• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben çocukla evin içinde ki kosturmayi spor sayacağım :spor:
Haftalık listeye de haftada 2 baklagil 1 et 1 sebze 1 de serbest menü yazdım haftasonu zaten eşimle ne canı çekerse onu yaptığımız için o günler bana akşamları sadece 1 tabak yemek şartıyla küçük kaçamaklar yapabilirim.

Ya aslında bende seninkine yakın bir menü yapıyormuşum 🙈

Bide bencede çocuk koşturmasını sayabiliriz spordan.

Az önce eşim ve oğlum nutella yediler ekmeğe sürüp sürüp. Baktım sadece. Sakız çiğnedim.

Ya aslında bende seninkine yakın bir menü yapıyormuşum 🙈

Bide bencede çocuk koşturmasını sayabiliriz spordan.

Az önce eşim ve oğlum nutella yediler ekmeğe sürüp sürüp. Baktım sadece. Sakız çiğnedim.
😭😭😭 Aaa bu çok acı ama yaaaa...

ilk bildirimimiz 6 Temmuz pazartesi silkinip kendime gelme zamanıııı
hepinizi bekliyprummm oleyyyy
Benimde kendime gelme zamanım .
Bugün diyetime sadık gittim ve yemeklerin tadına ucundan bakmak dışında ekstra şey yemedim.

Bugünde diyete devam .....
Haftaya pazartesi diyet listesinden 2 ara öğünü çıkartacağım böyle böyle su diyeti yapma kıvamına gelene kadar gideceğim.

Hayatımda ilk kez bu kadar uyumlu diyet yapiyorum

Bugünde diyete devam .....
Haftaya pazartesi diyet listesinden 2 ara öğünü çıkartacağım böyle böyle su diyeti yapma kıvamına gelene kadar gideceğim.

Hayatımda ilk kez bu kadar uyumlu diyet yapiyorum

Canım maşallah diyimde önce.

Diyetisyene mi gidiyorsun.
Bende arada bişey yemek istemiyorum. Ama sürekli bişeyler yemek istiyorum. İki öğün dışında hiç bir şey yememeyi bir başarabilsem keşke

Canım maşallah diyimde önce.

Diyetisyene mi gidiyorsun.
Bende arada bişey yemek istemiyorum. Ama sürekli bişeyler yemek istiyorum. İki öğün dışında hiç bir şey yememeyi bir başarabilsem keşke
Yok canım diyetisyene gitmeden 3 yemek 3 ara ogunlu liste cikarttim.
Mesela kahvaltıda yumurta, domates, salatalık, maydonoz, peynir ve zeytin var abartmadan hepsinden yiyorum (3 zeytin, 1 doğranmış domates ....)
Sonra ara öğünde salata ya da yoğurtlu bir şey
Öğlen çorba
Yine ara ve akşamda ne yemek yaptıysam ondan 1 tabak yiyorum sonra ki ara öğünde kuruyemiş ya da meyve falan gecistiriyorum.

Ben çok düzensiz ve sürekli yiyordum aburcubur falan hak getire yanii o cinsten böyle düzene binince daha rahat oldu.
Acikiyorum tabi ki ama ara öğünde az kaldı falan diye kendimi temkin edebiliyorum en azından.
Hedefim haftaya öğlen ve akşamdan sonraki ara öğünleri yememek

Ben çok düzensiz ve sürekli yiyordum aburcubur falan hak getire yanii o cinsten böyle düzene binince daha rahat oldu.
Acikiyorum tabi ki ama ara öğünde az kaldı falan diye kendimi temkin edebiliyorum en azından.
Hedefim haftaya öğlen ve akşamdan sonraki ara öğünleri yememek
halen başlayamadım
offfff Allah sonumu hayır eylesinnn

halen başlayamadım
offfff Allah sonumu hayır eylesinnn
Kendine gün belirle mesela yarın basliyacam de o yüzden bugün canın ne istiyorsa hatta istemese bile ye ki için de kalmasın. Ben öyle yaptım bir tek eşim cips almış yemedigimiz halde bende onu diyet öncesi yemeği unutmuşum nasıl canım çekiyor gördükçe normalde yemememe rağmen.

Kendine gün belirle mesela yarın basliyacam de o yüzden bugün canın ne istiyorsa hatta istemese bile ye ki için de kalmasın. Ben öyle yaptım bir tek eşim cips almış yemedigimiz halde bende onu diyet öncesi yemeği unutmuşum nasıl canım çekiyor gördükçe normalde yemememe rağmen.
anladım canım ok dediğini yapacam inş

Arkadaşlar merhaba bende katılabilir miyim pandemide baya kilo aldım vermem gereken en az 15 kilo var kendim sayfa açtım ama çok fazla aktif olamadım beraber ilerlemek isterim eğer kabul ederseniz

Back