• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Sezeryanlıyım cnm ondan sordum,
Öyleyse kendini yorma Leslie daha iyi olur belki sana o çünkü sadece yürüme hareketi yapıyor öne arkada gidiyor arada falan... Ama biraz seni zorladığını anladığın an dur normalde ilk 15dkysa sen 5dk ile başla mesela onun gibi ya da normalde hareket 5 kez yapilacaksa sen 2 defa yap.

yokcanımağır değil ama yeniyse ameliyatın yinede yapma bence
çok efor safettriyor baya yoruyor
Öyleyse kendini yorma Leslie daha iyi olur belki sana o çünkü sadece yürüme hareketi yapıyor öne arkada gidiyor arada falan... Ama biraz seni zorladığını anladığın an dur normalde ilk 15dkysa sen 5dk ile başla mesela onun gibi ya da normalde hareket 5 kez yapilacaksa sen 2 defa yap.

1 ay kadar oldu, sağolun arkadaşlar. Azaltarak yapayım o zaman

Delirella Delirella bu arada seni durumların ve bazı yerlerdeki yorumlardan hatırlıyorum .. bu tarz spor gibi aktivitelerle uğraşmanın seni rahatlatacagini düşünüyorum 😘

Delirella Delirella bu arada seni durumların ve bazı yerlerdeki yorumlardan hatırlıyorum .. bu tarz spor gibi aktivitelerle uğraşmanın seni rahatlatacagini düşünüyorum 😘
Sağol canım 🙏🏻 ben de bir an önce fiziksel olarak da eski normal hayatıma dönmeye çalışıyorum. 7 kilo verdim daha yolum uzun, sizin gibi zayıf değilim

Back