden önce çarşaf konusunu açtı direk cevabını verdim namusundan şüphe ettiğin kızı gelin almayacaksın birini gelin olarak istiyorsan da namusundan şüphe etmeyeceksin kocamla benim özelim yok öyle çarşaf falan bakmak dedim kaynanam da söyledi benim oglum bilmiyor mu neyin ne oldugunu o tamamsa ben sormam karışmam bizi ilgilendirmez dedi bu işin dogrusu böyle bakıcam deseler eşim hayatta izin verip beni öyle küçük düşürmez çünkü kimseyi ilgilendirmez bizim özelimiz akarsa akar akmazsa akmaz bu işin dogalı budur

nişanlın olacak kişi adam olsun da "size ne benim karımın kanından" diyip elalemi susturmayı bilsin.
böyle bi pısırıkla evlenmeyin bi zahmet.
yarın öbür gün seni yem diye ailesinin önüne atar, o zaman da gelip bdvde konu açarsın.

Bebegim kan gelseydi benim icin belki daha iyi olucakti biz bir hata ettik sonuclarina katlanicaz derdik ama kan gelmemesi ardinda bir kaos getiriyor bir suru olay yasanicak ve ben bunlari yasamak istemiyorum yaptigim sey icinde asla pisman olmadim olmamda sevdigim adam çünki bu kaosu yasamamak icin anlasilmaz bir sekilde bu olayin uzerini nasil kapatiriz nasil bir care yontem buluruz diye yazdim burayada
Nişanlın biz Bi hata ettik bunu yaptık kan geldi desin gene sizden çarşaf mı isteyecek bunlar Nişanlın ben kanı gördüm itimadım tam dedikten sonra bitmiştir olay şuan da da dersin yani aynısını fark ne

Ben kizlik muaynesi olmaya gittim diktirmeye değil evet ozel bir yere gittim ve normal bir sekilde basimdan gecen olayi anlattim oda kizlik turune bakmak icin beni muayne etti zira kan iceride akabiliyormuş

Bu saçmalığın iki açıklaması olabilir:
1. Konu fake.
2. Kandırmak istediğiniz aileler değil, beraber jinekoloğa gittiğinizi iddia ettiğiniz nişanlınız.

Madem aileler için caart diye zar yırtıp(!) çarşaf göstermek bu kadar önemliydi, nişanlıyken ilişkiye girerken ne düşündünüz? Kanama olsaydı bile olup bitecekti, düğün günü ne diyecektiniz ailelere?
Sizi doktora götürseler bile doktor bilgi vermez. Koskoca doktor gün teyzesi gibi milletin bekaretini görümceye, kayınvalideye reklam edecek değil herhalde.

Konu gerçekse de; madem nişanlınız ilişkiye girerken "nayır nolamaz, ben bunu aileme açıklayamam" demedi ve devam etti, sizi de doktora götürerek (elim ayağım titriyor şu an) ikna oldu (çok şükür:dua:), ailesine "size ne benim karımın bekaretinden, haddinizi bilin" diyecek. Bunu diyemeyecek adamla evlenip de başınızı yakmayın.

Nişanlın biz Bi hata ettik bunu yaptık kan geldi desin gene sizden çarşaf mı isteyecek bunlar Nişanlın ben kanı gördüm itimadım tam dedikten sonra bitmiştir olay şuan da da dersin yani aynısını fark ne
Fark şuki biz ne dersek diyelim nisanlim beni çok sevdigi icin benimle is birliğine girdigini dusunurler ve illaki o kani gormek isterler bu durumda ne yapmalıyım sizce bir yontem veya baska bir sey bilmiyormusunuz

Fark şuki biz ne dersek diyelim nisanlim beni çok sevdigi icin benimle is birliğine girdigini dusunurler ve illaki o kani gormek isterler bu durumda ne yapmalıyım sizce bir yontem veya baska bir sey bilmiyormusunuz
Agzımı bozmamak için zor duruyorum ya abi neyini görecek zorla mı akıtacaksınız bu zaten ilk ilişkide akan birşey siz biz yaptık dedikten sonra neyi isteyebilirler biz ilişkiye girdik aktı kan ve çarsaf falan da olmadığı için saklayıp size gösterecek birşeyimiz yok dersiniz ne kadar kastınız ya valla benim ilişki yaşandıktan sonra geldi kan çarşafa akmadan peçeteye silip çöpe attım abi bizde yok yani çarşaf saklamak falan ha benim ailem de bu konuda hassas ama kimse kimsenin çarşafına bakmaz kocası için okey se bize ne abi benle mi evleniyor

Benim ki yeşil geldi, eşim de yeşil murattır senin eski manitanin adı murat mi dedi.
Sabah oldu bi anladık ki eşim renk körü
Şimdi 5. Eşimle evliyim o da renk körü bazen yastık değişiyor kader değişmiyor 😁
Haha çok iyiymiş yaa senin eski manitanın adı murat mı kısmına bittim 😂😂😂😂😂

At mı murattı yeşil mi murattı tam hatırlayamadım ama 😁😁😁😁
Bende bilmiyorum ama at senin eski manit olamicana göre murat iyidir boşver benim eski manit murattı onla evlensem bir ilki başarıp yeşil kan mı akıcaktı vay beee ben bu şansı nasıl kaçırırım 😂😂😂😂😂😂

X