- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.841
İnş canım eylülde bekliyorummmAynen canım .Tatiller falan girdi bir de devreye . İnşallah Eylül'de görüşürüz.Kendi Gunlugume bile su anda çok nadir fırsat bulup giriyorum.İnsallah eylüle kadar verdiğim kiloları geri almam.
PEKİ KAHVALTI VE AKŞAM ÖĞÜNÜNÜZ SİZCE KAÇ KALORİYİ GEÇMEMİŞTİR??Tam 10 gün önce 63,2 kiloydum. Şimdi tam 59,7 kiloyum kızlar. Yağdan gitmiş hepsi.
Tek ama tek yaptığım saat 17:00dan sonra hiçbir şey yememek. Kahvaltı ve akşam olarak sadece 2 öğün yaptım, evde ne piştiyse ondan yedim. Günde 1 dilim tam buğday ekmeği yedim bir de.
Yani zor diyetlere hiç ama hiç gerek yok. Bu süreçte hiç açlık hissetmedim, çünkü sebze yemekleriyle gayette karnımı doyurdum. Mühim olan sağlıklı beslenmek. Diyet yapıyorum diye düşünmemek lazım.
yok korkma canım bizde şimdilik bir sıkıntı yok... ama yarın ne olacağı belli olmaz insanlık hali..eylemsevcan
Selam canım
Eylemsevcan die birisi konu açmış da iki çocuğu ile boşanma konusu
Ödüm koptu bir an
teşekkürler sizede selam olsunn..Selamlar
tabiiki katılabilirsiniz yalnız size tek ricam çıkacağınız zaman çıkıyorum biye bilgi vermeniz yoksa sürekli bildirim bekliyorum oda motivasynumuzu düşürüyor..o yüzden hoşgeldinizdiyelim sizinle başlayalım tablomuza ekliyorum.Deneme olarak katılabilir miyim bir haftalığına
66,6 kiloyum hedefim 58 . Boyum 160cm
Bir türlü başlayamıyorum diyete
Tamam teşekkürler buna dikkat edeceğimtabiiki katılabilirsiniz yalnız size tek ricam çıkacağınız zaman çıkıyorum biye bilgi vermeniz yoksa sürekli bildirim bekliyorum oda motivasynumuzu düşürüyor..o yüzden hoşgeldinizdiyelim sizinle başlayalım tablomuza ekliyorum.
daha günleri belirlemedim sizce haftada mı 10 günde mi bir olsun??Tamam teşekkürler buna dikkat edeceğim
Ne zaman tartı günü
51 miiiiii o neee oda kilomuuuuu????@eylemsevcann canım selam.. ben bu ara iştahsız ve çok koştuıruyorum.. 52,7 olmuşum.. ama bari devame deim istiyorum hedef 51 :)
olsun olsun keşke vereyim cnm ya.. zaten kışın alıyorum ya.. en azından çok çıkmamış olurum..51 miiiiii o neee oda kilomuuuuu????
yeter ama sakın ondanda aşşağı düşmeee yakışmazzzz....
Hafta birgün olsa nasıl olur? Her pazartesi meseladaha günleri belirlemedim sizce haftada mı 10 günde mi bir olsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?