• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Arkadaşlar merhaba bende katılabilir miyim pandemide baya kilo aldım vermem gereken en az 15 kilo var kendim sayfa açtım ama çok fazla aktif olamadım beraber ilerlemek isterim eğer kabul ederseniz
TABİİKİ canım buyur gel boyunu kilonu ve hedef kilonu yaz 6 temmuz pazartesi ilk bildirimimiz
6 sında başlıyoruz iinşş yanlız bide aşırı aktif değiliz menü paylaşımı falan pek olmuyor genelde çalışanlarız
ama bildirimlerimiz kesin yapılıyor

TABİİKİ canım buyur gel boyunu kilonu ve hedef kilonu yaz 6 temmuz pazartesi ilk bildirimimiz
6 sında başlıyoruz iinşş yanlız bide aşırı aktif değiliz menü paylaşımı falan pek olmuyor genelde çalışanlarız
ama bildirimlerimiz kesin yapılıyor
Teşekkür ederim zaten esnek olduğu için katılmak istedim çalışan olmak bide iki çocuk olunca her zaman vakit bulmak zor
Boy 160
Kilo bu sabah 78.1
İlk hedefim 67 yolum çöm uzun daha sonra 59 u zorlucam

Bende katilayim izniniz olursa 3gundur diyetteyim diyet dediğim öğünde yarıya düşürdüm yediklerimi birde ekmek bir dilim yiyorum sadece hedef 10kilo vermek inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız🤗pazartesi bildirim yaparım 😊

Bende katilayim izniniz olursa 3gundur diyetteyim diyet dediğim öğünde yarıya düşürdüm yediklerimi birde ekmek bir dilim yiyorum sadece hedef 10kilo vermek inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız🤗pazartesi bildirim yaparım 😊
Tabiiki hoşgeldiniz pazartesi tekrar sonnhalinizin kilosunu bekliyorum

süpersin bebeğimmm
Darısı hepimize... Dün biraz kaçamak yaptım ama kek ve bisküvili dondurma yedim günlük kalorili bayaga astım ama 1 günlük hediye olsun dedim kendime.
Bugün listemi yeniden değiştirdim cunku artik o kadar sık yemege ihtiyacım olmuyor vücudum alıştı sanırım yavaş yavaş

Darısı hepimize... Dün biraz kaçamak yaptım ama kek ve bisküvili dondurma yedim günlük kalorili bayaga astım ama 1 günlük hediye olsun dedim kendime.
Bugün listemi yeniden değiştirdim cunku artik o kadar sık yemege ihtiyacım olmuyor vücudum alıştı sanırım yavaş yavaş
canım diyetin nasıl biraz anlatır mısın??

canım diyetin nasıl biraz anlatır mısın??
Ilk haftamdan başlayın o zaman
Bu arada ben kendim hazırladım diyetisyene hic gitmedim bilgin olsun.

Kahvaltı
2-4 dilim (küçük kesilmiş) Peynir, 4 adet zeytin, orta boy domates, orta boy salatalik, (3-4 şap) maydonoz, yumurta ( menemen içinde olursa domatesi kahvaltıda ekstra yemiyorum, genelde ya az tereyağında pişirip ekmeksiz yiyorum ya omlet ya da hasliyarak tüketiyorum)

Ara öğün
Salata ( ton balıklı, yeşil, Sezar.......)

Öğlen
2 kase çorba

Ara öğün
Yoğurtlu meyve ya da yoğurtlu tohum ya da kefir, süt falan bunlardan birini tüketiyordum

Akşam
1 kase çorba, 1 tabak yemek

Arada 1 dilim ekmekte tüketiyorum kahvaltıda ya da akşam çorba yanında

Suanki diyet listem daha az çünkü ilk başlarda aşırı şık ve çok yiyordum bu liste bile beni aç bırakıyordu düşün.
Ama 1 haftada alıştım ve şuan ki diyet listem şöyle

Kahvaltı
Yumurta, domates, salatalik, maydonoz, peynir, zeytin (maydonoz, peynir ve zeytin nadir tüketiyorum sırf usengecligimden paketlerini acasim gelmiyor ya da maydonozu ayiklayasim 😅)

Öğlen
1 tabak yemek

Ara öğün
Salata

Akşam
1-2 kase çorba

Bunun üstüne aksma eşimle dondurma ya da kuruyemiş tüketiyoruz bazen.

Benim kalori sayan bir uygulamma var günlük yediklerimi ve yiyeceklerimi yazıyorum böylelikle günlük kalori tüketimini aşmamış oluyorum. Ve liste harici yemek istediklerimi abartmadan tüketmiş oluyorum dondurma v.b...

Bir de artık akşama hazmı kolay şeyler yemeye çalışıyorum o yüzden yemeği öğlene aldım.

Back