- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #19.361
TABİİKİ canım buyur gel boyunu kilonu ve hedef kilonu yaz 6 temmuz pazartesi ilk bildirimimizArkadaşlar merhaba bende katılabilir miyim pandemide baya kilo aldım vermem gereken en az 15 kilo var kendim sayfa açtım ama çok fazla aktif olamadım beraber ilerlemek isterim eğer kabul ederseniz
Teşekkür ederim zaten esnek olduğu için katılmak istedim çalışan olmak bide iki çocuk olunca her zaman vakit bulmak zorTABİİKİ canım buyur gel boyunu kilonu ve hedef kilonu yaz 6 temmuz pazartesi ilk bildirimimiz
6 sında başlıyoruz iinşş yanlız bide aşırı aktif değiliz menü paylaşımı falan pek olmuyor genelde çalışanlarız
ama bildirimlerimiz kesin yapılıyor
Tabiiki hoşgeldiniz pazartesi tekrar sonnhalinizin kilosunu bekliyorumBende katilayim izniniz olursa 3gundur diyetteyim diyet dediğim öğünde yarıya düşürdüm yediklerimi birde ekmek bir dilim yiyorum sadece hedef 10kilo vermek inşallah hepimiz hedefimize ulaşırızpazartesi bildirim yaparım
bravoooo Tebrikler canımmmBen 62.8 olmuşum toplam 1.4 kilo vermişim . Şuan ödem gitti gerçi hala sisim ama geriye kilolardan yağlardan gitmeye başlar artık
İnşallah benim de diğer haftalar böyle giderrbravoooo Tebrikler canımmm
bende yarın sıkı giriyom inş çok boşladım yeter
Sıcaklar seni de sisirmistir canım. Üzülme durmak yok hedef kiloya ulasmaliyizzzzzzmerhaba bende bu sabah 79.4 çıktım maleaefhaftaya bakalım kaç olacağım
Durmak asla yok kendimi çok rahatsız hissediyorum bu şekilde yanı da olsa gidecekSıcaklar seni de sisirmistir canım. Üzülme durmak yok hedef kiloya ulasmaliyizzzzzz
süpersin bebeğimmm
Darısı hepimize... Dün biraz kaçamak yaptım ama kek ve bisküvili dondurma yedim günlük kalorili bayaga astım ama 1 günlük hediye olsun dedim kendime.süpersin bebeğimmm
canım diyetin nasıl biraz anlatır mısın??Darısı hepimize... Dün biraz kaçamak yaptım ama kek ve bisküvili dondurma yedim günlük kalorili bayaga astım ama 1 günlük hediye olsun dedim kendime.
Bugün listemi yeniden değiştirdim cunku artik o kadar sık yemege ihtiyacım olmuyor vücudum alıştı sanırım yavaş yavaş
Ilk haftamdan başlayın o zamancanım diyetin nasıl biraz anlatır mısın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?