- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.861
olur tamam her pazartesi olarak ayarlıyorum tabloyuHafta birgün olsa nasıl olur? Her pazartesi mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur tamam her pazartesi olarak ayarlıyorum tabloyuHafta birgün olsa nasıl olur? Her pazartesi mesela
inş hepimiz istediğimiz kilolarımıza ulaşırız hoşgeldinizzzYa bende katilabilir miyim denemek istiyorum.. boyum 1.70 kilom 61 gitmek istediğim kilo 55.
Hamilelik sorun değildi ama doğum sonrası süt olsun magdurlarindanim.. umarim eski kiloma dönerim.
olsun olsun zaten bizimki adı üstünde esnek diyet rahat olun evladıızı ihmal etmeyin aman gerisi gelir inş...Merhaba, ben de katılabilir miyim? Boyum 163, güncel kilom 63,5, hedef kilom 53
Doğum ve emzirme kilolarım kaldı hala emziriyorum, çok sıkı diyet yapmayacağım ama dikkat edeceğim. Abur cubur yemeyeceğim.
emziriyormusunuz?Ya bende katilabilir miyim denemek istiyorum.. boyum 1.70 kilom 61 gitmek istediğim kilo 55.
Hamilelik sorun değildi ama doğum sonrası süt olsun magdurlarindanim.. umarim eski kiloma dönerim.
Hoşbuldum . Evet emziriyorum çocuğum 7 buçuk aylıkemziriyormusunuz?
inş hepimiz istediğimiz kilolarımıza ulaşırız hoşgeldinizzz
teşekkürler. Ben bir dönem burdaki arkadaşların motivasyonuyla 6 kilo vermiştim, gerçekten diyet arkadaşlığı çok iyi geliyor.olsun olsun zaten bizimki adı üstünde esnek diyet rahat olun evladıızı ihmal etmeyin aman gerisi gelir inş...
Benimki de 10 aylık. bol su içmeye devam ederek esnek bir şekilde,birbirimize destek olarak kilolarımızdan kurtuluruz inşallah.Hoşbuldum . Evet emziriyorum çocuğum 7 buçuk aylık
Benimki de 10 aylık. bol su içmeye devam ederek esnek bir şekilde,birbirimize destek olarak kilolarımızdan kurtuluruz inşallah.Hoşbuldum . Evet emziriyorum çocuğum 7 buçuk aylık
Aynen bende en azincan çikolatadan, börek, poğaça, kek, pastadan bir de kizartmadan uzak durmaya çalışarak yapsam iyi olur ekmek tuketmiyorum zaten sadece kahvaltıda pitlak yumurta yiyorsam..Benimki de 10 aylık. bol su içmeye devam ederek esnek bir şekilde,birbirimize destek olarak kilolarımızdan kurtuluruz inşallah.
çok tatlılar yaa benim kız 9 oğlan 7 yaşında unuttuk artık bebiş sevmeleriiAynen bende en azincan çikolatadan, börek, poğaça, kek, pastadan bir de kizartmadan uzak durmaya çalışarak yapsam iyi olur ekmek tuketmiyorum zaten sadece kahvaltıda pitlak yumurta yiyorsam..
Benimki geceleri uyumuyor ama gündüzleri çok sevecen .. bizde gündüz seni sevelim hep bu ayında kal diye de geceleri buzluğa koyalım yaşın ilerlemesin hemde gece uyumuş olursun diyoruz ilk zamanlar çok zorlandım ama şu aylar muhteşem hiç büyümede diyorum ama gece de uyusa keşke..çok tatlılar yaa benim kız 9 oğlan 7 yaşında unuttuk artık bebiş sevmelerii
ay ne tatlııııı şimdi tam ısırmalıktır...Benimki de 10 aylık. bol su içmeye devam ederek esnek bir şekilde,birbirimize destek olarak kilolarımızdan kurtuluruz inşallah.
Ah ahh benimki de aynı. Geceler karabasan :) Ben çalışıyorum bir de, zombi gibi dolanıyorum valla aylardır. Ne zaman geçecek bu dönem acaba...Ama çok tatlı gerçekten , tam ısırmalık. Her gün yeni bir şey öğreniyor, şaşırtıyor mutlu ediyor bizi.Benimki geceleri uyumuyor ama gündüzleri çok sevecen .. bizde gündüz seni sevelim hep bu ayında kal diye de geceleri buzluğa koyalım yaşın ilerlemesin hemde gece uyumuş olursun diyoruz ilk zamanlar çok zorlandım ama şu aylar muhteşem hiç büyümede diyorum ama gece de uyusa keşke..
Sloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...
���
No isimler Boylar baş. k. hed.k. 16Eyl 23Eyl 30Eyl Hedef 1 eylemsevcan 1,58 58.5 54 58.5 57 2 @KIZLARIMCANLARIM 1.62 52.7 51 52.7 52 3 @aysemeyra 1.60 66.6 58 66.2 58 4 @Blue0Pink 1.70 61 55 61 59 5 @sPatz 1.63 63.5 53 63.5 62