Esnek Diyet Arkadaşlığı

bizide bilgilendirirsen sevinirim canım

Canım 21 adet hurmaya akşamdan sıcak su koyuyorsun, sabaha kadar şekerini alıyor öncelikle ( her gün 21 adet hurma tüketiliyor)

Sonra günde 3 öğüne bölüyorsun 21 hurmayı yani her öğün max 7 tane

Ben iki öğün yoğurt içine 7 hurma koyuyorum artı 1 çay kaşığına yakın toz tarçın. 1 öğün de süte katıp hurma ve tarçını rondodan geçirip içiyorum

Yapılışı ve malzeme bulması kolay, acıktırmadı beni. Sadece hurma şekerli geliyor insana. Günde 500 gr verebildim, -1500 3 günlük verdiğim kilo.

Hafta sonu yapmayacağım, dikkat edeceğim iki gün abartmamaya. Haftaya da nasipse patates diyet yapacağım 5 gün.

anladım canım çok iyiymiş tabii ne güzel haftayada patates diyeti onu biliyom onu yapadabiliyom ben kolay iyi oluyor o sayede yediklerimize dikkatte ediyoz veya hiç extra yemiyoz o anlamdada çok süper oluyor

anladım canım çok iyiymiş tabii ne güzel haftayada patates diyeti onu biliyom onu yapadabiliyom ben kolay iyi oluyor o sayede yediklerimize dikkatte ediyoz veya hiç extra yemiyoz o anlamdada çok süper oluyor
Patates kaç kilo verdirtir cnm sence? Patatesten sonra artık normal diyete gireceğim böyle şok diyetlere değil nasipse...

Benimde aklim şok diyetlerde hangisiyle başlasam bilemedim, yumurta var patates var yoğurt var... adet zamanım da geldi sanırım bu çocuktan sonra ilk adetim olacak kasık ağrısı, vücutta şişme basladi iyice kilolu hisseder oldum.

ben patates diyetini öneririm hem kolay hemde yapılabilir cinsten

uyanınca limonlu ballı ılık su
kahvaltı yarım simit içine beyaz peynir
2 çay 1 er şekerli (daha kesemedim malesef)
7 zeytin

evet sizlerdende menü bekliyorum canlar.. her zaman olmasa da ara arada olsa paylaşın canlarda motive olalım

öğle yemeğimi şimdiden yazayım
1 küçük paket süt unutmuşum yağlı almışım :116 kalori
1 porsiyon nesfit kırmızı meyveli 154 kalori
2 yemek kaşığı yulaf 74 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…