• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

eylülün sonuna kadar 2 haftalık bir program yapıyorum öncelikle
sadece 2 hafta bir deneyelim yarın ilk günümüz
yarın herkes güncel kilosunu bildirirse sevinirim , tablomuzu ayarlıcam inş...

Ya bende katilabilir miyim denemek istiyorum.. boyum 1.70 kilom 61 gitmek istediğim kilo 55.
Hamilelik sorun değildi ama doğum sonrası süt olsun magdurlarindanim.. umarim eski kiloma dönerim.

Merhaba, ben de katılabilir miyim? Boyum 163, güncel kilom 63,5, hedef kilom 53
Doğum ve emzirme kilolarım kaldı :( hala emziriyorum, çok sıkı diyet yapmayacağım ama dikkat edeceğim. Abur cubur yemeyeceğim.

Merhaba, ben de katılabilir miyim? Boyum 163, güncel kilom 63,5, hedef kilom 53
Doğum ve emzirme kilolarım kaldı :KK43: hala emziriyorum, çok sıkı diyet yapmayacağım ama dikkat edeceğim. Abur cubur yemeyeceğim.
olsun olsun zaten bizimki adı üstünde esnek diyet rahat olun evladıızı ihmal etmeyin aman gerisi gelir inş...

Hoşbuldum . Evet emziriyorum çocuğum 7 buçuk aylık
Benimki de 10 aylık. bol su içmeye devam ederek esnek bir şekilde,birbirimize destek olarak kilolarımızdan kurtuluruz inşallah.
[/QUOTE]
Aynen bende en azincan çikolatadan, börek, poğaça, kek, pastadan bir de kizartmadan uzak durmaya çalışarak yapsam iyi olur ekmek tuketmiyorum zaten sadece kahvaltıda pitlak yumurta yiyorsam..

malesef tablo sayfamızda bir sorun ve düzenleyemiyorum sorun çözüldü sandım ama halen aynı o yüzden hiç birdeğişiklik yapamıyorumm

Benimki de 10 aylık. bol su içmeye devam ederek esnek bir şekilde,birbirimize destek olarak kilolarımızdan kurtuluruz inşallah.
Aynen bende en azincan çikolatadan, börek, poğaça, kek, pastadan bir de kizartmadan uzak durmaya çalışarak yapsam iyi olur ekmek tuketmiyorum zaten sadece kahvaltıda pitlak yumurta yiyorsam..
[/QUOTE]
çok tatlılar yaa benim kız 9 oğlan 7 yaşında unuttuk artık bebiş sevmelerii

[/QUOTE]
Benimki geceleri uyumuyor ama gündüzleri çok sevecen .. bizde gündüz seni sevelim hep bu ayında kal diye de geceleri buzluğa koyalım yaşın ilerlemesin hemde gece uyumuş olursun diyoruz :D ilk zamanlar çok zorlandım ama şu aylar muhteşem hiç büyümede diyorum ama gece de uyusa keşke..

Benimki geceleri uyumuyor ama gündüzleri çok sevecen .. bizde gündüz seni sevelim hep bu ayında kal diye de geceleri buzluğa koyalım yaşın ilerlemesin hemde gece uyumuş olursun diyoruz :KK70: ilk zamanlar çok zorlandım ama şu aylar muhteşem hiç büyümede diyorum ama gece de uyusa keşke..
[/QUOTE]
Ah ahh benimki de aynı. Geceler karabasan :) Ben çalışıyorum bir de, zombi gibi dolanıyorum valla aylardır. Ne zaman geçecek bu dönem acaba...Ama çok tatlı gerçekten , tam ısırmalık. Her gün yeni bir şey öğreniyor, şaşırtıyor mutlu ediyor bizi.

ay ne tatlııııı şimdi tam ısırmalıktır...
[/QUOTE]
tam ısırmalık tam, dombul dombul kollar bacaklar :) Seninkileri de allah bağışlasın. Ne güzel büyütmüşsün.

Benimki geceleri uyumuyor ama gündüzleri çok sevecen .. bizde gündüz seni sevelim hep bu ayında kal diye de geceleri buzluğa koyalım yaşın ilerlemesin hemde gece uyumuş olursun diyoruz :KK70: ilk zamanlar çok zorlandım ama şu aylar muhteşem hiç büyümede diyorum ama gece de uyusa keşke..
Ah ahh benimki de aynı. Geceler karabasan :) Ben çalışıyorum bir de, zombi gibi dolanıyorum valla aylardır. Ne zaman geçecek bu dönem acaba...Ama çok tatlı gerçekten , tam ısırmalık. Her gün yeni bir şey öğreniyor, şaşırtıyor mutlu ediyor bizi.
[/QUOTE]
Belki emmeleri bitince gece uykuya geçerler... Ben de merak ediyorum ne zaman gece sadece 1 kere uyanacak ya da ayda sadece bir iki defa kalkacak.. 4. Ayı çok güzeldi gece 1 kere emer sonrada uyurdu sonra dış başladı e tabi bende sürekli emzirmeye o da alıştı.

Back