- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #19.341
Ben çocukla evin içinde ki kosturmayi spor sayacağım
Haftalık listeye de haftada 2 baklagil 1 et 1 sebze 1 de serbest menü yazdım haftasonu zaten eşimle ne canı çekerse onu yaptığımız için o günler bana akşamları sadece 1 tabak yemek şartıyla küçük kaçamaklar yapabilirim.
Ya aslında bende seninkine yakın bir menü yapıyormuşum
Bide bencede çocuk koşturmasını sayabiliriz spordan.
Az önce eşim ve oğlum nutella yediler ekmeğe sürüp sürüp. Baktım sadece. Sakız çiğnedim.
Aaa bu çok acı ama yaaaa...
ilk bildirimimiz 6 Temmuz pazartesi silkinip kendime gelme zamanıııı
hepinizi bekliyprummm oleyyyy
Benimde kendime gelme zamanım .ilk bildirimimiz 6 Temmuz pazartesi silkinip kendime gelme zamanıııı
hepinizi bekliyprummm oleyyyy
ah darısı başıma inşBenimde kendime gelme zamanım .
Bugün diyetime sadık gittim ve yemeklerin tadına ucundan bakmak dışında ekstra şey yemedim.
TebriklerBenimde kendime gelme zamanım .
Bugün diyetime sadık gittim ve yemeklerin tadına ucundan bakmak dışında ekstra şey yemedim.
Bugünde diyete devam .....
Haftaya pazartesi diyet listesinden 2 ara öğünü çıkartacağım böyle böyle su diyeti yapma kıvamına gelene kadar gideceğim.
Hayatımda ilk kez bu kadar uyumlu diyet yapiyorum
Yok canım diyetisyene gitmeden 3 yemek 3 ara ogunlu liste cikarttim.Canım maşallah diyimde önce.
Diyetisyene mi gidiyorsun.
Bende arada bişey yemek istemiyorum. Ama sürekli bişeyler yemek istiyorum. İki öğün dışında hiç bir şey yememeyi bir başarabilsem keşke
halen başlayamadımBen çok düzensiz ve sürekli yiyordum aburcubur falan hak getire yanii o cinsten böyle düzene binince daha rahat oldu.
Acikiyorum tabi ki ama ara öğünde az kaldı falan diye kendimi temkin edebiliyorum en azından.
Hedefim haftaya öğlen ve akşamdan sonraki ara öğünleri yememek
Kendine gün belirle mesela yarın basliyacam de o yüzden bugün canın ne istiyorsa hatta istemese bile ye ki için de kalmasın. Ben öyle yaptım bir tek eşim cips almış yemedigimiz halde bende onu diyet öncesi yemeği unutmuşum nasıl canım çekiyor gördükçe normalde yemememe rağmen.halen başlayamadım
offfff Allah sonumu hayır eylesinnn
anladım canım ok dediğini yapacam inşKendine gün belirle mesela yarın basliyacam de o yüzden bugün canın ne istiyorsa hatta istemese bile ye ki için de kalmasın. Ben öyle yaptım bir tek eşim cips almış yemedigimiz halde bende onu diyet öncesi yemeği unutmuşum nasıl canım çekiyor gördükçe normalde yemememe rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?