• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın herkese.Ben hala regli olduğum için oruçlu değilim.Bugun öğlende 500 kalori almayı düşünüyorum.Zaten Ramazan öncesi saat 4 yada 5 gibi yemiyordum.Simdi de öyle yapıyorum.5 ten sonra içecek haricinde yani kahve gibi başka bir şey yemiyorum.Cok acikinca yoğurt veya çok az kuruyemiş yiyorum.İki aya kadar en az 59 olmak istiyorum.Siskinligim yavaş yavaş inmeye başlıyor.Bu pazar 65 leri tekrar görürüm inşallah.

Merhabalar.. bende regliyim.. oruca mola. sadece sabah biraz yedim.. akşam iftara kadarda daha yemem.. sadece su içieceğim.. pazartesi yine başlıyacağım oruca inş.. o yüzden bünyemi de alıştırmak istemiyorum fazla yemeye..

Merhabalar.. bende regliyim.. oruca mola. sadece sabah biraz yedim.. akşam iftara kadarda daha yemem.. sadece su içieceğim.. pazartesi yine başlıyacağım oruca inş.. o yüzden bünyemi de alıştırmak istemiyorum fazla yemeye..
Aynen bende alıştırmak istemiyorum.Zaten iftarda da çok yiyemiyorum.Ramazanin bitmesine de pek bir şey kalmadı.Bayramdan sonra yine düzene sokariz.Ama ben 5 ten sonra Yemediğim zaman süper oluyor.Artik TV ye bir şey yiyerek bakmıyorum 😁

Aynen bende alıştırmak istemiyorum.Zaten iftarda da çok yiyemiyorum.Ramazanin bitmesine de pek bir şey kalmadı.Bayramdan sonra yine düzene sokariz.Ama ben 5 ten sonra Yemediğim zaman süper oluyor.Artik TV ye bir şey yiyerek bakmıyorum 😁
aman yaaa işte buna dayanamıyorum sevdiğim dizi varken illaki bişeyler yicem çayın yanında tatlı bisküvi veya çekirdekkkkk:skandal:

aman yaaa işte buna dayanamıyorum sevdiğim dizi varken illaki bişeyler yicem çayın yanında tatlı bisküvi veya çekirdekkkkk:skandal:
Herşey onların yüzünden oluyor işte .Ben yemiyorum .O yediklerim yüzünden bir çok şeyden mahrum kalıyorum.Simdi çok mutluyum.Ne güzel kıyafetler alıyorum.Giyiniyorum,sağlık açısından gece Yemediğim için sabah kuş gibi kalkıyorum.Hareketleri daha çok arttı.Bosver sende yeme hep kendimize zarar veriyoruz.Valla ben artık hem doymayi ,hemde atmayı öğrendim.Aman su bitsin dünyada giyim demiyorum artık .Atilicaksa atıyorum.

benide mahveden o işte canım ya....... offff.. illa çayla yiyorum.. onu yapmasma zaten almam kilo milo..
bütün yanlışımız o aslında normaldede işyerinde akşama kadar azcık bişeyle besleniyorum ev yakın öğlen eve gidiyorum yine kahvaltı gibi çay zeytin peynir ekmek yiyorum
akşama kadar 500-600 klori akşam ymeğinden sonra bisküviler tatlılar hoooppppp
oluyo 1500-1700 yuhhhhh
herşeyi onlar bozuyo bütün gün insanın aç durduğuna değmiyo

12813939_498583566993251_993698101209557488_n.jpg

Ben bu sabah .65.3 geldim.Reglim son günü bitti gibi . Ama öyle aşırı kacamaklar yapmadım.Yaptigim kacamagida ertesi gün dengeledim.İnsallah pazartesi 64 leri görürüm .

Ben bu sabah .65.3 geldim.Reglim son günü bitti gibi . Ama öyle aşırı kacamaklar yapmadım.Yaptigim kacamagida ertesi gün dengeledim.İnsallah pazartesi 64 leri görürüm .
tabiiki görürsün canım
reglin son günü bile şişkinlik oluyor hiç canını sıkma zaten niyetlenince
hızlıca gider inş.

reglinin verdiği şişkinliktir canım galiba onun için tam olarak bilmiyorum ama pirinç lapası yiyorlar ben hiç yemedim yapmadım da ama

canlar bende 58.3 malesef bu haftada veremedim inş haftaya daha iyi çıkarım
sizleri tebrik ederim 400 gram çok iyi tabiiki sevin canım benimmm
bak ben yerimde sayıyom
57.6 yı gördüm bir gün önce dün tekrar 58.3 moralim bozuldu
ve anlamadım niye böyle diye şişinlikmi var acaba neyse
hayırlısı

Son düzenleme:
Back