• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Selam kızlar regli oldum Dün ilk defa bir sahur yaptım ama baya bir yedim sahurda .Çok pişman oldum.Gece uyuyamadım rahatsız oldum açıkçası.Su anda oruçlu değilim ama hala bir şey yemedim .Dün yediklerim ancak erirler zaten 😂

Nolamazzzzzzz
500 çok az bari 1000 olsun ben birde yollardayım hergün 2 saat yolgelip gidiyom hem 500 çok sağlıksız canım
yada illaki kararlıysn benim 1000 olsun
canım ama bu kaloriyi sadece akşam alacağımız için çok değil düşüncesindeyim belki yanlış ama yeyip yatıyoruz zaten sofradan kalkmamız 21:15 felan oluyo o yüzden dedim di

Selam kızlar regli oldum Dün ilk defa bir sahur yaptım ama baya bir yedim sahurda .Çok pişman oldum.Gece uyuyamadım rahatsız oldum açıkçası.Su anda oruçlu değilim ama hala bir şey yemedim .Dün yediklerim ancak erirler zaten 😂
ah canım bazen bende kaybediyom kendimi öyle olsun o kırk yılın başı olan bişey üzülme hastalanmışsında zaten illaki şişkinlk olucaktı zaten

Herkese günaydın regli olduğum için .Oruçlu değilim .Ama Siskinligim var .67 göründüm tartıda.Biraz morelim bozuldu .Ufak tefek kacamaklarim oldu tabi ama aşırı değil.Umarim reglim bitince yine 65 leri görürüm.

Herkese günaydın regli olduğum için .Oruçlu değilim .Ama Siskinligim var .67 göründüm tartıda.Biraz morelim bozuldu .Ufak tefek kacamaklarim oldu tabi ama aşırı değil.Umarim reglim bitince yine 65 leri görürüm.
yok yok canım sıkma canını
o regldendir kaçamaklardan değil için rahat olsun reglin bitsin bak nasıl düşer kiloların inş

Sahurla ikisimi 1000 ne guzel
Neler yediğini bi kısaca yazarsan çok sevinirim bu kadar az nasıl oluyo onu bilmek istedimde
Şimdi regliyim oruçlu değilim.Ama inan ben oruç tutarken zaten daha az yiyorum.600 yada 700 kalori oluyor.Sahur zaten yapmıyorum.Bugun öğlende canınız cekmesin .Biraz tepside patlıcan kebabı,yarım peynirli pide ,karpuz.Sabah kahve bir parça lavaş arası kasar peyniri ve 3 dilim sucuk yedim.Yarina kadar daha bir şey yemem .Çok acikinca yoğurt yiyorum,yada biraz kuru yemiş.

1034 kalori ile sahurumuda yapıp kapattım ay arkadaşlar Allah razı olsun sayenizde az yedim yoksa illa çayın yanına birde bisküvi tatlı falan yiyodum bu sefer sıfır çok şükür iyi oldu o sayede iftar ve sahur 1000lerdekaldı durdurdum kendimi

günaydın kızlar iki gündür dışarda yiyorum ben mecburen ama bugünden itibaren artık bende kalori sayacam 600 kalori felan yeterli olur iftar için diye düşünüyorum

Back