• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben bu hafta biraz karbonhidrata yüklendim ama günlük almam kaloriyi asmadim ona rağmen 100gram bile verememisim.... :KK43:
İnşallah pazartesi vermiş olurum 🙄
Canm bende aynı durumdayım tartıda çok bir fark yok ama yavastan eşyalarım bollanmaya başladı aynada farkı görüyorum. biz sabredelim diyete spora devam edelim pes etmeden . Eminim tartıda da farkı görücez . Kalori hesabı yapsanda sağlıklı tercihlerde bulun . Bir kurabiye ve bir elmanın kalorisi aynı ama besin değerleri farklı

Canm bende aynı durumdayım tartıda çok bir fark yok ama yavastan eşyalarım bollanmaya başladı aynada farkı görüyorum. biz sabredelim diyete spora devam edelim pes etmeden . Eminim tartıda da farkı görücez . Kalori hesabı yapsanda sağlıklı tercihlerde bulun . Bir kurabiye ve bir elmanın kalorisi aynı ama besin değerleri farklı
Tabii kalori dışında onun yağ oranları ve karbonhidrat oranlaraona bakarak ilerliyorum özellikle salata hem sağlıklı fresh olduğu için hemde kalorisi az mesela.. meyve desen öyle. Peynirler den lor peynir gibi...
Aynaya bakınca bende fark görüyorum hatta dar paça pantlonum daha rahat geliyor artik ama inşallah tartıda da bunu görebilirim yaaa

Herkese merhaba günaydın 😃 güzel bir gün ve güzel sağlıklı bir hafta olsun inşallah bu sabahki kilom 78.3 geçen hafta 79.4 bence gayet iyi -900 gr 🙏🏼👍☺️

ooo canlar ne güzel ilerlemeleriniz olmuş darısı başıma
16:8

8 saat yiyosun 16 saat şekersiz çay kahve madensuyu hariç hiç bişey yemiyosun

mesela öğlen 12 de başladın akşam 8e kadar serbest
çok kaçırmamak şartıyla ekmek tatlı makarna herşey serbest kesen onlarıda kesiyo ama videolar izledim hamburger bile yiyorlar patates kızartmasıyla

bahsettiğim diyet şekli bu
tüm detayları var

Sizin gibi güzel olmadı ama idare eder

Eklentiler

• 20200715_131549.jpg
    20200715_131549.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 27
Back