Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben sabah türk kahvesi, neskafe hepsi şekersiz.Bir kase yoğurt.Ogleden sonra bir tabak kıymalı bezelye yemeği yanında bir bardak ayran.Artik yarına kadar bir şey yemem belki akşam yoğurt yerim.Su ana kadar 612 kalori aldım .Akşam yoğurtta yersem kahve falan derken.750 veya 800 olur gibi.

koşuşturmaktan bir türlü kalorimi hesaplayamıyom
hay Allah sizi tebrik ediyorum bravoo....

Kimsecikler uğramıyor buraya .Ben şu anda 63.9 um sabah tartildim.Daha Reglide olmadım.Sanirim bu hafta olurum.Reglim bitince kesin kilomu daha iyi görürüm.

canlar slmlar
döndüm yeniden tam gaz
haydi yeni bir programa başlıyalım ama bu sefer
kısa olsun 21 i beceremedim
11 falan olsun ne dersiniz??
ve kaç gün önerirsiniz bir yazında başlayalım pazartesiden itibaren olurmu??

Canım sen sürekli kayboluyorsun Pek düzen tutmuyor burada.

selamss.. aynen bende konsantrasyon yok.. ama dikkat etmeye çalışıyorum sadece.. ağustosda nişan var çünki..Ama tam bir diayet yapamıyorum.. hatta biraz almışım 54 kg olmuşumen azıdnan 53 e insem fena olmaz.. ama diyette yapamıyorum...pofss

Sen sıkınca hemen veriyosun canım nişanı atlat ondan sonra sıkma eylülde yeniden başlarız ok?

peki o zaman katılmayacaksan eylüle bırakıyorum artık
tek başımada anlam vermicek yazda geldi bir türlü konsanre olamıyomzatenok canım herşey gönlünce olsun Elüldedevam edersen yine buluşuruz inş
Aynen canım .Tatiller falan girdi bir de devreye . İnşallah Eylül'de görüşürüz.Kendi Gunlugume bile su anda çok nadir fırsat bulup giriyorum.İnsallah eylüle kadar verdiğim kiloları geri almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…