- Konu Sahibi eylemsevcan
- #21.121
Merhaba bende aranıza katılabilir miyim acaba kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiiki öncelikle hoşgeldinizMerhaba bende aranıza katılabilir miyim acaba kızlar
tabiiki hoşgeldinizMerhaba bende katılmak istiyorum aranıza
iyi tekrar başlamak çok güzel bu sefer biraz sıkı gidelim istersen canım arada öğünlerimizi falan paylaşalım hatta günlük tükettiğimiz kalori miktarını da mutlaka yazmaya gayret edelim ne dersin?Ya ben de saldım bir ara tekrar 87 lere yol aldım ama yine yeniden başladım bakalım
Hosbuldum boyum 170 kilom 93 hedef 78 e inmek inşallah ilk önce daha sonra 75 72 arasi yaşım 34 öğretmenimtabiiki öncelikle hoşgeldiniz
biz baya esneğiz bu aralar
aşırı kurallarımız yok
haftanın bir günü bildirim yapıyoruz
ona bile başlayamadık ama sayenizde başlayabiliriz bizde
bize boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazın tablomuza sizi de ekliyim
Geçen mart ayında 98 ile başladım şuan güncel 77 boyum 173 hedef 69tabiiki hoşgeldiniz
sizlerin sayesinde biz de biraz hızlanalım
bize boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazın tablomuza sizi de ekliyim
Yaşım 31 4 çocuk annesiyimGeçen mart ayında 98 ile başladım şuan güncel 77 boyum 173 hedef 69
Yaa maşallahYaşım 31 4 çocuk annesiyim
Teşekkür ederim Allah razı olsunYaa maşallah![]()
yok hayır ona vakit hiç olmazŞimdi nasıl başlayacağız yani her öğün yiyip içtiğimizi yazacakmıyız mesela hergün kilo bildirimi yapacakmıyız
aa ne kadar güzel olmuşIyi aksamlarrr kızlar nasılsınız ben bugün yediğim içtiğim şeyleri yazayım
Sabah kahvaltıda menemen 1 dilim ekmek peynir zeytin 1 cay kaşığı bal
Ogle 1 kase yoğurt çorbası 2 3 kaşık nohut yemeği salata yedim bol bol
Akşam 1 tabak yesil fasulye salata bolca . Yoğurt bide ufak bi tadına baktım turta yapmıştım
Su 2.5 litre içtim
Bugun evdeydim okulda olduğum günler if yapmak istiyorum kahvaltıyı atlayip ama evde olunca uyamiyorum buna yarın if e devam inşallah. Optum sizi
ahh canımm tamamdır çok geçmiş olsunneylemsevcan canımcım beni silebilriisn. şimdilik bişi yapamıyorum..Demirim düşmüş baya..Diyet yapamıyorum. sadece dikkat etmeye çalışıyorum o kadar.. SİZE başarılar diliyorum..