Esnek kızlık zarı

nişanlınla ilişkiye girdiysen zaten düğün günü yine kanama olmicaltı bunu akıl edemiyomusun gerçekten ?

Nisanlin ikna olduysa ailelere ne duserki cok komiksiniz,Basinizda bekleyip kan geldimi gelecekmi diye biri beklemeyecek heralde

Bu durumları bilerekte kendinize engel olacaktınız o zaman.
Kimse seni burada yargılamıyor,düşüncelerinin ve aile yapılarının yanlışlarını anlatmaya çalışıyorlar.
Sorunda orda zaten hu durumlari biliyorduk kendimize engel olamadik kan gelmeyincede sastik kan gelseydi en azindan biz bir hata yaptik deyip sonuclarina katlanirdik ama bu durumda benden kan gelmedigi icin gerdek geceside gelmicek gelmedi
nişanlınla ilişkiye girdiysen zaten düğün günü yine kanama olmicaltı bunu akıl edemiyomusun gerçekten ?
Ne kadar akillisin sen canim benim akil edebiliyorum tabiki sorunda burdan kaynaklaniyor o gece kanama olmazsa alip beni hastane hastane gezdiricekler dip esnek oldugunu ögrenincede aileme senin kizinin ne malum baskasinla olmadigi dicekler ve nişanlım da bende ne kadar desekte ilk defa oldu diye yine beni hastaneye goturucekler ve bende ailemde ve nisanlimı bu sözlere marus birakamam o yuzden o gece napmam gerekiyor esnek kizligi nasil kanatabiliriz diye edebimce soruyorum sende bunun bir cevabi varmi tekrar soyluyorum iliskiye girmis olmam benim ve nisanlim acisindan bir sorun teskil etmiyor aileler kavgaya tutusmasin ortalik karismasin kimse mağdur olmasin diye bir çare aramaktayim guzel kardrsim

Kızlar 1 sorum olacak yiğenim ile ilgili ama çocuk daha sorsam mı bilemedim ortada tecavüz ve şiddet var napıcaz akıl verin

Bak kardeşim. Benim de kayınvalidem bakmak istemişti, ama eşim izin vermedi. Gerçekten bu kadar çok takarsan afallarsınız ve kendinizi ele verirsiniz.
Ne biliyim ailem zor durumda kalıcak diye nisanlim durumu anlatamicak ona inanmazlar diye çok korkuyorum

Yiğenim 9 yasında ve madur cok derin bi konu yazarken bile kanım donuyor lakin cikmazdayiz

mercimek pişmiş fırına girmiş. yemiş içmişsiniz. üzerine çay demleyip tatlıyla yutmuşsunuz. şimdi diyorsunuz ki nerde bizim mercimek?

para da yok

Bu durumları bilerekte kendinize engel olacaktınız o zaman.
Kimse seni burada yargılamıyor,düşüncelerinin ve aile yapılarının yanlışlarını anlatmaya çalışıyorlar.
Sorunda orda zaten hu durumlari biliyorduk kendimize engel olamadik kan gelmeyincede sastik kan gelseydi en azindan biz bir hata yaptik deyip sonuclarina katlanirdik ama bu durumda benden kan gelmedigi icin gerdek geceside gelmicek gelmedigi icin ne yapmam gerekir diye size soruyorum

çarşafı görseler nolcak şu anda herkesin düğünden önce diktirdiğini cümle alem biliyor.

Madem ailesine göstermek istiyor ve bu kadar önemli, neden düğünü beklemedi? Nisanlinizin anlayışlı biri olduğuna emin misiniz..

sevgilinle senin aranda kalmış. şimdi esnek diyor arkadaş ta, esnek olduğu ne malum, belki daha önce bozuldu?

Madem ailesine göstermek istiyor ve bu kadar önemli, neden düğünü beklemedi? Nisanlinizin anlayışlı biri olduğuna emin misiniz..
Tabiki eminim anlayisli olduguna çünki bizim adetlerimizde erkeğin gerdek gecesi istesede istemesede o kızlıği vermesi gerekir vermezse erkekliginden suphe edilir ve ayriyetten kiz yine muayneye goturulur

Benimde ailem sizinki gibi ama ben düğün sonrası çarşafı kimseye göstermedim topladım dedim kapıya gelene eşim biliyor o yeterli benim için,sonradan eşime sordular mi bilmiyorum.ha sizde bu kadar çok korkuyorsanız gozukmeyecek bı yerinizi az kaynatın sürün sonuçta nisanliniz biliyor sizi

Tabiki eminim anlayisli olduguna çünki bizim adetlerimizde erkeğin gerdek gecesi istesede istemesede o kızlıği vermesi gerekir vermezse erkekliginden suphe edilir ve ayriyetten kiz yine muayneye goturulur
Bunlar olmadan kisadan halletmek istiyoruz biz

Evet nisanlim biliyor ama kızlık kanınla normal kan birmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…