• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Birde boyum 1.70 en son kilom 62ydi eğer artmadiysa.... ☹️

Haftaya eve gidince diyete başladığım gün yeni kilomu yazarın yine inşallah bu sefer 55 olan eski kiloma inebilirim.

Kızlar merhaba,
buranın canlanmasına sevindim. Ben de haftaya tatilde olacağım, döndüğümde yani 6 temmuz gibi tekrar diyete başlamayı düşünüyorum. O zaman beni de listeye eklersiniz :)

Kızlar merhaba,
buranın canlanmasına sevindim. Ben de haftaya tatilde olacağım, döndüğümde yani 6 temmuz gibi tekrar diyete başlamayı düşünüyorum. O zaman beni de listeye eklersiniz :)
tamam canım sende gel bekliyorummm sağolun varolunnn
boyunu kilonu şimdiden yazdırırsan sevinirim

tamamdır ekledim ilk bildirimimiz 30 Haziran Salı
Bildirimleri pazartesi yapsak? Hazır pazartesi ilk bildirimle şöyle başlasak diyete? 😂 Bir de pazaresi bildirim olunca hafatasonu çok kacirmiyorum ben yoksa kocam haftasonu ne verse yiyorum 😭😭😭
Yarın net bir şekilde kilomu soyluyecegim. Bugün evime dondum ama temizlik falan derken daha yeni oturdum.

Tünaydın kızlar kahvaltı yaptım. Bu gün dikkat etmeye başlıyorum. Akşam üstü 1 saat spor yapmış olarak dönücem 😄
Bende yarın başlayacağım. Aslında bugün basliyacaktim ama diyet listemi daha hazirlayamamistim o yüzden kaldı ( daha doğrusu o yüzden kaçamak yaptım 🤭 )
Şimdi listemi ve haftalık yemek programımı astım dolabimaaaaa ver yarın diyete startttt 💗

Bende yarın başlayacağım. Aslında bugün basliyacaktim ama diyet listemi daha hazirlayamamistim o yüzden kaldı ( daha doğrusu o yüzden kaçamak yaptım 🤭 )
Şimdi listemi ve haftalık yemek programımı astım dolabimaaaaa ver yarın diyete startttt 💗

Ay ne güzelmiş haftalık liste fikri 👏
Ben dikkat ettim bu gün akşam yemeğinde çok abartmamakla beraber 1 dilim ekmek yedim. Artık kahvaltıya kadar bir şey yok.

1 saatte spor yaptım 😏

Ay ne güzelmiş haftalık liste fikri 👏
Ben dikkat ettim bu gün akşam yemeğinde çok abartmamakla beraber 1 dilim ekmek yedim. Artık kahvaltıya kadar bir şey yok.

1 saatte spor yaptım 😏
Ben çocukla evin içinde ki kosturmayi spor sayacağım :spor:
Haftalık listeye de haftada 2 baklagil 1 et 1 sebze 1 de serbest menü yazdım haftasonu zaten eşimle ne canı çekerse onu yaptığımız için o günler bana akşamları sadece 1 tabak yemek şartıyla küçük kaçamaklar yapabilirim.

Back