- 27 Ocak 2020
- 5.988
- 11.612
Konu açsanıza.. başkasının konusuna yazmanız olmaz benceKisi suan hapiste 29 yıl hapis aldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu açsanıza.. başkasının konusuna yazmanız olmaz benceKisi suan hapiste 29 yıl hapis aldı
Aynı merak etme önemli olan nisanlinin bilmesiydi aranızda kalır yinede yaramazlık yapmayın hamile felan kalma bu kadar korkuyorsun dikkat etEvet nisanlim biliyor ama kızlık kanınla normal kan birmi
Yazacak bir şeyi mi var???Alıntı yapıp neden cevap yazmıyorsunuz.
Lütfen biraz saygılı olirmusunuz senin nisanlin adammi falan ne oluyo adamligi sen mi ogreticen insan gibi birsey soruyoruz insan gibi cevapla hayvanlasmaya lüzum yokKusucam birde nişanlınla doktora gitmişsin maşallah aileler eski kafalı ama o Halti yemişsiniz senin nişanlın adam mı karısının özelini onlara gösterecek???!! Bide doktora götürmüş seni bir et parçası kadar değerin var benimkide esnek hatta anneminkide esnekmiş ve o zamanlar eski çağ olmasına rağmen babam sormamış bile konusunu açmamış!! Yazık
Kanlı çarşaf önemli ise evlenmeden neden birlikte oldunuz? Sorduğunuz soru ile yaşadıklarınız tutarsız.Merhaba arkadaşlar ben nişanlımla iliskiye girdim ancak kanama olmadı bu yüzden nişanlımla birlikte jinekoloğa gittik ve kızlık zarimin esnek olduğunu sadece doğumda yırtılabilecegini söyledi nisanlim anlayisli biri ancak ailesi öyle değil çağın birazz gerisinde kalmışlar benim ailemde öyle ve hiç anlayışlı insanlar değiller evliliğimde sorun yasamak istemediğim için ailesi tarafından esime baskı yapılmasını istemediğim için o gece bu kızlık zarının yırtılması ve o kanı görmeleri müthiş derecede önemli maddi durum pek yok diktirme yapamıyoruz lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz düğünüm ağustosta
Ya fake soru gül geç yazan 15 - 16 bi koronada neden bir bakirelik testine gidiyorsunuz hastanelere gitmek tehlikeli hadi güle güle ablamKanlı çarşaf önemli ise evlenmeden neden birlikte oldunuz? Sorduğunuz soru ile yaşadıklarınız tutarsız.
Evet haklisiniz nisanlimin gitmek istedigini soylemedimki ben gitmek istedim bende bir sorun var ogrenmek istiyorum dedi bu konu icin hic beni yargilicak bir kelime yada kalk goturucem seni doktora falan demedi ayrıca da bu durum olduktan sonra benimle birlik olup sen neyi nasil istersen oyle yap hic birsey icin zorunlu degilsin dediBekaret hala birçok aile için önemli, sadece sizinkiler için geçerli değil bu. Ama kimse kan kan diye kapıya dayanmıyor. Mahreminizi niye başkasıyla paylaşasınız? Nişanlıyı ikna etmek için jinekoloğa gitmek de ayrıca iğrenç bir durum değil mi, siz soğumadınız mı bu adamdan gerçekten?
Ayrıca madem nişanlınız ikna olmuş, kan diye başka bir şey uyduruverin. Başınızda mı bekleyecekler halvet olurken?
Hastaneye degil özel bir muaynayneye gittim fack hesapta degilim gercekten biseyler icin bilgilenmek istiyorumYa fake soru gül geç yazan 15 - 16 bi koronada neden bir bakirelik testine gidiyorsunuz hastanelere gitmek tehlikeli hadi güle güle ablam
Yasimda 23Hastaneye degil özel bir muaynayneye gittim fack hesapta degilim gercekten biseyler icin bilgilenmek istiyorum
NerelilerSizin soyledikleriniz benim icin o kadar basit değil bizdeki adetler koydeki gibi ki artik onlar bile az da olsa birazcik gelişti ama b
Lütfen biraz saygılı olirmusunuz senin nisanlin adammi falan ne oluyo adamligi sen mi ogreticen insan gibi birsey soruyoruz insan gibi cevapla hayvanlasmaya lüzum yok
Fack hesap mıfack hesapta degilim
Bebegim kan gelseydi benim icin belki daha iyi olucakti biz bir hata ettik sonuclarina katlanicaz derdik ama kan gelmemesi ardinda bir kaos getiriyor bir suru olay yasanicak ve ben bunlari yasamak istemiyorum yaptigim sey icinde asla pisman olmadim olmamda sevdigim adam çünki bu kaosu yasamamak icin anlasilmaz bir sekilde bu olayin uzerini nasil kapatiriz nasil bir care yontem buluruz diye yazdim burayadaE esnek olmasaydı da gidecekti zaten nişanlınla yaptığın ilişkide. Gene gerdek gecesi kan gelmeyecekti ki. Bu neyin kafası?
Aşağı Ütopyalı.Nereliler
Madem o kadar sıkıntılı. Evlenmeden ilişkiye girmek de nedir? Ramazan RamazanBen bir kaosun icinde kalmak ailelerimin aklinda soru isareti birakmak istemiyorum nisanlim ve benim acimdan bir sıkıntı yok nisanlim beni zaten bir jinekoloğa götürdü ancak bizim adetlerimiz ve ailelerimiz çok sert kavga çıkmasini ve bizim iliskimize yansimasini istemiyorum
Canim sen yasamadiysan boyle bir durum anlayamazsin zaten bos bos konusucagina bir fikrin varsa soyle yoksa yazma yazmak zorunda degilsinuzun zamandır bu kadar iğrenc ve cehalet fışkıran bi konu okumamıstım. kapıda kanınızı bekleyen sizi jinekolaga da tekrar götürüp esnek oldugunu kulaklarıyla duyar. Ya da düğünden bi gün önce ebe falan çağırırlar eve. Bi de bisi dicem sakın evlenmekten vazgecmeyin, tam birbirinizi bulmussunuz cünkü mutluluklar