- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.266
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.961
Ben zaten kabızım normalde ondan sanırım... haftaya hurma yapayım 2-3 gün bariaa o zaman bırak aman boşver ozaman canım yapma ben böyle etkiettiğinihiç duymamıştım şaşırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten kabızım normalde ondan sanırım... haftaya hurma yapayım 2-3 gün bariaa o zaman bırak aman boşver ozaman canım yapma ben böyle etkiettiğinihiç duymamıştım şaşırdım
olsun canım arada kaçırsanda yine devam et hiç bırakmaAy bana bildirim gelmemeye başladı dahil olamadım yorumlara..
Bu arada yarın kilomu olcemeyecegim haftaya kadar annemlerde kalicaz ( başka sehirdeyiz) tartı yok burada. İstersen bana geçen haftadaki aynı kiloyu yazabilirsin.
Diyete devam ediyorum ama arada da kaçırıyorum ne yapacam tam bilmiyorum
Yatmadan 2 saat önce hiç bir şey yemiyorum bir de tatlı ve kızartma çıktı hayatımdan birde ekmek ve pilav makarna çıktı ama yinede sofrada herkes yiyince bende bir ya da 2 kaşık alıyorumolsun canım arada kaçırsanda yine devam et hiç bırakma
o zaman gene beyin insanı uyarıyor
ama ekmeği temelli çıkartmayın hayatınızdan diyorYatmadan 2 saat önce hiç bir şey yemiyorum bir de tatlı ve kızartma çıktı hayatımdan birde ekmek ve pilav makarna çıktı ama yinede sofrada herkes yiyince bende bir ya da 2 kaşık alıyorum
Ay ne diyorsun sen, şuradan yarım ekmek tereyağ bal mı yesem ne yapsam yoksa 1 tabak bol yoğurtlu salçalı makarna mı yesem 1 haftalık karbon hidrat eksikligimi anca tamamlar buama ekmeği temelli çıkartmayın hayatınızdan diyor
karbonhidrat eksikliğide çeşitli hastalıklara yol açıyor diyor çokta makarna ekmek kesmemek lazım bencede
Hiç ekmek yememek ne kadar doğru?
Hiç ekmek yemeden sağlıklı yaşama trendi neredeyse tüm dünyada kabul edilir hale geldi. Oysa araştırmalara göre uzun yıllar karbonhidrattan fakir beslenmek kalp hastalığı riskini yüzde 20 oranında artırıyor! Bakın uzmanlar bu konuda neler söylediwww.milliyet.com.tr
Sabah proteinin nerede? Yumurta yemiyor musunSABAH UYANINCA
limonu ılık su
kahvaltı
9 zeytin
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık
2 bardak çay 1 er şekerli
Ya bir de ben emzirdigim için masada ne varsa canım çeken taşıyorum hep süt çeker diyorlar ya ondan.ama ekmeği temelli çıkartmayın hayatınızdan diyor
karbonhidrat eksikliğide çeşitli hastalıklara yol açıyor diyor çokta makarna ekmek kesmemek lazım bencede
Hiç ekmek yememek ne kadar doğru?
Hiç ekmek yemeden sağlıklı yaşama trendi neredeyse tüm dünyada kabul edilir hale geldi. Oysa araştırmalara göre uzun yıllar karbonhidrattan fakir beslenmek kalp hastalığı riskini yüzde 20 oranında artırıyor! Bakın uzmanlar bu konuda neler söylediwww.milliyet.com.tr
YOO NORMALDE YİYORUMDA BU sabah yemedimSabah proteinin nerede? Yumurta yemiyor musun
Bazılarının yumurtaya alerjisi varya ondan mı acaba dedim bende... Çok zor bir şey o.YOO NORMALDE YİYORUMDA BU sabah yemedim
VARSIN CANIM olurmu hiç sende varsın bak yolluycamMerhabalar, geçen hafta sonucum çok dramatik, yazmasam daha iyi. 69.2 kg.
Yav listede niye benim adım yok
No | isimler | Boylar | baş. k. | hed.k. | 16Eyl | 23Eyl | 30Eyl | Hedef | |||
1 | eylemsevcan eylemsevcan eylemsevcan eylemsevcan eylemsevcan eylemsevcan eylemsevcan eylemsevcan | 1,58 | 58.5 | 54 | 58.5 | 58.5 | 57 | ||||
2 | [IMG alt="KIZLARIMCANLARIM"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/67/67408.jpg?1556882370[/IMG] KIZLARIMCANLARIM [IMG alt="KIZLARIMCANLARIM"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/67/67408.jpg?1556882370[/IMG] KIZLARIMCANLARIM | 1.62 | 52.7 | 51 | 52.7 | - | 52 | ||||
3 | aysemeyra | 1.60 | 66.6 | 58 | 66.2 | 58 | |||||
4 | Blue0Pink Blue0Pink Blue0Pink Blue0Pink Blue0Pink Blue0Pink Blue0Pink Blue0Pink | 1.70 | 61 | 55 | 61 | 60.7 | 59 | ||||
5 | [IMG alt="sPatz"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/138/138425.jpg?1281828528[/IMG] sPatz [IMG alt="sPatz"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/138/138425.jpg?1281828528[/IMG] sPatz | 1.63 | 63.5 | 53 | 63.5 | 62.4 | 62 | ||||
6 | Delirella Delirella Delirella Delirella Delirella Delirella Delirella Delirella | 1.65 | 72 | 65 | 72 | 70 | 68 |