- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.781
sanada günaydın canım dün yoğunluktan yazamadım
nasıl gidiyor??
nasıl gidiyor??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi şükür canım dün ilk defa kendimi tuttum desem yeridir valla perşembe günü tartı günü olduğu için 73,900 olmak istiyorum en azından gecede çok az yedim yumurta ve sütlü türk kahvesi inşallah böyle giderim ramazan bitimine kadarsanada günaydın canım dün yoğunluktan yazamadım
nasıl gidiyor??
çok zor artık canım ya dün itibariyle adet oldum, daha 9 günüm vardı anlamadım hiçbirşey zaten ramazanın başında yemiştim orucu şimdi tekrar yarın sabit kalsam bile çok sevinecembende berbat sınavlardan hiç ilgilenemiyom gelişi güzel yiyom sanırım bu hafta bir değişme olmayacak üzgünümmm ama seni tebrik ederim inş o kiloyu görürsünnnn
günaydın canım naıslsın?günaydın kızlar ..,......
bişeyleri sinir stres falanmı yaptın canım ondan adet düzeni bozulabiliyorçok zor artık canım ya dün itibariyle adet oldum, daha 9 günüm vardı anlamadım hiçbirşey zaten ramazanın başında yemiştim orucu şimdi tekrar yarın sabit kalsam bile çok sevinecem
yok canım ya senin gibi sınavım felanda yok anlamadım bu işten birşey ama olmamaktan iyidir şükür. şu ramazan bitsin bayramdan sonra da spor yapmak lazımbişeyleri sinir stres falanmı yaptın canım ondan adet düzeni bozulabiliyor
canım sıkma canını ara ara gerçekten insanın vücudunda şişkinlik oluyorgünaydın kızlar ilk tartı sonucu benden gelsin 73,800 galiba mutlu oldum yaklaşık 74 kilo ile nasıl mutlu olunur bilemiyorum
bu arada son bildirimin 74.6 imişgünaydın kızlar ilk tartı sonucu benden gelsin 73,800 galiba mutlu oldum yaklaşık 74 kilo ile nasıl mutlu olunur bilemiyorum
canım bayramdan sonra kendimize bir çizelge yapalım ve günlük ip atlayalım olur mu diğer kızlarda kabul edersebenimde 57.9 benim çok gitmiyor ama çokda sıkamıyom malesef ondanda kaynklanıyor
keşke senin kilonda olsam daha ne isterim 65 bile yeter bana çok zayıf olmak istemiyorum ,kadın dediğin biraz etli olur düşüncesindeyim nedense benbenimde 57.9 benim çok gitmiyor ama çokda sıkamıyom malesef ondanda kaynklanıyor
GÜNAYDIN KIZLAR ; BAYRAMDAN SONRA İZİNLERDE BİTİNCE İP ATLAYALIM YA BİR AYDA 8 KİLO VEREN VARMIŞ BİZDE 5 KİLO VEREK :) 8 KİLO İMKANSIZKızlar merhaba.Hep iftar yemeklerindeydim.Buraya çok fazla bildirim yapamadım.Bugun iftar öncesi kilom 65 geldi.64 u ucundan yakaladım ama geri kaçtı.Tatlıdan baya uzak durmaya özen gösteriyorum.Bir de 1000 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum.İnsallah bayramdan sonra daha sistemli ve işin içine yürüyüş yapmayı da katıcam..Artik temmuz sonu gibi 59 yada 60 ları görmek istiyorum.
Günaydın.Ben ip atlayamiyorim.Aslinda isterdim ama benim migrenim var Böyle pek hoplayi ziplayamiyorum.Korkuyotum başım ağrir diye Ama onun yerine koşu bandında yürüyüş yapicam.Yuruyus çok iyi geliyor.GÜNAYDIN KIZLAR ; BAYRAMDAN SONRA İZİNLERDE BİTİNCE İP ATLAYALIM YA BİR AYDA 8 KİLO VEREN VARMIŞ BİZDE 5 KİLO VEREK :) 8 KİLO İMKANSIZ