• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Pazartesi diyete geri dönüyorum. Evden çalışmaya başladık koronadan. Evde daha rahat diyet yapıyorum işteykenn olmuyor pek. Çok sıkı diyet yapmayın, limon tüketin, C vitamini candır.

hem bel bölgesi incelmesi hem de C vitamini için pazartesi günü 15 günlük aç karnına maydanoz limon be yeşil elma suyu yapacağım.

mideniz kötü değilse gelin beraber başlayalım ☺️

Pazartesi diyete geri dönüyorum. Evden çalışmaya başladık koronadan. Evde daha rahat diyet yapıyorum işteykenn olmuyor pek. Çok sıkı diyet yapmayın, limon tüketin, C vitamini candır.

hem bel bölgesi incelmesi hem de C vitamini için pazartesi günü 15 günlük aç karnına maydanoz limon be yeşil elma suyu yapacağım.

mideniz kötü değilse gelin beraber başlayalım ☺
BİRAZ DAHA DETAYLI anlatırmısın canım??

mideniz kötü değilse gelin beraber başlayalım ☺
biz daha eve başlayamadık ama asgari düzeyde kalıcaz yakında inşallah bizde arada evde olucaz

BİRAZ DAHA DETAYLI anlatırmısın canım??

çeyrek yeşil ekşi elma
1 bağ maydanozun dörtte 1i
Çeyrek limon suy1 bardak su

2 hagta boyunca bunları blendırdan geçirip içiyoru. Başlamadna belini ölç, bir de 2 hafta sonra ölç. Minimum 1 cm incelme👍🏻 Tabi dikkatyemek kazım :)

Delirella Delirella canım tabloyu düzenledim 10 günlük ayarladım Ramazanın 1. günüde iftara yakın tartılıp bildiririz son olur ne dersin veya oruç olmazsak sabah bildiririz farketmez ama 10 günlük başlıyorum ben

selam kızlar benide aranıza alırmısınız ?

ben 25 yaşında 2 çocuk annesi daha önce ikinci hamileliğimden sonra 82 kilo ile başbaşa kaldım 66 kiloya kadar düştüm kişın kendimi biraz hatta baya baya saldım ve şu anda tam 72 kiloyum :KK5:

ama hırslıyım azimliyim daha öncede verdim yine veiri:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
çok tebrik ederim sizi

Blue0Pink Blue0Pink BU ARAda yeniden geldiğin için teşekkür ederim canımm seni gördüğüme sevindimmm
Bende konunun tekrar canlanmasına sevindim burası çok kalabalık olmadığı için hem yazılanları rahat takip edebiliyorum hemde böyle bir işin içinde bir arkadaşla beraber olmak beni cok rahatlatıyor.

Back