- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.801
bu haftanın ve ayın 1.siiii
@ipek zeynep
tebriklerrrrrrrr
@ipek zeynep
tebriklerrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen valla bende çok sıkı bir şekilde zayıflamak istiyorum.Biraz hizlansin istiyorum.Yeter gayri 59 görmek istiyorumarkadaşlar bu arada hazirana bomba gibi girelim inş haziranda tam anlamıyla hedeflerimizi gerçekleştirelim tam 21 günde istediğimiz kiloya düşelim
azimle kararlılıkla istikrarla inş
bildirim günlerimizi yazıcam bayram tatilinden dönüşte 10 haziranda tam anlamıyla başlayalım oldumu 10 gün tatil ne isterseniz yeyin çünkü sonra çok sıkı giricez inş
slm kızlar kaç gündür hayvan gibi yiyorum işe geldim ama yarın itibariyle toparlayacağım haftaya cumaya kadar inxşallah normale dönerim , misafirlerim var yemesem olmuyor ama inşallah gidecekler yarından sonra çok güzel olacak herşeybu haftanın ve ayın 1.siiii
@ipek zeynep
tebriklerrrrrrrr
21 gün muhteşem gidelim inş canım hayırlısıyla hayallerim çok güzel inş uuyabilirim...Evet artık bayramda bitti ben üç gündür dikkat ediyorum.Bayramdan sonraki sabah 66 yi görmüştüm.Sonra dikkat etmeye başladım.Bu sabah 65.5 i gördüm tekrardan .Hedefim bir ayda 63 inşallah olur.Temmuza 63 ile girmek istiyorum.İnsallah.
tatlım ben almışım anlamadım nasıl almışım hemde 78 olmuşum şaka gibi sabah tartıldım ve şokkkkk , acaba tartımı bozuk diye düşündüm akşam eşimi tartacam ona göre bakacamSELAMLAR CANIM.. BEN HALA 53.5 TA KALDIM.. HEDEF 52 UMARIM OLUR.. MEMLEKETE GİTTİK GELDİK.. VEREMEDİM.. AMA ALMADIM DA ŞÜKÜR.
BAYRAM TATİLİ BİZİMAHVETTİ BOŞVERİN HAYDİN YENİDEN BAŞLIYOZ ZIMBA GİBİtatlım ben almışım anlamadım nasıl almışım hemde 78 olmuşum şaka gibi sabah tartıldım ve şokkkkk , acaba tartımı bozuk diye düşündüm akşam eşimi tartacam ona göre bakacam
haydi hep beraberrrr oleeeyyyyyyBen kaç gündür dikkat ediyorum.İyi gidiyor.Kendime şimdi 10 temmuz a kadar zaman belirledim.Su anda 65 im 3 kilo hedefim var.İnsallah olucak.Tatli hamur ekmek tamamen uzak tutucam bu 1 ayda inşallah basarabilirim
olur tatlım bende yürüyüşe başladım iki gündür 10.000 adımdan fazla atıyorum hatta bugünde yaptım yürüyüşümü en azından kurban bayramına kadar şafak sayalım2. günden itibaren kalorilerimizi
her akşam paylaşalım olurmu ??
daha sağlam gideriz öyle
bugün pek dikkat etmedim o yüzden yarın bşlayalım inş
Ben 800 en fazla 900 kalori alıyorum hergun.Hatta bazen canım bile istemiyor.Hamur ve tatlılardan tamamen uzagim sebze ve meyve protein gibi destekliyorum.Sabah uyanınca canım pek bir şey istemiyor.Kahve falan içiyorum.Sonra zencefil ve zerdeçal yoğurt kurumu yiyorum.Ogleden sonra saat en geç 4 gibi sebze yemekleri tüketiyorum.Ertesi güne kadar bir şey yemiyorum.Su çay kahve öyle bir ay biraz sıkı diyet yapmak istiyorum hızlanmak için.İnsallah kaçamak yapmam.2. günden itibaren kalorilerimizi
her akşam paylaşalım olurmu ??
daha sağlam gideriz öyle
bugün pek dikkat etmedim o yüzden yarın bşlayalım inş
ya kızlar yarın tartılmasakta haftaya tartılsak nolurBEN REGL OLUYORUM MAALESEF.. TARTILSAMDA FAZLA ÇIKICAKTIR..