• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ay bana bildirim gelmemeye başladı dahil olamadım yorumlara..
Bu arada yarın kilomu olcemeyecegim haftaya kadar annemlerde kalicaz ( başka sehirdeyiz) tartı yok burada. İstersen bana geçen haftadaki aynı kiloyu yazabilirsin.
Diyete devam ediyorum ama arada da kaçırıyorum ne yapacam tam bilmiyorum :KK72:

Ay bana bildirim gelmemeye başladı dahil olamadım yorumlara..
Bu arada yarın kilomu olcemeyecegim haftaya kadar annemlerde kalicaz ( başka sehirdeyiz) tartı yok burada. İstersen bana geçen haftadaki aynı kiloyu yazabilirsin.
Diyete devam ediyorum ama arada da kaçırıyorum ne yapacam tam bilmiyorum :KK72:
olsun canım arada kaçırsanda yine devam et hiç bırakma
o zaman gene beyin insanı uyarıyor

olsun canım arada kaçırsanda yine devam et hiç bırakma
o zaman gene beyin insanı uyarıyor
Yatmadan 2 saat önce hiç bir şey yemiyorum bir de tatlı ve kızartma çıktı hayatımdan birde ekmek ve pilav makarna çıktı ama yinede sofrada herkes yiyince bende bir ya da 2 kaşık alıyorum :KK34:

SABAH UYANINCA
limonu ılık su
kahvaltı
9 zeytin
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık
2 bardak çay 1 er şekerli

Yatmadan 2 saat önce hiç bir şey yemiyorum bir de tatlı ve kızartma çıktı hayatımdan birde ekmek ve pilav makarna çıktı ama yinede sofrada herkes yiyince bende bir ya da 2 kaşık alıyorum :KK34:
ama ekmeği temelli çıkartmayın hayatınızdan diyor
karbonhidrat eksikliğide çeşitli hastalıklara yol açıyor diyor çokta makarna ekmek kesmemek lazım bencede

karbonhidrat eksikliğide çeşitli hastalıklara yol açıyor diyor çokta makarna ekmek kesmemek lazım bencede

Ay ne diyorsun sen, şuradan yarım ekmek tereyağ bal mı yesem ne yapsam yoksa 1 tabak bol yoğurtlu salçalı makarna mı yesem 🤔 1 haftalık karbon hidrat eksikligimi anca tamamlar bu 🤭 :D

Ya bir de ben emzirdigim için masada ne varsa canım çeken taşıyorum hep süt çeker diyorlar ya ondan.

TAMAM CANIM
bir dahakine etiket yapıp 1 gün önce yazayım şimdi bir anlamı kalmadı yeni tarihleri bildirince
onuda yapayım inş

Merhabalar, geçen hafta sonucum çok dramatik, yazmasam daha iyi. 69.2 kg.

Yav listede niye benim adım yok
VARSIN CANIM olurmu hiç sende varsın bak yolluycam
o en sondaki tabloda öyle olmuş çünkü çok uğraştım bişeyler yoluna girmedi ondan eksik çıkmış canım

Son düzenleyen: Moderatör:
ama ayarlar tamamen bozulmuş bir türlü düzelmiyor ilk sayfadakinede dokunamıyom inş düzeltirler zamanla

Back