• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Tam 10 gün önce 63,2 kiloydum. Şimdi tam 59,7 kiloyum kızlar. Yağdan gitmiş hepsi.
Tek ama tek yaptığım saat 17:00dan sonra hiçbir şey yememek. Kahvaltı ve akşam olarak sadece 2 öğün yaptım, evde ne piştiyse ondan yedim. Günde 1 dilim tam buğday ekmeği yedim bir de.
Yani zor diyetlere hiç ama hiç gerek yok. Bu süreçte hiç açlık hissetmedim, çünkü sebze yemekleriyle gayette karnımı doyurdum. Mühim olan sağlıklı beslenmek. Diyet yapıyorum diye düşünmemek lazım.

Tam 10 gün önce 63,2 kiloydum. Şimdi tam 59,7 kiloyum kızlar. Yağdan gitmiş hepsi.
Tek ama tek yaptığım saat 17:00dan sonra hiçbir şey yememek. Kahvaltı ve akşam olarak sadece 2 öğün yaptım, evde ne piştiyse ondan yedim. Günde 1 dilim tam buğday ekmeği yedim bir de.
Yani zor diyetlere hiç ama hiç gerek yok. Bu süreçte hiç açlık hissetmedim, çünkü sebze yemekleriyle gayette karnımı doyurdum. Mühim olan sağlıklı beslenmek. Diyet yapıyorum diye düşünmemek lazım.
PEKİ KAHVALTI VE AKŞAM ÖĞÜNÜNÜZ SİZCE KAÇ KALORİYİ GEÇMEMİŞTİR??

yeniden canlanmak istiyorum canlar katılmak isteyenler adını yazdırırsa sevinirim.
bundan sonra tam gaz gidicez inş.kurallarımızı hatırlatayım bizde herşey esnek sadece haftalık bildirim yapıyoruz ama onda çok sıkıyız çünkü takibin tadı kaçıyor o yüzden
nette fırsat bulanlar günlük menülerinide paylaşırsa sevinirim
günde bir kezde olsa toplu halde o da olur farketmez hep birlikte birbirimize destek olalım
biz kadınlar girdiğimiz her savaşı kazanmalıyız...
kadın dizisinin fragmanı gözlerimden yaş getirdi
izlemenizi tavsiye ederim

Tüm bayanların istedikleri her konuda Ayağa Kalkması için....

Deneme olarak katılabilir miyim bir haftalığına
🤗 66,6 kiloyum hedefim 58 . Boyum 160cm
Bir türlü başlayamıyorum diyete
tabiiki katılabilirsiniz yalnız size tek ricam çıkacağınız zaman çıkıyorum biye bilgi vermeniz yoksa sürekli bildirim bekliyorum oda motivasynumuzu düşürüyor..o yüzden hoşgeldinizdiyelim sizinle başlayalım tablomuza ekliyorum.

tabiiki katılabilirsiniz yalnız size tek ricam çıkacağınız zaman çıkıyorum biye bilgi vermeniz yoksa sürekli bildirim bekliyorum oda motivasynumuzu düşürüyor..o yüzden hoşgeldinizdiyelim sizinle başlayalım tablomuza ekliyorum.
Tamam teşekkürler buna dikkat edeceğim🤗
Ne zaman tartı günü

Back