• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

sanada günaydın canım dün yoğunluktan yazamadım
nasıl gidiyor??
iyi şükür canım dün ilk defa kendimi tuttum desem yeridir valla perşembe günü tartı günü olduğu için 73,900 olmak istiyorum en azından gecede çok az yedim yumurta ve sütlü türk kahvesi inşallah böyle giderim ramazan bitimine kadar
sende ne var yok canım

bende berbat sınavlardan hiç ilgilenemiyom gelişi güzel yiyom sanırım bu hafta bir değişme olmayacak üzgünümmm ama seni tebrik ederim inş o kiloyu görürsünnnn

bende berbat sınavlardan hiç ilgilenemiyom gelişi güzel yiyom sanırım bu hafta bir değişme olmayacak üzgünümmm ama seni tebrik ederim inş o kiloyu görürsünnnn
çok zor artık canım ya dün itibariyle adet oldum, daha 9 günüm vardı anlamadım hiçbirşey zaten ramazanın başında yemiştim orucu şimdi tekrar yarın sabit kalsam bile çok sevinecem

Kızlar merhaba.Hep iftar yemeklerindeydim.Buraya çok fazla bildirim yapamadım.Bugun iftar öncesi kilom 65 geldi.64 u ucundan yakaladım ama geri kaçtı.😁Tatlıdan baya uzak durmaya özen gösteriyorum.Bir de 1000 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum.İnsallah bayramdan sonra daha sistemli ve işin içine yürüyüş yapmayı da katıcam..Artik temmuz sonu gibi 59 yada 60 ları görmek istiyorum.

Kızlar merhaba.Hep iftar yemeklerindeydim.Buraya çok fazla bildirim yapamadım.Bugun iftar öncesi kilom 65 geldi.64 u ucundan yakaladım ama geri kaçtı.😁Tatlıdan baya uzak durmaya özen gösteriyorum.Bir de 1000 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum.İnsallah bayramdan sonra daha sistemli ve işin içine yürüyüş yapmayı da katıcam..Artik temmuz sonu gibi 59 yada 60 ları görmek istiyorum.
GÜNAYDIN KIZLAR ; BAYRAMDAN SONRA İZİNLERDE BİTİNCE İP ATLAYALIM YA BİR AYDA 8 KİLO VEREN VARMIŞ BİZDE 5 KİLO VEREK :) 8 KİLO İMKANSIZ

GÜNAYDIN KIZLAR ; BAYRAMDAN SONRA İZİNLERDE BİTİNCE İP ATLAYALIM YA BİR AYDA 8 KİLO VEREN VARMIŞ BİZDE 5 KİLO VEREK :) 8 KİLO İMKANSIZ
Günaydın.Ben ip atlayamiyorim.Aslinda isterdim ama benim migrenim var Böyle pek hoplayi ziplayamiyorum.Korkuyotum başım ağrir diye Ama onun yerine koşu bandında yürüyüş yapicam.Yuruyus çok iyi geliyor.

ben yeni bir göreve atandım orası çok uzak hergün 1 kilometre nerdeyse koşarak gidiyorum araç geldik bekliyoz diyor canımız çıkıyır yetişmeye aslında bana iyi spor oluyor ama şu bogazımı bir kesebilsem hemen gidecek bu koşuşturmaya kilolar ama nerdee

Back