- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.901
hurma diyeti nasıl nettekini aynen mi uyguluyorsun???Sağol canım : )
Hurma diyeti yapıyorum şu an, o yüzden her öğünüm aynı. Farklı diyete geçtiğimde paylaşırım
hayırlısı bakalım
hurma diyeti nasıl nettekini aynen mi uyguluyorsun???
bizide bilgilendirirsen sevinirim canımBir öğün süt tercih ediyorum 2 öğün yoğurt. Hurma aynı şekilde canım ve de tarçın ekliyorum. Pazartesi başladım cumaya kadar 5 gün yapacağım Allah nasip ederse. Çts sonucu görürüz
bizide bilgilendirirsen sevinirim canım
anladım canım çok iyiymiş tabii ne güzel haftayada patates diyeti onu biliyom onu yapadabiliyom ben kolay iyi oluyor o sayede yediklerimize dikkatte ediyoz veya hiç extra yemiyoz o anlamdada çok süper oluyorCanım 21 adet hurmaya akşamdan sıcak su koyuyorsun, sabaha kadar şekerini alıyor öncelikle ( her gün 21 adet hurma tüketiliyor)
Sonra günde 3 öğüne bölüyorsun 21 hurmayı yani her öğün max 7 tane
Ben iki öğün yoğurt içine 7 hurma koyuyorum artı 1 çay kaşığına yakın toz tarçın. 1 öğün de süte katıp hurma ve tarçını rondodan geçirip içiyorum
Yapılışı ve malzeme bulması kolay, acıktırmadı beni. Sadece hurma şekerli geliyor insana. Günde 500 gr verebildim, -1500 3 günlük verdiğim kilo.
Hafta sonu yapmayacağım, dikkat edeceğim iki gün abartmamaya. Haftaya da nasipse patates diyet yapacağım 5 gün.
Patates kaç kilo verdirtir cnm sence? Patatesten sonra artık normal diyete gireceğim böyle şok diyetlere değil nasipse...anladım canım çok iyiymiş tabii ne güzel haftayada patates diyeti onu biliyom onu yapadabiliyom ben kolay iyi oluyor o sayede yediklerimize dikkatte ediyoz veya hiç extra yemiyoz o anlamdada çok süper oluyor
Patates diyeti tam yapılınca 3 kilo verdiriyor diye biliyorum canım
o zaten 5 günlük mü 1 haftalık mı ne diyet onu yapınca...1 sefer yapınca yaniKaç günde canım?
ben patates diyetini öneririm hem kolay hemde yapılabilir cinstenBenimde aklim şok diyetlerde hangisiyle başlasam bilemedim, yumurta var patates var yoğurt var... adet zamanım da geldi sanırım bu çocuktan sonra ilk adetim olacak kasık ağrısı, vücutta şişme basladi iyice kilolu hisseder oldum.
Tamam sagolasin ona başlayım o zamanhaftasonu geçsin eşim evde olunca yemek çok oluyorben patates diyetini öneririm hem kolay hemde yapılabilir cinsten
EVET EN GÜZELİ CANIM TABİİ EŞLER VARKEN DİYET FALAN YAPILMIYORTamam sagolasin ona başlayım o zamanhaftasonu geçsin eşim evde olunca yemek çok oluyorpazartesi başlarım
Aynen yaaa ye diyip duruyor kilolu oluncada ne bu kilo diye konuşurlar konusurmu bilmem ama konuşur sanirimEVET EN GÜZELİ CANIM TABİİ EŞLER VARKEN DİYET FALAN YAPILMIYOR
Aynen yaaa ye diyip duruyor kilolu oluncada ne bu kilo diye konuşurlar konusurmu bilmem ama konuşur sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?