- 16 Kasım 2018
- 3.554
- 6.575
- 158
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.761
Aynen bende alıştırmak istemiyorum.Zaten iftarda da çok yiyemiyorum.Ramazanin bitmesine de pek bir şey kalmadı.Bayramdan sonra yine düzene sokariz.Ama ben 5 ten sonra Yemediğim zaman süper oluyor.Artik TV ye bir şey yiyerek bakmıyorumMerhabalar.. bende regliyim.. oruca mola. sadece sabah biraz yedim.. akşam iftara kadarda daha yemem.. sadece su içieceğim.. pazartesi yine başlıyacağım oruca inş.. o yüzden bünyemi de alıştırmak istemiyorum fazla yemeye..
aman yaaa işte buna dayanamıyorum sevdiğim dizi varken illaki bişeyler yicem çayın yanında tatlı bisküvi veya çekirdekkkkkAynen bende alıştırmak istemiyorum.Zaten iftarda da çok yiyemiyorum.Ramazanin bitmesine de pek bir şey kalmadı.Bayramdan sonra yine düzene sokariz.Ama ben 5 ten sonra Yemediğim zaman süper oluyor.Artik TV ye bir şey yiyerek bakmıyorum
Herşey onların yüzünden oluyor işte .Ben yemiyorum .O yediklerim yüzünden bir çok şeyden mahrum kalıyorum.Simdi çok mutluyum.Ne güzel kıyafetler alıyorum.Giyiniyorum,sağlık açısından gece Yemediğim için sabah kuş gibi kalkıyorum.Hareketleri daha çok arttı.Bosver sende yeme hep kendimize zarar veriyoruz.Valla ben artık hem doymayi ,hemde atmayı öğrendim.Aman su bitsin dünyada giyim demiyorum artık .Atilicaksa atıyorum.aman yaaa işte buna dayanamıyorum sevdiğim dizi varken illaki bişeyler yicem çayın yanında tatlı bisküvi veya çekirdekkkkk
benide mahveden o işte canım ya....... offff.. illa çayla yiyorum.. onu yapmasma zaten almam kilo milo..aman yaaa işte buna dayanamıyorum sevdiğim dizi varken illaki bişeyler yicem çayın yanında tatlı bisküvi veya çekirdekkkkk
bütün yanlışımız o aslında normaldede işyerinde akşama kadar azcık bişeyle besleniyorum ev yakın öğlen eve gidiyorum yine kahvaltı gibi çay zeytin peynir ekmek yiyorumbenide mahveden o işte canım ya....... offff.. illa çayla yiyorum.. onu yapmasma zaten almam kilo milo..
tabiiki görürsün canımBen bu sabah .65.3 geldim.Reglim son günü bitti gibi . Ama öyle aşırı kacamaklar yapmadım.Yaptigim kacamagida ertesi gün dengeledim.İnsallah pazartesi 64 leri görürüm .
İnşallah.Cok heyecanlıyım 5 li rakamları görmek istiyorum.Tabi biraz daha sabır.O da olucak inşallah.tabiiki görürsün canım
reglin son günü bile şişkinlik oluyor hiç canını sıkma zaten niyetlenince
hızlıca gider inş.
reglinin verdiği şişkinliktir canım galiba onun için tam olarak bilmiyorum ama pirinç lapası yiyorlar ben hiç yemedim yapmadım da amaBen bu sabah .65.3 geldim.Reglim son günü bitti gibi . Ama öyle aşırı kacamaklar yapmadım.Yaptigim kacamagida ertesi gün dengeledim.İnsallah pazartesi 64 leri görürüm .
ya ben bugünden itibaren gerçekten daha sıkı tutacam en azından ramazan bayramına 73 olayım yakızlar sabah tartıldım 74,600 geldim sadece 400 gram gitmiş üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?